Trustpilot
Tarjouksessa
(4) arvostelua

Setti juotosasema esilämmityslevyllä ja 2 pidikkeellä + varusteet

219,00 € 259,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021003

|

Malli: S-LS-10

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 30. huhtikuuta
Avainominaisuudet
  • monipuolinen 3-in-1: juottoon, juotoksen poistoon, lämmitykseen
  • tehokas 75 W juotoskolvi savunpoistolla
  • tehokas 650 W kuumailmajuotin 480 °C maksimilämpötilalla
  • materiaalille hellävarainen esilämmityslevy (50 - 400 °C)
  • selkeä ja helposti käytettävä asema LED-näytöllä
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.5

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Erinomainen tuote

Erittäin hyvä valinta amatöörielektroniikan harrastajalle Edullinen hinta 3 laitteelle yhdessä kompaktissa kotelossa. Jokaisella toiminnolla on säädettävä käyttölämpötila. Juotosrauta lämpenee nopeasti ja pitää lämpötilansa vakaana. Lisäksi juotoskärjen tappien määrä ja valikoima soveltuvat erilaisiin elektroniikkakomponenttien juottamiseen ja juottamiseen. Kuumailmapullo erittäin laajalla lämpötila-alueella, erilaiset virtaussuuttimet ja säädettävä puhallusvoima mahdollistavat helpon juottamisen SMD-elementeillä varustetuilla levyillä. Lämmityspöytä helpottaa monia juotoksen purkamista. Sitä voidaan käyttää kuivaamiseen, testaamiseen, liimaamiseen jne. Suurennuslasilla varustettu LED-lamppu on hyödyllinen kaikissa töissä. Lyhyesti sanottuna onnistunut ostos.

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

hyviä tavaroita

Kaikki on hyvin. Kiitos

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Kaiken kaikkiaan tyytyväinen, mutta pienillä kommenteilla.

Positiivinen: Juotosasema toimii hyvin ja virheettömästi. Se on erittäin hyvin rakennettu ja laadukas. Kaikki on hallittavissa ja helppokäyttöinen. Se on nopeasti käyttövalmis ja tarjoaa hyvää ja nopeaa työtä. Lisävarusteet ovat myös laadukkaita ja tarjoavat laitteelle monipuolista käyttöä, suurennuslasissa on tukeva ja painava pohja, jotta suurennuslasi seisoo tukevasti missä tahansa asennossa. Negatiivinen: Ilmavirran säätö ei kuitenkaan ole tarkka, näyttö on max, vaikka kiertotaso ei ole vielä täysin käännetty ylös. Lisäksi kuumailmaraudan pidike ei ole kovin hyvä, kuumailmasilitysrauta on kiinteä ja toimii täydellisesti, mutta sen kiinnitystapa ei ole hyvin tehty. Siksi minulle 4,5/5 tähteä

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Kiinteä ja hyvä tuki

Juotosasema on rakenteeltaan kiinteä. Valitettavasti ensimmäisen IR-lämmitin meni rikki isolla räjähdyksellä, kun yritin saada sen yli 200°C. Mutta tuki hoiti koko asian supernopeasti ja erittäin mukautuvasti ja muutaman päivän sisällä sain uuden, joka läpäisi stressitestin ilman ongelmia. Haittapuolena minulle on suurennuslasin hieman alhainen suurennus ja suhteellisen voimakas vääristymä, mikä on suunnittelun vuoksi luultavasti väistämätöntä. Olisin myös halunnut paljon hienompaa kärkeä muuten erittäin laajaan juotoskärkivalikoimaan, sillä teen yleensä paljon töitä 0201 SMD:n kanssa. Harrastajille asema on varmasti erittäin hyvä ja ennen kaikkea kustannustehokas vaihtoehto.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme