Trustpilot

Piikkauskone

Kuten kaikki muutkin MSW Motor Technicsin tuotteet, myös piikkauskone vakuuttaa käyttäjäystävällisillä toiminnoillaan, tehokkaalla moottorillaan, korkealla iskutaajuudellaan sekä laajalla lisätarvikevalikoimallaan.

Kuten muutkin työkalumme, myös piikkauskone kehitettiin tiiviissä yhteistyössä sellaisten asiantuntijoiden kanssa, joilla on vuosien kokemus päivittäisestä työteosta teollisuudessa tai pienteollisuudessa. Näin ollen voit luottaa siihen, että hankkimasi laite soveltuu täydellisesti tarpeisiisi. Tutustu siis jo tänään ammattimaisiin laitteisiin verkkokaupassamme. Tulet huomaamaan, että tarjoamamme hinta-laatusuhde on lyömätön.

Piikkauskone takaa tehokkaan työnteon

MSW Motor Technicsin piikkauskoneeseen voi kiinnittää useita erilaisia talttoja, joten se soveltuu useiden eri työtehtävien suorittamiseen ja auttaa sinua löytämään ratkaisut jopa hankalissa tilanteissa. Laite on suunniteltu niin, että sen käyttämiseen tarvitaan mahdollisimman vähän voimankäyttöä. Tästä on etua etenkin silloin, kun kyseessä on betonin tai muiden haastavien materiaalien irrottaminen. Laitteella on pitkä käyttöikä, ja se toimii luotettavasti ja tehokkaasti jopa lukemattomien työtuntien jälkeen. Piikkauskone on nimittäin valmistettu parhaista materiaaleista. Kuten TIG- ja muita hitsauskoneita varten, tarjoamme laajan lisävarustevalikoiman myös piikkauskoneita varten. Toimitukseen kuuluu useita erilaisia talttoja. Niiden vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, kuten on kaikkien muidenkin lisävarusteiden vaihtaminen. Piikkauskone on uskomattoman monikäyttöinen, koska voit kulloisenkin työtehtävän mukaan vaihtaa siihen sopivan teräosan.


Jopa useita tunteja kestävät työtehtävät onnistuvat ilman liiallista väsymistä, koska piikkauskoneen ergonomisesti suunniteltu kahva tekee työnteosta huomattavasti miellyttävämpää. Tehokkuudesta huolehtii osaltaan myös moottori, jonka korkea iskutaajuus yhdistettynä erittäin vahvoihin talttoihin tekevät MSW Motor Technicsin laitteesta huomattavasti kannattavamman hankinnan kun useista muista saman hintaluokan tuotteista. Tulet huomaamaan, että se lyhentää aikaa, jonka tarvitset töiden suorittamiseen. Valikoimastamme löydät useita edullisia laitteita, jotka tuovat ratkaisun silloin, kun piikkauskone ei riitä. Jos teet usein ammattimaisia poraustöitä, kannattaa sinun tutustua myös poravasaroihimme, joissa on piikkaustaltta.

Expondon laaja valikoima

Jos tarvitset erityisen vahvaa ja tehokasta apua talttaamiseen tai materiaalin poistoon, löydät varmasti valikoimastamme juuri sinulle sopivan piikkauskoneen. Kuten muissakin tuoteryhmissämme, on tässäkin tapauksessa laitteiden hinta niiden laatuun verrattuna huomattavan edullinen. Laitetta voit käyttää esim. laatoituksen poistossa tai mitä erilaisimmissa asennustöissä kuten vesi- tai sähköjohtoja asennettaessa. Se sopii apuvälineeksi vaativimpiiin ja aikaa vieviin työtehtäviin, ja nopeuttaa huomattavasti niiden suorittamista. Valikoimamme tuotteet on kehitetty erityisesti ammattimaiseen käyttöön pienteollisuudessa ja teollisuudessa sekä rakennuksilla. Tulet huomaamaan, että työtulos on äärimmäisen ammattimainen ja odotustesi mukainen. Kaikkien laitteidemme suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon käyttäjäystävällisyyden lisäksi pitkäikäisyys, turvallisuus ja kestävyys. Se tarkoittaa, että piikkauskone takaa vielä vuosienkin käytön jälkeen tarkan ja ammattimaisen työtuloksen. On kuitenkin tärkeää, että sinä ja muut työntekijät ottavat laitteiden käytössä huomioon työturvallisuusohjeet ja -säännökset.


Olemme tietoisia siitä, asiakkaidemme työtehtävät voivat vaihdella suuresti. Siksi saatkin verkkokaupastamme myös esimerkiksi nostovinssejä ja juotosasemia + lisävarusteita. Kun yhdistelet juuri sinun työtodellisuuteesi sopivia laitteita, voit parantaa huomattavasti yrityksesi varustetasoa ja näin ollen myös työntekijöiden työmukavuutta. Jos firmassasi tarvitaan piikkauskonetta, hanki jo tänään MSW Motor Technicsin laite. Takaamme sinulle, että et tule katumaan.