(1) Arvostelu

Tuote: EX10012095

|

Malli: RC-FS_1

Pöytä-penkkisetti - kolmiosainen - Royal Catering - 150 kg - valkoinen

159,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • joustava - kokoontaitettava ja säänkestävä monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin
  • kestävä - jopa 150 kg:n kuormitettavuus pöytää ja yksittäisiä penkkejä kohden
  • tilava - 1 130 x 680 x 730 mm pöytä antaa paljon tilaa tarjoiluun ja 950 x 230 x 420 mm mukavat penkit
  • yksinkertainen - ongelmaton pystytys tai kokoontaitto ja helppo säilytys ja kuljettaminen
  • pitkäikäinen - vankan ja sileän polyeteenistä valmistetun pinnan ja tukevan teräsrungon ansiosta

TUOTEKUVAUS

Joustava, säänkestävä ja lujatekoinen - pöytä-penkkisetti onnistuneisiin juhliin!

Olipa kyseessä sitten juhlat, kesätapahtuma tai maalaishäät: Royal Cateringin ravintolalaitteista löytyvä pöytä-penkkisetti RC-FS_1 voidaan avata ja asettaa nopeasti tarjoamaan mukavasti istuma- ja ruokailutilaa juhliin. Koska pöydän kuormituskapasiteetti on 150 kg kestää se hyvin täysinäisiä oluttuoppeja sekä railakkaasti juhlivia vieraita. Juhlan jälkeen pöytä ja penkit voidaan puhdistaa nopeasti, taittaa kokoon helposti ja varastoida tilaa säästävästi aina seuraaviin juhliin asti.

Tarkkaan harkitut ravintolalaitteet vieraillesi!

1 130 x 680 x 730 mm mitoillaan olutpöytä tarjoaa sekä tilavan pinnan että ihanteellisen korkeuden ruokailla tai tarjoilla ruokia. 950 x 230 x 420 mm mittaiset penkit sopivat pöydän ääreen täydellisesti. Yksinkertainen taittotoiminto mahdollistaa nopean taittamisen ja helpon kuljetuksen sekä tilaa säästävän säilytyksen. Penkit mahtuvat taitettuna optimaalisesti pöydän alle. Pienen painonsa ansiosta festarisetti pöytä ja penkit on ihanteellinen myös liikkuvaan käyttöön tapahtumissa.

Pöytälevy ja penkkien istuinosat on valmistettu erityisestä polyetyleenistä, joka on erittäin vakaa ja kestää hyvin happoja, emäksiä ja kemikaaleja. Tämän materiaalin mahdollistama erityisen sileä pintarakenne takaa nopean puhdistuksen. Jalusta on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, joten pöydät ja penkit kestävät kukin jopa 150 kg. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä olutpöytäsetti vakuuttaa yksinkertaisella ajattomalla valkoisella muotoilullaan, joka voidaan mukauttaa muutamalla yksinkertaisella tavalla juhlaan ja tilanteeseen sopivaksi.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

Stabile Ausführung, die Kinder (8 und 11 J) können optimal Sitzen