Trustpilot

Juotosasema

Tarjouksessa
Juotosasema - digitaalinen - 65 W - LED
Stamos Soldering
(6)

Juotosasema - digitaalinen - 65 W - LED

Mitat (PxLxK)
16 x 12 x 9 cm
85,00 € 99,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.
Tarjouksessa
Setti Juotosasema - integroitu teholähde + varusteet
Stamos Soldering
(4)

Setti Juotosasema - integroitu teholähde + varusteet

Mitat (PxLxK)
33.5 x 27 x 20 cm
229,00 € 299,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.
Tarjouksessa
Digitaalinen juotosasema - 80 W - nestekidenäyttö
Stamos Soldering

Digitaalinen juotosasema - 80 W - nestekidenäyttö

Mitat (PxLxK)
15 x 12 x 10 cm
55,00 € 69,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Onko sinulla jo LCD-näyttö-avaaja ja virtamittari verstaassasi? Kuuluvatko lähitulevaisuuden suunnitelmiisi myös juotostyöt? Myös juotostöiden onnistumisessa oikeanlainen ja ammattimainen työvälineistö on se, mikä takaa tarkan työtuloksen. Stamos Solderingin juotosasema on sopiva ratkaisu. Sen juotoskärkien lämpötila pysyy tasaisena ja juotoskolvit ovat helppokäyttöisiä, joten juotostyöt sujuvat vaivattomasti. Tutustu siis juotosasemiin expondon verkkokaupassa. Löydät varmasti sopivan laitteen sähkötyöverstastasi varten. Kannattaa hankkia jo tänään Stamos Solderingin juotosasema!

Täydellinen juotosasema

Sähkölaitteiden korjaustöitä tehtäessä on usein poistettava viallinen virtapiirin osa ja korvattava se uudella. Työvaihe edellyttää teknisen tiedon ja sorminäppäryyden lisäksi erittäin korkealaatuisten työvälineiden käyttöä, sillä ilman niitä eivät tarkat juotostyöt onnistu. Keskinkertaisten juotosasemien käyttö näkyy työtuloksessa: Jos laitteen juotoskärkien lämpötila muuttuu jatkuvasti, juotoskohdista tulee heikkoja. Virtapiirit eivät näin ollen toimi kunnolla, ja korjaukseen käytetty aika ja vaiva menee täysin hukkaan. Työn laatu kärsii, jos et käytä siinä ammattitaitoasi vastaavia laitteita.


Siksi kannattaa viipymättä hankkia expondon verkkokaupasta sellainen juotosasema, joka ei jätä sinua pulaan. Juotosasema on korkealaatuinen ja tarkka laite, ja sen juotoskärkien lämpötila pysyy tasaisena, ja juotoskolvit ovat helppokäyttöisiä. Stamoksen Soldering-sarjan laitteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden pitkäikäisyyteen. Laatu ja viimeistely ovat samaa tasoa, kuin Stamos Welding -tuotteiden: Ehkä jo tunnetkin tämän merkin hitsausmaskit tai MIG- ja MAG-hitsauskoneet, jotka saat nekin verkkokaupastamme edulliseen hintaan. Erityisesti silloin, kun on kysymys herkistä piirilevyistä, on pintojen puhdistaminen äärimmäisen tärkeää, jotta juotoskohdista tulee kestäviä. Sen vuoksi kannattaa tutustua myös moniin ultraäänipesureihimme, jotka sopivat täydellisesti pienten rakenneosien ja piirilevyjen ammattimaiseen puhdistamiseen.

Laatutuotteet expondolta

Yrityksesi varustetaso on tärkeä tekijä sen menestyksessä ja toimivuudessa. Vain laadukkaiden laitteiden avulla voit tehdä laadukasta työtä. Juotosasemaa käytettäessä on äärimmäisen tärkeää, että juotoskohdista tulee kestäviä ja luotettavia. Hyvän tuloksen saavuttamisessa on tärkeä osa myös ergonomisilla juotoskolveilla ja joustavilla juotoskärjillä. Laitteet, joiden lämpötilaa voi säätää, soveltuvat käytettäviksi monissa erilaisissa työtehtävissä. Tutustu jo tänään laajaan tuotevalikoimaamme ja Stamos Solderingin laatuun. Kaupastamme löydät taatusti juuri sinulle sopivan juotosaseman.

Kaapelinkuorintakoneiden ja vaakojen lisäksi on verkkokaupassamme tarjolla suuri ja kattava valikoima sähkötyökaluja, kuten kivihiomakoneita. Jos siis haluat parantaa verstaasi varustetasoa, voit juotosaseman lisäksi hankkia expondolta monia muitakin hyödyllisiä laitteita. Näiden ammattimaisten laitteiden hinta-laatusuhde on erinomainen, mikä on mahdollista optimoidun tuotannon ja korkealaatuisten valmistusmateriaalien ansiosta. Näin ei ole ainostaan juotosasemien tapauksessa, vaan ylipäänsä kaikissa tuotekategorioissamme. Koska haluamme, että laitteemme vastaavat pienteollisuuden ja teollisuuden korkeaa vaatimustasoa, on niiden suunnittelussa otettu huomioon uusin tekninen kehitys. Näin ollen ne ovat ylivertaisia moniin saman hintatason tuotteisiin verrattuina. Edulliset hinnat mahdollistaa tiivis yhteistyömme Stamos Solderingin kanssa, minka ansiosta myös laadukkaimmat juotosasemat ovat tarjolla kilpailukykyiseen hintaan.