Trustpilot
(6) arvostelua

Teräskaappi - 150 x 70 x 85 cm - 600 kg kuormitettavuus

519,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011679

|

Malli: RCSSCB-150X70-E

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
519,00 €
3+
5%
493,05 €
5+
10%
467,10 €
10+
15%
441,15 €
Avainominaisuudet
  • kantavuus - suuri kuormitettavuus, enintään 600 kg jaettuna kolmelle tasolle
  • tilava - 150 x 70 cm suuri työtaso tarjoaa runsaasti tilaa
  • tilaa säästävä - kaksi käytännöllistä liukuovea käytettäväksi kapeissakin keittiöissä
  • ruostumaton teräs - hygieeninen, kestävä ja helppohoitoinen
  • vakaa - optimaalinen vakaus ja vakaus säädettävien jalkojen ansiosta
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Jopa 600 kg! Työkaappien tehopakkaus

Onpa kyse sitten ravintoloista, ruokaloista, hotelleista, leipomoista, sairaaloista tai suurkeittiöistä: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut huonekalut ovat edellytys puhtaalle keittiölle ja kaikenlaisten elintarvikkeiden hygieeniselle käsittelylle. Royal Cateringin, korkealaatuisten ravintolatarvikkeiden asiantuntijoiden, työkaappi RCSSCB-150x70-E kuuluu jokaiseen ammattimaisesti varusteltuun keittiöön ja on erityisesti suunniteltu vastaamaan ravintola-alan korkeisiin vaatimuksiin.

Laadukas ja erittäin kestävä - Royal Cateringin ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaappi

Modernin 150 x 70 cm teräskaapin laaja työpinta-ala tarjoaa runsaasti tilaa päivittäiseen työhösi tuoreiden elintarvikkeiden ja keittiökoneiden kanssa. Työtason ja säilytyskaapin nerokas yhdistelmä mahdollistaa laajat käyttömahdollisuudet ja varmistaa, että keittiösi pysyy aina siistinä. Varustettu kahdella käytännöllisellä ja tilaa säästävällä liukuovella, työkaappia suositellaan erityisesti kapeissa keittiöissä. Kaapissa laitteet säilyvät turvallisesti ja siististi helposti käytettävien liukuovien takana.
Sisäosa on jaettu tukevalla hyllyllä, joka varmistaa selkeän järjestyksen kaapin sisällä. Kuten alahyllyä ja työtasoakin, hyllyä voidaan kuormittaa jopa 200 kg:n painolla. Näin ollen kaapilla on erittäin korkea kokonaiskuormituskyky, enintään 600 kg. Teräspöytä on ihanteellisen vakaa 2 cm:n säädettävien jalkojen ansiosta, myös epätasaisella lattialla.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu työtaso on erittäin luja ja pitkäikäinen. Lisäksi se kestää loistavasti korroosiota ja mekaanisia vaurioita (esim. naarmuja). Materiaali on helppo puhdistaa perusteellisesti, ja tarjoaa siten täydelliset olosuhteet hygieeniselle elintarvikkeiden parissa työskentelylle. Tyylikäs työkaappi on helppo asentaa mukana toimitettujen helposti ymmärrettävien asennusohjeiden ansiosta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.8

Perustuen 6 arvosteluun

Lajittele :

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Optimaalinen

Erinomainen tuote, ainoa mistä en pidä on ohjekirja, kokoonpuristumaton, piti käyttää mielikuvitusta ja 4 ruuvia jäi yli.

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Belgium

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Vakaa ja hyvä ammattitaito

Erittäin vakaa ja hyvin tehty. Vastaa täsmälleen kuvausta. Nopea toimitus ja mukava kuljetusyhtiö. Erittäin hyvä ja mukava asiakaspalvelu. Selkeä ostosuositus

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

erittäin vakaa, hyvä laatu

Asennusohje voisi olla tarkempi.Työkaappi tekee mitä lupaa. Vakaa ja tarjoaa tilaa

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

kiinteä ruostumaton teräskaappi

Kaapin työstö on vankka ja tarjoaa riittävästi tilaa tarpeisiimme. Suojakalvolla päällystettyjä komponentteja on helppo käsitellä koottaessa - mutta suosittelen tekemään tämän kahden ihmisen kanssa, koska kaappia on käännettävä. Ovet liikkuvat sujuvasti. Kaappi oli hyvin ja riittävästi pakattu kertakäyttöiselle lavalle. Toimitus oli nopea. Minusta oli erittäin hyvä ja hyödyllinen, että varustamo ilmoitti toimituksesta päivää etukäteen. Asennusohjeissa oli virheitä - ne kaipaavat ehdottomasti parannusta: piirustuksen numeroituja osia ei voitu osoittaa selkeästi, koska todellisia komponentteja ei ollut merkitty. Tämä teki samannäköisten osien erottamisen vaikeaksi ja hankalaksi. Ruostumattoman teräksen suojakalvo voitiin poistaa suurilta litteiltä pinnoilta kärsivällisesti. Tässä on toinen huomautus parannusta varten: kalvo oli sisällytetty kaareviin alueisiin, kuten ovenkahvaan, mikä teki mahdottomaksi poistaa kokonaan (ärsyttävää, koska ovenkahvat näkyvät). Siitä huolimatta ruostumaton teräskaappi oli meille oikea päätös!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen useamman kuin yhden teräskalusteen uuden keittiön sisustamiseksi. Onko teillä muita huonekaluja valikoimassanne?

Kyllä, tarjoamme laajan valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kalusteita. Katso verkkosivustomme kategoria "Ravintolalaitteet", josta löydät paljon huonekaluja uuteen keittiöösi.

Kuinka suuri kaapin kantavuus on?

Tämä vakaa työkaappi kestää 600 kg:n painoista kuormaa.

Voinko asettaa kuumia kattiloita suoraan pöydälle?

Kyllä, koska työtaso on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, voit sijoittaa sille turvallisesti kuumia pannuja ja kattiloita.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme