Trustpilot
(8) arvostelua
Royal Catering

Vakuumikone - pussin leveys: 31 cm - Royal Catering - 16 l / min - 0,9 bar

199,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011733

|

Malli: RCVG-40

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
199,00 €
3+
5%
189,05 €
5+
10%
179,10 €
10+
15%
169,15 €
Avainominaisuudet
  • voimakas - nopea vakumointi 580 watilla ja sisäänrakennetulla kaksoispumpulla
  • monipuolinen - lukuisia käyttötarkoituksia elintarvikkeille, kosmetiikalle, elektroniikkaosille ja muille tuotteille
  • tehokas ja kannettava - pienikokoinen laite toimii vakumointinopeudella 16 l/min
  • reilu - tyhjiöpakkauslaite sinetöi jopa 31 cm kalvopussit 
  • käyttäjäystävällinen - LED-näytöllä varustettu kosketuslevy yksinkertaistaa käyttöä
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Jännite [V]
230
Hitsauspuikko [mm]
310
Teho [W]
580
Tyhjiöpaine [bar]
0.9
Toiminnot
Vacuum / Cancel / Pulse / Seal / Instant Seal / Marinate / Canister
Hitsausliitoksen leveys [mm]
1.8 x 2
Tyhjiönopeus
16 l/min
Laukun leveys maks.
31 cm
Mitat (PxLxK)
38.5 x 28 x 11 cm
Paino
4.6 kg
Paketin mitat (PxLxK)
43 x 18.5 x 33 cm
Lähetyspaino
5.5 kg

Toimituksen sisältö

  • Vakuumikone RCVG-40
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Puhdas ja pitkä ruoan säilytys ammattimaisella vakuumikoneella

Suojaa elintarvikkeesi ja paranna niiden säilyvyyttä RCVG-40 vakuumikoneella Royal Cateringin ravintolalaitevalikoimasta. Liha, vihannekset, yrtit ja kastikkeet säilyvät vakuumissa tuoreina ja maukkaina. Näin sinulla on pitkään käytettävissäsi oikeat raaka-aineet hyvän ruoan valmistukseen ravintolassa, hotellissa tai pitopalvelussa. Tyhjiöpakatut elintarvikkeet, kuten myös kosmetiikkatuotteet sekä pienet elektroniikkakomponentit voidaan varastoida tilaa säästävästi ja pölyltä ja lialta suojassa.

Tilaa säästävä tyhjiöpakkauslaite, jossa on lukuisia toimintoja

Vakuumikone imee tehokkaalla 580 watin kaksoispumpulla kaiken ilman muovipussista. Pussin sulkumekanismi suojaa sitä luotettavasti vaurioilta eikä päästä ilmaa pussin sisälle. Pakkauspussi voi olla jopa 31 cm leveä. Vakumoinnin jälkeen pussin suuaukko suljetaan 1,8 x 2 mm leveällä saumalla. Tämä estää elintarvikkeita pilaantumasta hapettumisen, sienikasvustojen tai bakteerien vuoksi. Pussin sisältö säilyy tuoreena, pakastettuna jopa kuukausien ajan. Ilmatiiviisti pussitetut elintarvikkeet sopivat lisäksi sous-vide-täsmäkypsennykseen.
Vakuumikoneen kotelo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten laite täyttää korkeimmat hygieniavaatimukset. Tyhjiöpakkauslaite toimii intuitiivisesti LED-näytöllä varustetun kosketuslevyn kautta. Tehokas keittiöapuri saavuttaa 16 l/min virtausnopeuden ja tarjoaa laajan valikoiman toimintoja: täysin automaattisen ja manuaalisen vakumoinnin, automaattisen ja manuaalisen saumauksen ja marinoinnin. Toiminnot voidaan peruuttaa napin painalluksella.
Valmistelitpa elintarvikkeita shokkipakastamiseen, kylmäsäilytykseen tai sous vide -ruoanlaittoon: Royal Cateringin laadukkaalla vakuumikoneella saat pienikokoisen ja helppokäyttöisen keittiön monitaiturin.

