Trustpilot
(74) arvostelua

Pieni popcorn-kone - teho 1600 W - ruostumatonta terästä, karkaistua lasia ja teflonia

319,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010087

|

Malli: RCPR-16E

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 23. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
319,00 €
3+
5%
303,05 €
5+
10%
287,10 €
10+
15%
271,15 €
Avainominaisuudet
  • nopea toiminta – valmistaa tehokkaan moottorinsa ansiosta 5-6 kg, eli 16 litraa popcornia tunnissa, ja ensimmäinen annos valmistuu vain 2 minuutissa
  • houkutteleva ulkonäkö – punainen runko ja valaistut sisätilat herättävät asiakkaidesi huomion ja saavat veden kielelle
  • tuoreet tarjottavat – integroidun lämmitystoiminnon ansiosta voit pitää popcornit aina oikeassa lämpötilassa, sekoitusjärjestelmä estää maissinjyviä palamasta, ja integroitu lämmitystoiminto pitää popcornit aina oikeassa lämpötilassa
  • hygieeninen & helppohoitoinen – irrotettava kattila teflonpinnoitteella, murukaukalo ja sileät pinnat mahdollistavat koneen nopean ja perusteellisen puhdistuksen
  • yksinkertainen käyttää – voit ohjata lämmityselementtiä, sekoitusjärjestelmää ja valaistusta toisistaan riippumatta kolmella erillisellä kytkimellä
  • kestää kovempaakin käyttöä – korkealaatuinen rakenne, jossa on pinnoitetusta teräksestä valmistettu runko ja karkaistua lasia olevat ikkunat
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Nopeatoiminen popcorn-laite ammattikäyttöön valmistaa 16 litraa popcornia tunnissa

Royal Cateringin popcorn-koneella voit valmistaa jopa 6 kg, eli 16 litraa popcornia tunnissa. Tämän varmistaa tehokas 1600 W:n moottori yhdistettynä automaattiseen termostaattiin ja ensiluokkaiseen lämmityselementtiin, joka saavuttaa nopeasti oikean käyttölämpötilan. Ensimmäinen annos valmistuukin jo 2 minuuttia popcorn-koneen käynnistämisen jälkeen. Valmiit popcornit pysyvät myös pitkään tuoreina lämpimänäpitotoiminnon ansiosta. Koneeseen integroidun valaistuksen ja punaisen rungon avulla voit pitää popcornit esillä huomiota herättävästi ja houkuttelevasti.

Ammattitason popcornkone tekee vaikutuksen helppokäyttöisyydellään ja kattavilla lisävarusteillaan

Popcorn-koneen käynnistäminen on erittäin helppoa: kytke vain sen 1,7 metriä pitkä virtajohto verkkovirtaan. Koneen ovien yläpuolelta löydät kolme eri kytkintä: HEAT-kytkimellä voit asettaa kattilan kuumenemaan. Jotta maissinjyvät eivät palaisi valmistuksen aikana, käynnistä kattilan sekoitinjärjestelmä TURN-kytkimellä. Lisäksi kattilan teflonpinnoite estää jyviä tarttumasta siihen. POWER & LIGHT -kytkimellä puolestaan voit käynnistää laitteen valaistuksen ja säiliön pohjan lämmitystoiminnon. Toimitukseen sisältyviin lisävarusteisiin sisältyy käytännöllinen kauha valmiin popcornin annostelua varten ja 0,5 litran mittakuppi öljyn, sokerin ja maissinjyvien tarkkaan mittaamiseen.

Kestävä ja helppohoitoinen: ihanteellinen jatkuvaan popcornin valmistukseen

Popcornkone sopii hyvin pitkäkestoiseen käyttöön laadukkaan valmistuksensa ja kestävien materiaaliensa ansiosta. Pinnoitettu teräsrunko, jossa on alumiiniset kannattimet, on aivan yhtä kestävä kuin karkaistut lasilevytkin. Magneettisalpojen ansiosta voit avata ja sulkea koneen etuovet helposti, ja popcornit on helppo annostella tarjoiluluukun kautta. Pohjan rei’itys pitää huolen siitä, että poksahtamattomat maissijyvät ja ylimääräinen öljy kulkeutuvat sen alapuolella sijaitsevaan murukaukaloon. Sekä kaukalo että kattila ovat irrotettavissa, mikä tekee niiden puhdistuksesta vaivatonta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.6

Perustuen 74 arvosteluun

Lajittele :

17 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

24 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

upeita varusteita päiväkodin piknikille

Kone on hieno. Ei kovin suuri, joten se voidaan helposti säilyttää, erittäin helppokäyttöinen, joten kuka tahansa voi käyttää sitä. Upea lisä päiväkodin piknikille, loistava nähtävyys, jonka ylläpito on erittäin halpaa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

24 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Huippulaite

Siivoustyötä ei pidä aliarvioida! Muuten loistava laite! Hinta suorituskyky loistava

Näytä alkuperäinen arvostelu

27 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Slovakia

Super

Suuri tyytyväisyys

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

minä suosittelen

Kone toimii moitteetta. Vaivaton osto, nopea toimitus 👍

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Belgium

Erittäin hyvä kone

Tämä kone käy meillä täydellä teholla. Se on helppo puhdistaa. Se on yksinkertainen konsepti, mutta juuri se tekee siitä niin käyttäjäystävällisen. Erittäin suositeltavaa. Helppo kuljettaa ja vielä paljon popcornia.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Pieni popcornkone - 1600W

Tilasin yllä mainitun popcornkoneen joulukuussa 2023. Toimitus oli ajallaan ja erittäin hyvin. Valitettavasti ensimmäisen tilauksen yhteydessä ruukku oli naarmuuntunut. Kerran huoltotiimille kerrottuani minulle kuitenkin lähetettiin nopeasti uusi potti ja yhteydet. Tilausprosessi, käsittely ja naarmuuntuneen ruukun käsittely oli sensaatiomainen. Tämä sai minut tilaamaan toisen samanlaisen popcorn-koneen tukiyhdistyksellemme. Täälläkin kaikki oli huippua, tilauksesta käsittelyyn toimitukseen! Popcorn-kone on laadukas ja ehdottomasti hintansa arvoinen. Palveluhenkilöstö käsitteli huoleni ratkaisu- ja asiakaslähtöisesti. Konetta, valmistajaa ja Expondon myynti- ja huoltotiimiä voidaan suositella ilman varauksia. Kone muuttaa elokuvailtoja kotona todellisiksi "elokuvaelämyksiksi" hajunsa ja ulkonäönsä kautta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

belle kone

Nopea tilaus nopea toimitus tuote hyvin pakattuna kone on kaunis vakava sivusto

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Super Popcorn

Hintaansa nähden täydellinen Nopea toimitus 👍

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Ireland

Popcorn kone

Suuri hinta. Hyvä yhteydenpito yrityksen kanssa, toimitusajat ajan tasalla. Saapui hyvässä kunnossa. Odotan innolla käyttöönottoa ja sen käyttöä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan popcornin valmistus kestää?

Tarvitset noin 150 g maissinjyviä ja 2 minuuttia yhden popcornannoksen valmistamiseen.

Mitä minun tulee huomioida puhdistuksessa?

Sammuta laite ja irrota se verkkovirrasta, onnettomuuksien välttämiseksi. Ulkoiseen puhdistukseen riittää kostea liina. Älä puhdista itse konetta vedellä, koska sen sähköiset toiminnot voivat tällöin vahingoittua.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme