Trustpilot

Kaapelinkuorintakone

Tarjouksessa
Kaapelinkuorintakone - pöytämalli
MSW
(8)

Kaapelinkuorintakone - pöytämalli

Mitat (PxLxK)
4 x 17.5 x 23.5 cm
42,99 € 65,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 23.5.

MSW:n kaapelinkuorintakone on oiva apuväline kaapeleiden ja johtojen eristeiden poistamisessa. Meiltä löydät sekä käsi- että sähkökäyttöisiä kaapelinkuorintakoneita jopa 45 mm paksuisille johdoille. Laitteilla voit kuoria useita eripaksuisia kaapeleita, ja useimmissa koneissa on myös aukko litteitä kaapeleita varten. Kevyemmät, käsikäyttöiset laitteet sopivat myös liikkuvuutta vaativaan työskentelyyn. Sähkökäyttöisten laitteiden suurin teho on 2 500 wattia, joten ne kuorivat kaikenkokoiset kaapelit tehokkaasti ja siististi. Meiltä löydät tarvittavat välineet myös juotostöihin. Tutustu jo tänään laajaan valikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopiva kaapelinkuorintakone ja muut laitteet expondolta!

Laadukas kaapelinkuorintakone expondolta

Sähkö- ja kierrätysalan yrityksissä joudutaan usein kuorimaan suuria kaapelimääriä kerralla. Tällöin tavanomaiset kaapelinkuorintapihdit eivät enää riitä, vaan tehokas ja nopea kaapelinkuorintakone on tarpeen, sillä se helpottaa ja nopeuttaa eristeen poistamista merkittävästi. Laitteen avulla kuorit suuria määriä eripaksuisia kaapeleita lyhyessä ajassa, joten säästät aikaa ja energiaa, sillä kone hoitaa työn puolestasi. Pyörivä terä leikkaa eristeen irti ja irrottaa sen johdosta. Eristeiden jäämät kerääntyvät laitteen takapuolelle, joten ne on jälkeenpäin helppo kerätä ja hävittää. Nopein koneemme kuorii jopa 40 metriä kaapelia minuutissa. Voit valita pienemmän laitteen yhdellä, viidellä tai yhdeksällä kaapeliaukolla, tai suuremman jopa 21 erikokoisella aukolla. Niinpä löydät juuri tarpeisiisi sopivan laitteen edullisesti verkkokaupastamme.


Laitteessa on automaattinen kaapelinsyöttö, joka helpottaa työskentelyä huomattavasti. Terät ovat laitteen sisällä, joten käyttöturvallisuus on aina taattu. Lisäksi koneessa on turvakytkin kaapelitukoksen varalle. Laadukkaasta teräspellistä valmistettu kuori tekee laitteesta tukevan ja pitkäikäisen, joten se kestää kovassakin käytössä. MSW valmistaa kaapelinkuorintakoneiden lisäksi myös paljon erilaisia sähkötyökaluja verstas- ja pienteollisuuskäyttöön. Meiltä löydät esimerkiksi saumahiomakoneita, poravasaroita ja juotosasemia. Tutustu siis monipuoliseen verstaslaitevalikoimaamme ja tilaa laadukas kaapelinkuorintakone ja muut laitteet edullisesti kotiinkuljetuksella!

Tehokas apuväline verstaskäyttöön

Kaapelinkuorintakone, aivan kuten hitsauslaitteet ja satinointikoneetkin, ovat tärkeitä laitteita päivittäisessä verstastyössä. Sekä verstaskäytössä että teollisuudessa kaapelinkuorija nopeuttaa eristeiden poistamista huomattavasti, sillä tehokas moottori pyörittää terävää terää, joka kuorii kaapelin automaattisesti. Sähkökäyttöisten koneiden lisäksi tarjoamme myös käsikäyttöisiä laitteita, jotka toimivat käsikäyttöisellä kammella. Helppokäyttöinen kampi pyörittää leikkuuterää, joka irrottaa eristeen johdosta tarkasti ja siististi. Laite sopii kupari- ja alumiinikaapeleiden sekä litteiden kaapeleiden kuorintaan. Käsikäyttöinen malli on kevyempi, ja sopiikin siksi myös liikkuvuutta vaativaan työskentelyyn. Erityisen käytännöllinen laite on silloin, jos työskentelet paikoissa, joissa sähköliitäntää ei ole saatavilla. Yhtä malleistamme voi käyttää myös porakoneen tai akkuporakoneen avulla, mikä on nopeampi vaihtoehto käsikäyttöisen kammen sijasta. Porakone kiinnitetään irrotettavan kammen tilalle ja koneen moottori pyörittää kuorintakonetta.


Expondon valikoimaan kuuluu kaapelinkuorintakoneiden ja muiden verstaslaitteiden lisäksi myös laitteita ravintola-alan tarpeisiin sekä teollisuusalan ammattilaisille. Jos tarvitset apua oikeanlaisen kaapelinkuorintakoneen tai muiden laitteiden valinnassa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa tuotteisiin, ostotapahtumaan ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu siis valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa jo tänään edulliset laitteet expondolta kätevästi kotiinkuljetuksella!