Tarjous

Tuote: EX10021045

|

Malli: S-LS-27

LCD-näytönkorjaaja - 12 tuumaa

139,00 € 169,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – työtasolla tilaa älypuhelimien ja tablettitietokoneiden jopa 12 tuuman näytöille
  • turvallinen ja tukeva pito – kaksi vakuumitarttujaa 12 W teholla ja 0,05 MPa imuvoimalla
  • tarkka – lämpötilan säätö 50 - 120 °C
  • joustava – 5-V-USB-liitäntä (2 A) etupuolella
  • intuitiivinen käyttö – selkeä käyttöpaneeli LED-näytöllä

TUOTEKUVAUS

LCD-näytönkorjaajan avulla näytön irrotus sujuu lapsellisen helposti

Expondon ammattilaitteisiin kuuluva LCD-näytönkorjaaja S-LS-27 mahdollistaa naarmuisten, rikkoontuneiden tai sirpaloituneiden älypuhelimien tai tablettitietokoneiden näyttöjen vaihdon. Vahingoittuneet kosketusnäytöt on poistettavissa ja vaihdettavissa vaivattomasti. Näytönkorjaaja sopii kaikkiin yleisiin älypuhelimiin, joissa on korkeintaan 12 tuuman näyttö.

LCD-näytönkorjaaja enintään 12 tuuman näytöille

Laitteen kokonaisteho on 1 180 W, jolla se saavuttaa nopeasti 50 – 120 °C lämpötilan. Kätevältä LED-käyttöpaneelilta ohjaat lämpötilaa ja vakuumitoimintoa tarkasti. LCD-näytönkorjaaja sopii ihanteellisesti elektroniikka-alan liikkeisiin, korjaamoihin tai kotinikkareille.

LCD-näytönkorjaajassa on laadukas ja sileä, kooltaan 28 x 22 cm oleva alumiinityötaso, joka takaa tasaisen lämmönjakautumisen. Se on suunniteltu laitteille, joiden diagonaali on enintään 12" (30 cm). Integroidut vakuumitarttujat mahdollistavat 12 W tehollaan ja 0,05 Mpa imuvoimallaan näytön pysymisen varmasti työtasolla. 40 cm pitkän, kuumuudenkestävän molybdeenileikkuulangan avulla näyttö voidaan irrottaa kuumentamisen jälkeen ongelmitta.

LCD-näytönkorjaajan kotelo on jauhepäällysteistä terästä ja se on täten korroosionkestävä. Lisäksi laite on varustettu 5-V-USP-liitännällä, jonka avulla yhteensopivia laitteita voidaan ladata tai testata.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET