(1) Arvostelu

Tuote: EX10011387

|

Malli: RCCS-3.5LSS3

Muroannostelija - 3 x 3,5 l - 3 säiliötä

249,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – muroannostelija kolmella suurella 3,5 litran säiliöllä
  • tuore – ilmatiiviit ja makuneutraalit säiliöt pitävät elintarvikkeet pitkään tuoreina
  • tarkka – täsmällinen ja puhdas annostelu pehmeää silikonia olevien annostelurattaiden ansiosta
  • selkeä – läpinäkyvä annostelija näyttää sisältönsä joka puolelta
  • tyylikäs – muodikas muotoilu kiiltävällä ruostumattomalla teräksellä
  • monipuolinen – kuiville elintarvikkeille, kuten myslille, muroille, riisille, pähkinöille jne.

TUOTEKUVAUS

Siisti juttu! Royal Cateringin tyylikäs muroannostelija

Ravintolalaitteiden asiantuntijan, Royal Cateringin, laadukas muroannostelija RCCS-3.5LSS3 rikastuttaa jokaista buffettia, jossa tarjoillaan itsepalveluna aamupalamuroja – olipa kyseessä sitten hotelli, ravintola kahvila tai oma koti. Muroannostelijan muotoilu ja työstö täyttävät kaikki toiveet. Se vakuuttaa yksinkertaisella, mutta älykkäällä toiminnallisuudellaan.

Lapsellisen helppoa ilman muruja – täydellinen muroannostelija murojen tms. annosteluun

Kolmen annostelunokan alapuolelle mahtuu korkeintaan 13 cm korkeat kulhot. Kätevillä annostelurattailla annostelet maissi- tai kaurahiutaleet lapsellisen helposti. Annostelurattaiden siivet eivät murskaa muroja aiheuttaen täten huomattavasti vähemmän muruja kuin muiden valmistajien vastaavat tuotteet. Tällä hellävaraisella tavalla minimoit myös arvokkaiden elintarvikkeiden turhaa hävikkiä.

Kiiltävät kannet sulkevat naarmuuntumattomat, murttumattomat ja elintarviketurvalliset säiliöt ilmatiiviisti ja säilyttävät 3 x 3,5 l elintarvikkeita tuoreena pitkään. Ruoat säilyttävät arominsa, kun ne eivät pääse kuivumaan tai kostumaan. Myslin ja murojen lisäksi annostelijassa voi säilyttää ja annostella myös muita kuivia ruoka-aineita, kuten riisiä, makaronia, papuja, pähkinöitä tai makeisia. Säiliöt ovat läpinäkyvää muovia. Täten vieraasi näkevät säiliön joka puolelta tarkasti, mitä herkkua on tarjolla ja itse näet helposti, kun säiliöön on lisättävä ruokaa. Ja tämä käy älyttömän helposti: nosta kansi kahvasta ja kaada säiliöön tuoretta elintarviketta.

Laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat uuden muroannostelijasi pitkän käyttöiän. Lisäksi sekä ruostumaton teräs että muovi ovat makuneutraaleja ja helposti puhdistettavia. Neljä kumitassua suojaavat pöytääsi tai työtasoasi naarmuilta ja antavat annostelijalle varman pidon. Tarjoa sinäkin rapeita muroja vieraillesi tällä koristeellisella muroannostelijalla. Sitten tarvitaan vain maitoa tai jogurttia mysliin ja eikun hyvää ruokahalua!

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

08.02.2023