Trustpilot

Metallinpaljastin

Hyvä metallinpaljastin sopii yhtä lailla niin innokkaille aarteenetsijöille kuin rakennustyöntekijöillekin. Sen avulla löydät metalliset kappaleet lattioista, seinistä tai katoista. Harrastustoiminnassa metallinpaljastin sopii ihanteelliseesti esineiden etsintään rannoilta tai maastosta. Rakennusalalla metallinilmaisin on puolestaan tärkeä työkalu metallisten putkien ja kaapeleiden löytämiseen rakenteista. Tästä kategoriasta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivat metallinpaljastimet.

Mitä metalleja metallinpaljastin tunnistaa?

Metallinilmaisimet soveltuvat monenlaisiin tehtäviin. Suuret mallit, joissa on teleskooppisauva, on suunniteltu aarteenetsintään avoimessa maastossa sekä kaapeleiden ja putkien tunnistamiseen seinissä ja katoissa. Turvallisuusalalla puolestaan käytetään usein pieniä käsimalleja. Kaikissa näissä laitteissa on erilaisiin tilanteisiin sopivia asetuksia. Arvometalleja jahtaava aarteenmetsästäjä voi esimerkiksi asettaa laitteen tilaan, joka paljastaa maassa olevat kolikot, korut tai jopa kultahiput. Näin myös kullanetsintä metallinpaljastimella onnistuu ongelmitta. Jos taas tahdot tunnistaa kaikenlaiset maastossa sijaitsevat metallit, aseta metallinpaljastin "All Metal" -tilaan, jolloin se löytää kullan lisäksi myös muunlaiset metalliesineet. Monet metallinpaljastimet pystyvät paikantamaan suuret metallikappaleet jopa kaksi metriä maanpinnan alapuolelta. Hyvä metallinilmaisin havaitsee pienetkin metalliesineet, kuten kolikot, jopa 20-30 cm:n syvyydestä. Moni metallinpaljastin tarjoaa lisäksi myös ns. DISC-toiminnon. Tällä asetuksella laite tunnistaa vain valitsemasi tyyppiset metallit. Hausta poissuljetut metallit eivät saa metallinpaljastinta reagoimaan niihin, jolloin se ei päästä merkkiääntä niitä havaitessaan

Mitkä ovat metallinpaljastimen edut?

  • Tarkka metalliesineiden havainnoiminen lattiasta, seinistä ja katosta monilla hakutoiminnoilla
  • Erilaisten mallien valikoimasta löytyy sopiva laite niin aarteenetsijälle, rakennustyöntekijälle kuin myös turva-alan henkilöstölle.
  • Innovatiiviset metallinpaljastimen anturit löytävät suuret metalliesineet jopa kahden metrin syvyydestä.

Useimmissa metallinpaljastimissa on näyttö, jolta voit lukea valitut asetukset. Havaitessaan metallisia kappaleita metallinetsin päästää merkkiäänen, jonka kuulet liitettyjen kuulokkeiden kautta.

Mikä on hyvä metallinpaljastin?

Paras metallinpaljastin toimii luotettavasti kaikenlaisissa maastoissa ja rakenteissa. Olit sitten rannalla, metsässä, kallioisessa maastossa tai pellolla. Metallinpaljastimet tarjoavat luotettavat hakutulokset kaikille maaperätyypeille. Laadukas metallinpaljastin tarjoaa yleensä myös säädettävän teleskooppivarren, jonka voit säätää oman pituutesi mukaan. Et siis joudu työskentelemään kumarassa metallinpaljastinta käyttäessäsi. Teleskooppivarsi pitää huolta mukavuudesta ja ergonomiasta pitkäänkin kestävän työskentelyn ajan. Mihin käyttöön sinä olet etsimässä metallinpaljastinta? Valikoimastamme löytyy niin pieni metallinpaljastin turvallisuusalalle, metallinilmaisin rakennustyömaalle kuin myös lasten metallinpaljastin nuorelle aarteenetsijälle. Kaikissa laitteissa on selkeä ohjauspaneeli, jonka avulla voit valita haluamasi asetukset.

Metallinilmaisimet ovat erittäin tärkeitä mittaustekniikan alalla. Rakennusmittauksessa on tärkeää havainnoida mahdollisten rakenteiden tiellä olevat putket ja kaapelit. Tässä tapauksessa metallinetsin näyttää tarkkaan missä johdot ja putket kulkevat ja aiheutuuko porauksesta vaaraa. Metallinpaljastimia on nykyään tarjolla todella monenlaisia malleja. Mallien väliset erot perustuvat ensisijaisesti siihen, kuinka syvältä ne havaitsevat metalleja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse enää maksaa itseäsi kipeäksi laadukasta metallinpaljastinta etsiessäsi. Myös halpa metallinpaljastin tarjoaa nykyään vaikuttavia ominaisuuksia. Hyvä metallinetsin onkin nykyään jokaisen harrastelijan tai ammattilaisen saatavilla edullisesti.