Trustpilot
(2) arvostelua
Royal Catering

Tarjoiluvaunu - 3 tasoa - 90 kg - 63 x 40 cm - kokoon taitettava

109,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011717

|

Malli: RC-PSTG3800

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Avainominaisuudet
  • joustava - kantavuus 90 kg, täydellinen ravintola-alalle tarpeettoman kävelyn välttämiseksi
  • tilava - kolme hyllyä säilytystilaa, sopii kookkaillekin esineille
  • käänneltävä - korkealaatuiset termoplastisesta kumista valmistetut pyörät suojaavat lattiaa naarmuilta, ja niitä on erityisen helppo kääntää 360 °
  • käytännöllinen - kaksi seisontajarrua takaa turvallisen jalustan ja helpottavat lastaamista; kaksi ergonomista muovikahvaa yksinkertaistaa kuljetusta
  • massiivinen - tukeva rakenne valmistettu kiinteistä, paksuseinäisistä alumiinipyöröputkista ja iskunkestävistä muovialustoista
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Väri
Harmaa
Jarru
2
Rengastyyppi
Vaunupyörät
Hyllyjen mitat [cm]
63 x 40
Putken halkaisija maks. [mm]
38
Hyllyjen välinen etäisyys [mm]
365
Lokeron maks. kuormitettavuus [kg]
30
Pyörien halkaisija
100 mm
Pyörien lukumäärä
4 Pc
Alahyllyn korkeus
16.5 cm
Alahyllyn korkeus
89.5 cm
Maks. kuormitettavuus
90 kg
Hyllyjen lukumäärä
3 Pc
Mitat (PxLxK)
80 x 42.5 x 101.5 cm
Paino
6.6 kg
Paketin mitat (PxLxK)
69 x 49 x 28 cm
Lähetyspaino
8 kg

Toimituksen sisältö

  • Tarjoiluvaunu RC-PSTG3800
  • Kokoamismateriaali
  • Käyttöohjeet

Tuotekuvaus

Kestävä tarjoiluvaunu muovista ja alumiinista kolmella hyllyllä

Royal Cateringin tarjoiluvaunu RC-PSTG3800 kolmella tasolla soveltuu lujatekoisen rakenteensa ansiosta mitä parhaiten kanttiineihin, suurkeittiöihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin kuten myös yksityiseen käyttöön. Sen avulla ruokia ja juomia voidaan helposti tarjoilla tai kerätä pois ja kuljettaa kätevästi keittiöön. Vaunu on erityisen kestävä ja helposti puhdistettavissa.

Erittäin helppokäyttöinen ja vakaa - Royal Cateringin tarjoiluvaunu ravintolavalikoimaasi

Vaunun rakenne koostuu massiivisista paksuseinäisistä alumiinipyöröputkista ja iskunkestävistä muovilevyistä, mikä tekee siitä erittäin kestävän ja vakaan. Käytettyjen materiaalien ansiosta tarjoiluvaunu on myös helppo puhdistaa ja ylläpitää.
Kolme termoplastisesta muovista valmistettua hyllyä tarjoavat runsaasti tilaa suurelle määrälle vieraita tarjoiltavien ruokien ja juomien optimaaliseen esittelyyn tai astioiden tyhjentämiseen. Niihin pääsee käsiksi helposti kaikilta neljältä puolelta. Kehäreuna suojaa myös kuljetettuja tavaroita luisumiselta.
Tasot ovat 36,5 cm:n etäisyydellä toisistaan, joten myös kattilat ja korkeammat tavarat mahtuvat hyvin vaunuun. Hyllyt kuljettavat ongelmitta 30 kg. Hyvän kantokykynsä ja tilavien tasojensa ansiosta vaunun avulla vältät turhia kuljetuskertoja, mikä helpottaa näin ollen työskentelyä ravintola-alalla.
Tarjoiluvaunussa on neljä hyvin pyörivää pyörää. Pyörät ovat termoplastisella kumilla pinnoitetut, joten myös täyteen lastatun vaunun liikuttelu sujuu näppärästi ja vähä-äänisesti. Lisäksi pyöriä voidaan kääntää 360 ° siten, että tarjoiluvaunua voidaan työntää vaivattomasti ahtaissakin tiloissa. Kahden pyörän kaksi seisontajarrua auttavat sinua pysäköimään tarjoiluvaunun työskennellessäsi ilman liikkeelle lähtemisvaaraa. Tämä on erityisen tärkeää lastattaessa vaunua.
Kaksi ergonomisesti muotoiltua muovikahvaa tarjoavat optimaalisen pidon työnnettäessä, mikä tarkoittaa, että vaunua voidaan ohjata ongelmitta kapeilla käytävillä. Vaunun kokoaminen on myös naurettavan helppoa sen hyvin suunnitellun rakenteen ansiosta. Tarvittava kokoonpanomateriaali, mukaan lukien käyttöohjeet, sisältyvät tietysti toimitukseen. Valitse tarjoiluvaunu Royal Catering RC-PSTG3800 vielä tänään!

Arvostelut


4.5

Perustuen 2 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Tarjoiluvaunu

Olemme tyytyväisiä kärryyn, se on kevyt, helppo käsitellä ja samalla vakaa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Tukeva huoltoauto

+ Tukeva huoltokärry hyvillä pyörillä. + Helppo liikuttaa. + Tukevat hyllyt, joissa on tarpeeksi tilaa kaikille siivoustarvikkeille/työkaluille. + Miellyttävät, leveät kahvat molemmilla puolilla auton ohjaamiseen. - Ainoa pieni haittapuoli on, että auton kokoaminen vaati paljon vaivaa. Osien yhdistäminen vaatii paljon voimaa. On myös epäselvää, milloin lankut on kiinnitetty putkiin riittävän syvälle. Joskus joudun nostamaan autoa ohjatakseni kolarin yli ja pelkään aina, että ylähylly irtoaa. Onneksi niin ei ole vielä käynyt. Siksi 4 tähteä 5 sijasta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Onko vaunua helppo ohjata?

Kyllä. Kyllä, 360 astetta kääntyvien pyörien ansiosta tarjoiluvaunu on helposti ohjattavissa. Liikkuvuus on taattu ja vaunua on helppo ohjata ahtaissakin tiloissa.

Minkä painon vaunu voi kuljettaa?

Kolme tukevasta muovista valmistettua tarjotinalustaa kykenevät kuljettamaan kukin jopa 30 kg painavia raskaita kuormia. Siksi tarjoiluvaunussa voidaan kuljettaa enintään 90 kg.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme