Tarjoiluvaunu - 3 tasoa - jopa 500 kg

Tuotenumero: EX10010056 / Malli: RCSW 3

Tarjoiluvaunu - 3 tasoa - jopa 500 kg

 • Tuotenumero: EX10010056
 • Malli: RCSW 3
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
119,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 5,45 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Tunnetun saksalaisen testi- ja vertailuportaalin testisinetti. Arvostelun löydät täältä.

Tarjoiluvaunu - 3 tasoa - jopa 500 kg

Highlights

 • 500 kg kuormitettavuus – kolme tasoa tarjoaa enemmän laskutilaa ja vältät turhan edestakaisin kulkemisen
 • hyvälaatuiset, hiljaiset pyörät vaimentavat värähtelyjä
 • vaimentavat kumimatot tasojen alla
 • lujatekoinen ruostumaton teräsrakenne – helpottaa puhdistusta
 • pyörät hyvin liikkuvia ja pysyvät tarvittaessa varmasti paikoillaan jarrujensa ansiosta
 • reunat estävät kuljetettavien tavaroiden putoamisen

Keyfacts

Tarjoiluvaunu - 3 tasoa - jopa 500 kg

Royal Cateringin tarjoiluvaunu RCSW 3 kolmella vankalla tasolla sopii lujatekoisen valmistuksensa ansiosta mitä parhaiten käytettäväksi kanttiineissa, suurkeittiöissä ravintoloissa, yleisissä tiloissa mutta myös yksityiskäytössä. Vaunun avulla tarjoilet ruuan ja juomat tai keräät käytetyt astiat ongelmitta ja kuljetat ne keittiöön. Ruostumaton teräsvaunu on erittäin kestävä ja helposti puhdistettavissa.

Hyvin liikuteltava ja vankka – Royal Cateringin RCSW 3 tarjoiluvaunu gastronomia-alan yritykseesi

 

Tarjoiluvaunu on valmistettu hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja täten se kestää hyvin fysikaalisia ja kemikaalisia vaikutteita ja lujatekoinen materiaali säilyttää myös pitkään käytettynä kiiltävän ulkonäön. Sileä ja hienohuokoinen pinta mahdollistaa laitteen pitkäkestoisen hygieenisyyden. Vaunumme ovat laadukkaan valmistuksensa ansiosta erittäin pitkäkestoisia ja kuormitettavia.

 

Kolme tasoa tarjoavat paljon tilaa ja esittelevät ihanteellisesti suurelle joukolle vieraita tarjottavat ruuan ja juomat, mutta helpottavat myös likaisten astioiden keräämistä. Niihin pystyy asettamaan tai ottamaan tavaraa joka puolelta yhtä helposti. Vaunun reunat on vahvistettu ruostumattomilla teräskulmilla, joten sen koko rakenne on erittäin vankka. Lisäksi reunus estää kuljetettavien astioiden liukumista tai putoamista kuljetuksen aikana.

 

Jokaisen hyllytason välillä on 28 cm tilaa, joten niille mahtuvat myös kattilat ja muut suuremmat objektit. Jokainen hylly kantaa ongelmitta jopa 500 kg. Hyvän kuormitettavuutensa ja suuren pinta-alansa ansiosta voit kerralla kuljettaa enemmän ja välttää näin turhan juoksemisen keittiössä, milloin myös yritystoimesi sujuu tehokaammin.

 

Hyllytasot on suunniteltu iskuavaimentaviksi. Vaunun liikkumisesta aiheutuvat melu ja värähtelyt vaimentuvat tasojen alapuolella oleviin kumimattoihin. Pyörät kääntyvät hyvin joka suuntaan ja jokaisella pinnalla, joten vaunua voi kuljettaa parketti-, puulevy- tai laattalattioilla mainiosti. Tämä takaa mukavan ja hiljaisen työskentelyn.

 

Tarjoiluvaunussa on neljä suurta ja hyvin pyörivää pyörää, jotka kaikki on varustettu jarruilla. PVC-pyörät on päällystetty termoplastisella kumilla, jolloin ne liikkuvat myös täydessä lastissa miltei äänettömästi. Lisäksi pyörät kääntyvät 360 astetta, joten liikuttelu sujuu vaivattomasti myös ahtaissa tiloissa. Törmäyssuojusten ansiosta kolhut ja naarmut seinissä tai pöydänjaloissa kuuluvat historiaan.

 

Kehyksen neliöputkiprofiili kädensijoineen takaa ihanteellisen pidon työnnettäessä ja mahdollistaa vaunun liikuttelun ongelmitta myös ahtaissa paikoissa. Vaunun kokoaminen on sen rankenteen ansiosta lisäksi lasten leikkiä. Tarvittava kokoamismateriaali kuuluu toimituksen sisältöön. Tilaa jo heti tänään Royal Cateringin RCSW 3 tarjoiluvaunu!

 

Tunnetun saksalaisen testi- ja vertailuportaalin testisinetti. Arvostelun löydät täältä.

Malli
RCSW 3
Tuotenumero
10010056
Kunto
Uusi
Vaunun materiaali
Ruostumaton teräs
Pyörien materiaali
PVC
Kuormitettavuus (yhteensä)
500 kg
Tasojen lukumäärä
3
Tason kuormitettavuus
166 kg
Tason ulkomitat
90 x 50 cm
Tason sisämitat
83,5 x 43 cm
Tasojen välinen etäisyys
28 cm
Tason paksuus
3 cm
Metallin paksuus
0,6 mm
Pyörien halkaisija
10 cm
Jarrut
4
Putken mitat
2,5 x 2,5 cm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
100 x 56 x 97,5 cm
Paino
13,7 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
92 x 53 x 16 cm
Lähetyspaino
15,2 kg

erittäin suuri, jopa 500 kg kuormitettavuus

 

3 tilavaa tasoa sopivat ihanteellisesti astioille

 

täydellinen ravintoloihin, hotelleihin, majataloihin jne.

pyörät on varustettu kätevillä jarruilla

helposti ohjattava miellyttävien kädensijojen ansiosta

Michał Orłowskin, Sydneyssä ja Varsovassa arvostettujen ravintoloiden keittiömestarin, testaama. Ammattilainen ja kokenut ravintoloitsija, kuten asiakkaamme.

kumimatot vaimentavat värähtelyt

kumipyörät eivät raavii lattiaa

 

reunojen ansiosta astiat eivät putoa vaunusta kuljetuksen aikana

 

mukava ja nopea aterioiden tarjoilu

PRO TIP

Aseta aina painavimmat tavarat alimmalle tasolle paremman tasapainon saavuttamiseksi.

Kokkina minun täytyy välttää ylimääräistä rasitusta, joten kuljetan suuren määrän ruokia tai astioita yhdellä kertaa. Täten työ sujuu nopeammin ja terveellisemmin.

liikuteltava

pyörät kääntyvät 360°

ruostumaton teräs

ruostumaton teräs säilyttää kiiltonsa vuosien ajan

hygieeninen

helppo puhdistaa sileiden pintojen ansiosta

helppo koota

värahtelyn vaimennus

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

Hyvä kokki tarvitsee kunnon välineet

Ravintoloissa, hotelleissa ja pitopalveluyrityksissä kuluu päivittäin suuri määrä astioita ja ruokailuvälineitä. Erilaisia tarvikkeita lautaspinoista kattilan kansiin sekä likaisia ruokailuvälineitä sisältäviin vateihin on kuljetettava huoneista toisiin. Tarjoiluvaunulla suoriudut tästä tehtävästä nopeasti, tehokkaasti sekä ennen kaikkea kunnollisesti. Näen usein, että työntekijät kuljettavat yksittäisiä astioita pesukoneeseen. Tällöin on vaarana, että jotain putoaa lattialle tai työntekijöiden on mentävä edestakaisin. Tällä vaunulla kuljetat kaiken yhdellä kertaa. Kuljetat astiat ja muut välineet kolmella, reunoista korotetulla tasolla tyylikkäästi ja hyvässä järjestyksessä ilman, että jotain roiskuu yli tai putoaa vaunusta. Pehmeiden kumipyörien ansiosta vaunua voidaan liikutella hiljaisesti, jolloin asiakkaat eivät häiriinny.

Onko tarjoiluvaunua helppo liikutella?

Kyllä, neljän 360 ° kääntyvän pyöränsä ansiosta tarjoiluvaunua on erittäin helppo liikutella. Hyvä liikuteltavuus on täten taattu ja vaunua on mahdollista ohjata helposti myös kapeissa tiloissa.

Kuinka paljon tarjoiluvaunu kantaa?

Tarjoiluvaunu on valmistettu lujatekoisesta ruostumattomasta teräksestä ja siinä on vahvistetut kulmat. Täten se on hyvin kuormitettava ja kantaa jopa 500 kg.

Aiheutuuko tarjoiluvaunun käytössä paljon melua?

Tasojen alapuolella on vaimentavat kumimatot, jotka vähentävät värähtelyjä ja ääntä ja mahdollistavat ruuan ja juomien kuljetuksen hiljaisesti ja mukavasti.

 • 2 kehystä
 • 3 hyllytasoa
 • 4 jarrullista pyörää
 • 4 törmäyssuojaa
 • kokoamissetti
 • käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.