Trustpilot

Säädettävä virtalähde

Säädettäviä virtalähteitä käytetään etenkin laboratorioissa ja elektroniikkaverstaissa. Stamos Solderingin säädettävä virtalähde antaa aina luotettavan mittaustuloksen. Laitteen ulostulojännitteen ja ulostulovirran voi säätää tarkasti nupin avulla ja kulloinenkin jännite- ja virtalukema näkyy LED-näytöllä. Laitteessa on mahdollisuus sekä karkea- että hienosäätöön ja siinä on sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja, joka jäähdyttää laitetta heti, kun lämpötila nousee yli 45 asteen. Osta Stamos Solderingin säädettävä virtalähde edullisesti expondolta!

Stamos Solderingin säädettävä virtalähde

Ammattimaisessa elektroniikkaverstaassa tarvitset juotinaseman ja näytönkorjaajan lisäksi myös asianmukaisen, säädettävän virtalähteen. Teholähdettä voi käyttää myös esimerkiksi teollisuuden aloilla, laboratorioissa, yliopistoissa tai telekommunikaatioyrityksissä. Stamos Solderingin säädettävillä virtalähteillä voit säätää tarkasti ulostulojännitteen ja mallista riippuen myös ulostulovirran. Laitteen virtalähteenä toimii tavanomainen 230 voltin pistorasia. Mitattavat kohteet liitetään laitteeseen banaanipistokkeella, ja mittausjohto kuuluu toimitusvarustukseen. Perusmallin etupuolella on punainen plus-pistoke ja musta miinus-pistoke, ja kehittyneemmässä mallissa on niiden lisäksi myös keltainen pistoke maadoitusjohtoa varten. Lisäksi monipuolisemmassa mallissa on kaksi LED-näyttöä, yksi jännitteen ja yksi virran näyttöä varten. Stamos Soldering tarjoaa ratkaisun kaikille, jotka tarvitsevat laadukkaita työkaluja elektroniikka-alalla. Juotosasemamme, näytönkorjaajamme ja teholähteemme vakuuttavat laadullaan, tehokkuudellaan ja monipuolisilla toiminnoillaan. Myös Stamos Germanyn hitsauskoneet ovat saavuttaneet asiakkaidemme suosion laatunsa ja tehokkuutensa ansiosta. Meiltä löydät suuren valikoiman puikko-, TIG-, MIG/MAG- ja yhdistelmähitsauskoneita sekä plasmaleikkureita. Laitteiden lisäksi myymme myös hitsausmaskeja sekä erilaisia varaosasarjoja, joten löydät meiltä kaikki tarvitsemasi lisävarusteet. Expondolta löydät sopivan varustuksen jokaiseen verstaaseen, olipa sitten kyse ammattikäytöstä tai harrastelijaverstaasta. Tutustu verkkokaupassamme laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa laadukas säädettävä virtalähde edullisesti kotiinkuljetuksella jo tänään!

Teholähde erilaisiin käyttötarkoituksiin

Säädettävä virtalähde näyttää kulloisenkin ulostulojännitteen reaaliajassa LED-näytöllä 0,1 V tarkkuudella. Lisäksi laite takaa erittäin vakaan jännitteen, sillä kuormituksen aikana jännitteen vakaus vaihtelee korkeintaan 0,01 prosenttia valitusta jännitearvosta. Edullisemmassa mallissa ampeerilukema näkyy analogisessa näytössä, ja arvokkaampi malli näyttää kulloisenkin ampeerilukeman digitaalisella näytöllä. Ampeerilukeman tarkkuus on 0,1 A. Säädettävä virtalähde sopii käytettäväksi myös vähemmän suotuisissa olosuhteissa. Laitteen kuori on valmistettu tukevasta teräspellistä, joten se sopii myös verstaskäyttöön. Laitteen käyttölämpötila voi vaihdella -10 – +40 asteen välillä, ja käyttöympäristön ilmankosteus saa olla enimmillään 90%. Jos laite pääsee kuumenemaan liikaa, aktivoi ylikuumenemissuoja tuulettimen, joka jäähdyttää laitteen sopivaan lämpötilaan. Ylikuumenemissuojan raja-arvo on 45 °C, ja kuoren tuuletinaukko on laitteen takapuolella. Takapuolelta löytyy myös sulake, joka on tarvittaessa helppo ja nopea vaihtaa. Voit aina luottaa laitteidemme laatuun ja turvallisuuteen, sillä ne tarkastetaan jo tuotantovaiheessa jatkuvassa laaduntarkkailussa korkeiden saksalaisten laatustandardien mukaan. Sähkötyökalujen lisäksi löydät verkkokaupastamme suuren valikoiman laadukkaita ravintolalaitteita, jotka kuuluvat jokaisen ammattikeittiön varustukseen. Tutustu tuotevalikoimaamme jo tänään ja tilaa edullinen säädettävä virtalähde kätevästi kotiinkuljetuksella! Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivien tuotteiden valinnassa sekä kaikissa tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä kysymyksissä.