Arvostelut


4.4

Perustuen 8 arvosteluun

Lajittele :

Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Royal strip tyhjiöpakkauskone on laite, joka mahdollistaa elintarvikkeiden hermeettisen pakkaamisen, säilyttää sen tuoreuden ja suojaa sitä lialta ja kosteudelta. Monipuolisuus ja käyttö: Pakkauskone soveltuu lihan, juuston, leikkeleiden, hedelmien, vihannesten, kahvin, pähkinöiden ja muiden tuotteiden kapselointiin. Sitä voidaan käyttää myös lääkkeiden, korujen, elektroniikan ja kosmetiikan pakkaamiseen. Toiminnot: Laitteessa on useita hyödyllisiä toimintoja: Tyhjiö: Ilman imu pussin sisältä. Kun prosessi on valmis, se sammuu automaattisesti. Nopeus: Aseta imunopeus (hidas/nopea). Ruoka: Ruoan tyypin mukaan sovitettu toimintatila (kuiva/kostea). Kanisteri: Ilman imu ulkoisista säiliöistä. Pulssi: Sulje pussi manuaalisesti, hyödyllinen herkille tuotteille. Tiiviste: Tiivistys ilman ilman imua. Toiminnallisuus: Moderni tiivistysaine kalalle, lihalle, hedelmille ja vihanneksille. Mahdollisuus säätää alipainetehoa ja hitsausaikaa Suhteellisen hiljainen. Rakenne: Hyvin tehty, ruostumaton teräs, tukee eri leveyksiä kalvoja. Suosittelen kaikille 5/5

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Tehokas imurointi

Laite tekee arvokkaan ja vankan ensivaikutelman. Kaksoispumpun luoma tyhjiö on erittäin voimakas -0,9 barissa, eli ~ ilmakehän paine poistuu lähes kokonaan. Pumpun ääni on tietysti hieman kovempaa kuin yksinkertaisilla yksityiskäyttöön tarkoitetuilla laitteilla, mutta jos haluat säännöllisesti tehdä laadukasta konservointia, kannattaa käyttää tämän kaltaista ammattilaitetta. Puhdas hitsaus tekee myös ammattimaisen vaikutelman ~5mm leveydellä. Kaikki parametrit ovat säädettävissä joko asetuksin tai manuaalisesti. Laitteessa on myös letkuliitäntä, jolla voidaan jopa imuroida tölkkejä (letku ei sisälly tuotevalikoimaan). Tölkkisarjojen mukana tulee usein tölkkejä vastaava letku; yhteensopivuus laitteen kanssa on halkaisijaltaan ~ 4/6 mm. (ensimmäinen numero sisähalkaisija, toinen numero ulkohalkaisija) Onko olemassa standardia?

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

Toimii kuten tarkoitin. Hyvä hinta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Ostin tämän korvatakseni paljon halvemman, joka oli kestänyt kolme vuotta, mutta ollut ongelmallinen ensimmäisen sian lopusta lähtien. Toistaiseksi olen tehnyt tämän mallin kanssa vain pari peuroa ja kuorma fasaaneja, mutta se näyttää paljon paremmalta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

11 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Kärjessä

Laitan arvon 4,5 5:n sijasta, jotta tiedän tiivisteen jäljellä olevan pituuden ja pussin leikkaamiseen tarvittavan terän puuttumisen. Mutta se toimii todella hyvin. Jäljellä olevaa pituutta lukuun ottamatta helppo käsitellä. Se voi myös imuroida laatikoita letkulla, koska siinä on ulkoinen imutoiminto sivulla. Voit tehdä sen myös asteittain. Ei mitään sanottavaa tällä hetkellä. Toimii paremmin kuin heidän saman merkin kaksoisjäätelökone

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Keskiverto

Maksamalle hinnalle odotin parempaa, tuote saapui rikkinäisenä laatikon ja pleksilasin lommoineen. Tyhjiöpakkauksen jälkeen pusseihin jää ilmaa.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos mielipiteestäsi. Haluamme auttaa häntä ja haluamme edelleen kehittyä, mutta välttääksemme ongelman tulevaisuudessa tarvitsemme hänen tukeaan. Yhdessä me onnistumme.
Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Belgium

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

11 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Voiko tällä vakuumikoneella imeä pakkauksesta myös nesteen?

Ei, tämä laite on tarkoitettu vain ilman imuun. Nesteille suosittelemme kammiovakuumikonetta.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme