Tuote: EX10012240

|

Malli: RCER-9060

Teräshylly - 90 x 60 x 180 cm - Royal Catering - 200 kg - ruostumaton teräs

459,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • joustava - suuri kuormitettavuus yhteensä 200 kg
  • tilava - neljä 90 x 60 cm:n hyllyä, kunkin kuormitettavuus 50 kg
  • hygieeninen - nopea puhdistaa tai desinfioida sileiden pintojen ja avoimen muotoilun ansiosta
  • kestävä - ruostumaton teräs mahdollistaa pitkän käyttöiän jopa kosteissa tiloissa
  • yksinkertainen - nopea kokoaminen ilman työkaluja

TUOTEKUVAUS

Teräshylly keittiöösi!

Tarvitsetko tilaa astioille, kipoille, kattiloille, laitteille ja tarvikkeille tai ruoalle? Tällöin erityisesti ammattikäyttöön suunniteltu teräshylly RCER-9060 on juuri se, mitä tarvitset! Royal Cateringin ruostumattomasta teräksestä valmistettujen huonekalujen avulla voit luoda pysyvän järjestyksen keittiöösi. Keittiöhylly tarjoaa säilytystilaa erilaisille astioille  näyttäen samalla hyvältä keittiössäsi.

Paljon tilaa teräshyllyssä ravintolalaitteillesi

Säilytä keittiövälineet, keittiökoneet, ruokatarvikkeet tai mausteet siististi ja hygieenisesti tai esitä tuotteesi tyylikkäästi ruostumattomasta teräksestä valmistetussa hyllyssä. Neljä, kooltaan 90 x 60 cm olevaa hyllytasoa tarjoavat sinulle runsaasti säilytystilaa. Tasojen välinen etäisyys on runsas, mikä tarkoittaa, että jopa suuret kattilat voidaan sijoittaa ongelmitta hyllyyn. Jokainen neljästä hyllytasosta voidaan kuormittaa enintään 50 kg, jolloin koko rakenne kestää jopa 200 kg. Avoimen muotoilun ansiosta hyllyyn sijoitetut tavarat on helposti saavutettavissa.

Keittiöhylly on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja on siksi erittäin kestävä ja pitkäikäinen, koska materiaali ei reagoi ruoan kanssa ja on korroosionkestävä ja pinttymätön. Sileät, pienihuokoiset pinnat on helppo puhdistaa ja desinfioida. Toimitukseen sisältyvä kokoamismateriaali mahdollistaa hyllyn helpon kokoamisen. Metallihylly on erittäin vakaa ja joustava, eikä sitä tarvitse kiinnittää seinään.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET