Rst-tarjoiluvaunu - 3 tasoa - maks. 150 kg

Tuotenumero: EX10010424 / Malli: RCSW 3A

Rst-tarjoiluvaunu - 3 tasoa - maks. 150 kg

 • Tuotenumero: EX10010424
 • Malli: RCSW 3A
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2017
 
 
 
102,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 4,67 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Rst-tarjoiluvaunu - 3 tasoa - maks. 150 kg

Highlights

 • Kolme hyllytasoa, kuormitettavuus 150 kg: enemmän tilaa, vähemmän turhaa kulkemista
 • Laadukkaat, hiljaiset ja kevytliikkeiset pyörät vaimentavat tärinää
 • Tärinää vähentävät kumimatot tasojen alla
 • Vankka rakenne ruostumatonta terästä, helppo puhdistaa
 • Kääntyvät pyörät tekevät vaunusta helpon liikuteltavan ja neljä seisontajarrua pitävät sen tukevasti paikallaan

Keyfacts

Rst-tarjoiluvaunu - 3 tasoa - maks. 150 kg

Royal Cateringin tarjoiluvaunu RCSW 3A soveltuu vankan rakenteensa ja kolmen tukevan hyllytasonsa ansiosta mitä parhaiten ruokaloihin, suurekeittiöihin, ravintoloihin, julkisiin laitoksiin ja tietysti myös yksityiskäyttöön. Tällä vaunulla ruokien tarjoileminen sekä astioiden korjaaminen pöydästä ja kuljetus keittiöön on todella helppoa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vaunu on kestävä ja helppo puhdistaa.

Ketterä ja samalla tukeva Royal Cateringin tarjoiluvaunu RCSW 3A ammattikäyttöön

 

Tarjoiluvaunun materiaali on korkealaatuinen ruostumaton teräs, joka kestää erittäin hyvin fysikaalista ja kemiallista korroosiota. Se pysyy myös pitkään kauniin kiiltävänä. Teräksen sileä ja vähähuokoinen pinta auttaa vaunun pitämistä pitkään hygieenisen puhtaana. Tarjoiluvaunumme on viimeistelty laadukkaasti, ja ne ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä.

 

Kolmella hyllytasolla on runsaasti tilaa ruokien ja juomien houkuttelevalle esille panolle. Pystyt vaivatta tarjoilemaan ruokaa suurelle asiakasmäärälle ja yhtä näppärästi taas viemään käytetyt astiat takaisin keittiöön. Tarjoiluvaunuun pääse helposti käsiksi kaikilta puolilta. Kaikissa kulmissa on rst-vahvikkeet, mikä tekee vaunusta kauttaaltaan hyvin tukevan. Tasojen hieman koholla olevat reunat estävät kuljetettavien astioiden tai elintarvikkeiden luisumisen pois vaunusta.

 

Vaunun tasojen välinen etäisyys on 28,3 cm, joka riittää mainiosti myös kattiloille ja suuremmille esineille. Yksittäinen taso kestää ongelmitta jopa 50 kg:n kuormituksen. Suuren kuormitettavuutensa ja tilavien hyllytasojensa ansiosta tämä vaunu säästää tarjoilijalta monia turhia askelia ja tehostaa näin työntekoa huomattavasti.

 

Hyllytasot vakuuttavat iskunkestävällä suunnittelullaan. Tasojen alle sijoitetut kumimatot vaimentavat jokaista heilahdusta, tärähdystä ja käyttöääniä. Vaunun pyörien rakenne tekee siitä sopivan kaikenlaisille lattiapinnoille, kuten laatat, puu tai parketti. Kaikki nämä ominaisuudet takaavat mukavan, turvallisen ja hiljaisen työskentelyn.

 

Tarjoiluvaunussa on neljä kevytliikkeistä pyörää, joissa kaikissa on seisontajarrut. Pyörät on päällystetty termoplastisella kumilla, mikä tekee täyteen lastatun vaununkin hiljaiseksi liikuttaa. Lisäksi pyörät kääntyvät 360 astetta, minkä ansiosta tarjoiluvaunua voi ohjata ketterästi ja helposti ahtaissakin tiloissa. Pyörissä on suojat, joten törmäysten aiheuttamat seinien tai pöydän jalkojen vauriot ovat historiaa.

 

Vaunun rungon neliöputkesta saa hyvän otteen työntämistä varten ja vaunun saa luotsattua ongelmitta ahtaidenkin paikkojen läpi. Vaunun rakenne on selkeä ja sen kokoaminen käy kuin leikiten. Kokoamiseen tarvittava materiaali sisältyy toimitukseen. Osta Royal Cateringin tarjoiluvaunu RCSW 3A jo tänään!

Malli
RCSW 3A
Tuotenumero
1424
Kunto
Uusi
Vaunun materiaali
Ruostumaton teräs
Pyörien materiaali
Termoplastinen kumi
Kuormitettavuus (yhteensä)
150 kg
Tasojen lukumäärä
3
Kuormitettavuus / taso
50 kg
Tasojen ulkomitat
89,5 x 49,5 cm
Tasojen sisämitat
84 x 45 cm
Tasojen välinen etäisyys
28,3 cm
Pyörien halkaisija
10 cm
Jarrut
4
Putkien mitat
2,5 x 2,5 cm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
100 x 55,5 x 96 cm
Paino
12,85 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
94 x 53 x 16 cm
Lähetyspaino
14,4 kg
 • 2 runko-osaa
 • 3 hyllytasoa
 • 4 jarrullista pyörää
 • 4 törmäyssuojaa
 • Asennusmateriaali
 • Käyttöohje