Tuote: EX10012173

|

Malli: RCBC-18V2

Pöytäkutteri - 1500/2200 r/min - Royal Catering - 18 l

1 479,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen - ihanteellinen monenlaisten elintarvikkeiden käsittelyyn lihasta vihanneksiin
  • tilava - kulhon 18 litraa erittäin suuri tilavuus
  • tehokas - 1 500 W:n moottorilla ja terän 1 500/2 200 r/min pyörimisnopeudella
  • helppohoitoinen - kotelo ja terät ruostumattomasta teräksestä
  • kätevä - aukko aineiden lisäämistä varten ja läpinäkyvä kansi pyyhkimellä

TUOTEKUVAUS

Pöytäkutterilla saat pienennettyä lihan ja vihannekset

Royal Cateringin kutteri RCBC-18V2 on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön ravintola-alalle ja vakuuttaa suuren työtilavuutensa ja 1500 watin tehonsa ansiosta. Tämä työväline soveltuu mitä parhaiten lihan, vihannesten, yrttien, juuston jne. pienentämiseen, sekoittamiseen ja leikkaamiseen, joten valmistat sillä keittoainekset, tahnat, vauvanruuat ja monet muut. Nauti toiminnallisen, tehokkaan ja pitkäikäisen tuotteen tarjoamista eduista!

Tehokas pöytäkutteri ammattikäyttöön

Miellyttävän ja kätevän muotoilunsa ansiosta tämä kutteri sopii jokaiseen ravintolan keittiöön. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kotelo sekä valmistuskulho takaavat nopean ja vaivattoman puhtaana pidon. Laite pysyy tukevasti paikoillaan koneen alapuolella sijaitsevan neljän liukumattoman kumijalan ansiosta

Kaksoisterä soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden jauhamiseen tai karkeampaan pienentämiseen.Terä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja täten sillä voidaan huoletta käsitellä myös happamia tai suolaisia elintarvikkeita.Terän erityinen rakenne takaa täydellisen leikkuun ilman, että elintarvikkeiden ominaisuudet kärsivät. 

Royal Cateringin 18 litran kutterin käyttö on helppoa ja intuitiivista. Laite voidaan käynnistää tai sammuttaa näytön kautta. Sen lisäksi voit säätää terän nopeuden 1500 tai 2 200 rpm:n nopeuteen ja käyttää pulse-näppäintä tehokkaampaa leikkaamista varten. Karkeaa, keskihienoa vai hienoa – voit valita itse hienonnusasteen ja käsitellä sekunneissa erilaisia elintarvikkeita.

Irrotettavan valmistuskulhon kokonaistilavuus on 18 litraa ja muovikansi suojaa mahdollisilta roiskeilta, vähentää melua sekä mahdollistaa laitteen helpon hallinnan. Optimaalisen näkyvyyden takaamiseksi kanteen on integroitu pyyhin. Kannessa on aukko, jonka läpi voit myös jälkeenpäin lisätä aineita kattilaan. Sivuilla sijaitsevien kahvojen ansiosta laitteen kuljetus käy turvallisesti ja mukavasti.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET