Trustpilot

Puhelimen näytön korjaus

Tarvitaan vain pieni lipsahdus ja älypuhelimen näyttö on rikki. Puhelimen näytön korjaus onnistuu helposti Stamos Solderingin näytönkorjaajalla, jonka avulla voit vaihtaa näytön helposti ja nopeasti. Laite on myös erinomaisen käytännöllinen, jos korjaat näyttöjä asiakkaillesi. Sen avulla naarmuttuneen, vioittuneen tai haljenneen näytön vaihtaminen uuteen käy vaivatta. Näytönkorjaaja irrottaa liimaukset lämmön avulla ja näyttö voidaan irrottaa leikkauslangalla. Stamos Solderingin laitteen avulla puhelimen näytön korjaus onnistuu helposti eikä sen tarvitse maksaa maltaita! Tilaa jo tänään edullinen näytönkorjaaja expondolta.

Puhelimen näytön korjaus käy helposti

Puhelimen näytön korjaus itse näytönkorjaajan avulla on usein edullisempaa, kuin uuden puhelimen ostaminen tai näytön korjauttaminen korjaamossa. Näytön vaihtaminen on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, jos puhelimen on muuten toimintakelpoinen. Monien älypuhelinten näytöt särkyvät helposti, jos puhelin putoaa tai kolahtaa kovaan pintaan. Näyttö saattaa vaurioitua niin pahasti, että puhelinta on mahdoton käyttää. Siinä tapauksessa puhelimen näytön korjaus Stamos Solderingin näytönkorjaajan avulla on edullinen vaihtoehto. Laite lämmittää näyttöä niin, että sen liimaus sulaa ja se on mahdollista irrottaa leikkauslangan avulla. Leikkauslangan kahvat tekevät sen käsittelystä helppoa. Laitteen lämpötila on säädettävissä 50 ja 350 °C välillä portaattomasti. Näytönkorjaajassa on LED-näyttö, josta näet kulloisenkin lämpötilan. 800 watin tehon ansiosta laite lämpenee nopeasti. Näytönkorjaajalla pystyt korjaamaan puhelimia, joissa on korkeintaan kuuden tuuman näyttö. Verkkokaupastamme löydät myös muut sopivat laitteet erilaisten elektronisten laitteiden korjausta varten. Tarjoamme suuren valikoiman erilaisia juotosasemia, jotka sopivat sekä harrastuskäyttöön että vaativaan ammattikäyttöön. Jos siis korjaat näyttöjen lisäksi esimerkiksi puhelinten piirilevyjä, on Stamos Solderingin juotosasema oikea valinta. Tutustu jo tänään laajaan valikoimaamme ja tilaa laadukas laite puhelimen näytön korjausta varten edulliseen hintaan!

Laadukas näytönkorjaaja

Puhelimen näytön korjaus onnistuu helposti laadukkaan näytönkorjaajan avulla. Laitteeseen sopii jopa 6 tuuman näytöllä varustettu puhelin. Puhelin kiinnitetään rikkinäinen näyttö alaspäin lämpölevylle ja sitä kuumennetaan niin kauan, kunnes näytön liimaus on sulanut ja näyttö irtoaa kuumuutta kestävän leikkauslangan avulla. Lämpölevyn lämpötila on säädettävissä välillä 50–350 °C. Sulamiseen tarvittava lämpötila riippuu käytetystä liimasta. Kun rikkinäinen näyttö on irronnut, voidaan se korvata uudella. Puhelimen näytön korjaus käy helposti ja vaivatta, ja on lisäksi edullisempaa kuin näytön korjauttaminen ammattikorjaamossa. Näytönkorjaajan lisäksi löydät verkkokaupastamme paljon muitakin laadukkaita laitteita, kuten teollisuuskäyttöön tarkoitetut ultraäänipesurit, joiden avulla puhdistat tarkasti ja tehokkaasti herkkiäkin materiaaleja. Myös hitsauskoneemme ovat erityisen suosittuja asiakkaidemme keskuudessa. Myymmekin esimerkiksi puikko-, MIG/MAG-, TIG- ja yhdistelmähitsauskoneita sekä plasmaleikkureita. Palvelemme myös monipuolisilla ravintola-alan laitteillamme, kuten tehokkailla lämpöhauteilla. Kaikkien tuotteidemme laatu ja pitkäikäisyys taataan jo tuotantovaiheessa tehtävän jatkuvan laaduntarkkailun keinoin, joka tehdään korkeiden saksalaisten laatustandardien mukaan. Tutustu siis jo tänään tuotevalikoimaamme ja tilaa edullinen laite puhelimen näytön korjaukseen! Asiakaspalvelumme auttaa aina mielellään kaikissa tuotteisiin, tilaukseen ja maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä.