Trustpilot
(6) arvostelua
Stamos Soldering

Setti juotosasema esilämmityslevyllä ja 2 pidikkeellä + varusteet

199,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021003

|

Malli: S-LS-10

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
199,00 €
3+
5%
189,05 €
5+
10%
179,10 €
10+
15%
169,15 €
Avainominaisuudet
  • monipuolinen 3-in-1: juottoon, juotoksen poistoon, lämmitykseen
  • tehokas 75 W juotoskolvi savunpoistolla
  • tehokas 650 W kuumailmajuotin 480 °C maksimilämpötilalla
  • materiaalille hellävarainen esilämmityslevy (50 - 400 °C)
  • selkeä ja helposti käytettävä asema LED-näytöllä
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Väri
Musta
Näyttö
LED
Jännite [V]
230
Teho [W]
1270
Ilmavirta [l/min]
130
Nimellistulovirta [A]
15
Suurennus
5x / 10x
Lämpötilakestävyys [°C]
± 1
Varastointilämpötila [°C]
-20 ~ +80
Juotoskärjen jännite [mV]
<2
Juotoskärjen vastus [Ω]
<2
Työlämpötila-alue [°C]
0 - 40
Kuumailmapistooli - lämpötila-alue [°C]
100 - 480
Juotoskolvi - lämpötila-alue [°C]
200 - 480
Suhteellinen työ- ja varastointikosteus [%]
35 - 45
Kuumailmapistooli
Kyllä
Muistipainikkeet
Ei
Imupihdit
Ei
DC sähkövirta
Ei
Juotossavutuuletin
Ei
Digitaalinen juottoasema
Kyllä
Kuumailmajuotosasema
Kyllä
Juotoskolvi lämmityslevyllä
Kyllä
LEDien lukumäärä
40
Kuumailmapistooli - Lähtöteho
650 W
Juotoskolvi - lähtöteho
75 W
Mitat (PxLxK)
33 x 22 x 11 cm
Paino
3.95 kg
Paketin mitat (PxLxK)
57 x 38 x 21 cm
Lähetyspaino
7.15 kg

Toimituksen sisältö

  • 3-in-1 juotosasema S-LS-10
  • Suurennuslasivalaisin
  • 9 x juotoskärkeä
  • 4 x kuumailmasuutinta
  • Nauha juotoksen poistoon (1,5 m)
  • Juotososien pidike
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Setti juotosasema esilämmityslevyllä ja 2 pidikkeellä + varusteet

Stamos Solderingin juotosasema S-LS-10 on ihanteellinen laite elektronisten komponenttien, kuten piirilevyjen, tinausten, metallikappaleiden ja monien muiden esineiden juotos- ja korjaustöihin. 3-in-1 juotosasema erottuu edukseen helppokäyttöisyydellään ja parhaalla juotosmukavuudellaan. Täten tarkka juotto ja juotoksen poisto myös ammattikäytössä on taattua.
Tehokas juotosasema on varustettu 75 watilla ja juotoskolvin työskentelylämpötila on 200 - 480 °C. Juotoskolvin nopea lämpeneminen tehokkaalla asemalla on täten taattu. Juotoskolviin integroitu lämpöelementti takaa optimaalisen lämmönsiirron. Tämä takaa vankat juotosliitokset ja tehokkaan työskentelyn.
100 - 480 °C työskentelylämpötilalla sekä jopa 130 litraa minuutissa olevalla ilmavirran nopeudella 650 watin kuumailmajuotin sopii ihanteellisesti niin juottoon kuin myös juotoksen poistoon. Kuumailmajuottimella suoritat erityisen kätevästi filigraanityöt, kuten pintaliitoskomponenttien (DFP, SOP, QFP, BGA, SOJ, SOT) työstön tasaisella kuumailmavirtauksella, jonka voimakkuus on säädettävissä portaattomasti.
Sisäänrakennetulla esilämmityslevyllä voit lämmittää elektronisia kappaleita 50 - 400 °C lämpötilassa. Tämä vähentää juotettavien osien lämmöntarvetta, mikä vähentää termisten vahinkojen riskiä huomattavasti. Lisäksi tämä menettely nopeuttaa työprosessia huomattavasti. Kaksi erityistä pidikettä takaavat turvallisen työskentelyn esilämmityslevyn kanssa.
3-in-1 asema on varustettu kolvinpidikkeillä. Kätevän, sivussa, suoraan asemassa kiinni olevan pidikkeen ansiosta kolvin nopea ja turvallinen sivuun lasku on taattu. Lisäksi kolvia voidaan puhdistaa ja säilyttää erillisellä puhdistussienen sisältävällä laskutelineellä työn aikana ja sen jälkeen, mikä mahdollistaa herkän juotoskärjen laadun säilymisen.
Kaikki parametrit ja toiminnot on valittavissa 3-in-1 asemalta helposti ja intuitiivisesti. Valinnassa auttaa suuri LED-näyttö, jolta juotoskolvin ja kuumailmajuottimen lämpötila sekä kuumailmavirran voimakkuus on luettavissa. Kuumailmavirran portaattomalla säädöllä laitetta voidaan käyttää moneen tarkoitukseen – kuten esimerkiksi liiman poistoon tai maalin kuivaukseen.
Juotosasema S-LS-10 toimitetaan kattavien lisävarusteiden kanssa. Niihin sisältyvät lukuisat juotoskärjet ja kuumailmasuuttimet, jotka mahdollistavat entistä tarkemman työskentelyn erilaisissa tarkoituksissa. Myös suurennuslasivalaisin parantaa juottotuloksia erityisesti pieniä yksityiskohtia ja osia sisältävissä projekteissa. Lisäksi välineet, kuten juotospinsetit, juotososien pidike sekä nauha juotoksen poistoon (1,5 m kerä) parantavat päivittäistä työskentelyä ja juotostekniikkaa.
Sähkötyökalu on ESD-suojattu ja se toimitetaan suojamaadoitetulla pistokkeella. Tämä johto on laitteen maadoitukselle ja täten moitteettomalle toiminnalle välttämätön. ESD-toiminto suojaa laitetta sähköstaattisilta purkauksilta ja takaa ehdottoman turvallisen käytön.

Arvostelut


4.7

Perustuen 6 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Romania

Juotoskolvisarja esilämmityslevyllä ja 2 puristimella + tarvikkeet

Erittäin hyvä tuote aloittelijoille ja jopa puoliammattilaisille. Kaikki tarvittavat työkalut yhdessä laitteessa. Erittäin nopea toimitus.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

Toimii hyvin

Nopea lämmitysaika, hyvä hinta-laatusuhde

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Erinomainen tuote

Erittäin hyvä valinta amatöörielektroniikan harrastajalle Edullinen hinta 3 laitteelle yhdessä kompaktissa kotelossa. Jokaisella toiminnolla on säädettävä käyttölämpötila. Juotosrauta lämpenee nopeasti ja pitää lämpötilansa vakaana. Lisäksi juotoskärjen tappien määrä ja valikoima soveltuvat erilaisiin elektroniikkakomponenttien juottamiseen ja juottamiseen. Kuumailmapullo erittäin laajalla lämpötila-alueella, erilaiset virtaussuuttimet ja säädettävä puhallusvoima mahdollistavat helpon juottamisen SMD-elementeillä varustetuilla levyillä. Lämmityspöytä helpottaa monia juotoksen purkamista. Sitä voidaan käyttää kuivaamiseen, testaamiseen, liimaamiseen jne. Suurennuslasilla varustettu LED-lamppu on hyödyllinen kaikissa töissä. Lyhyesti sanottuna onnistunut ostos.

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

hyviä tavaroita

Kaikki on hyvin. Kiitos

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Kaiken kaikkiaan tyytyväinen, mutta pienillä kommenteilla.

Positiivinen: Juotosasema toimii hyvin ja virheettömästi. Se on erittäin hyvin rakennettu ja laadukas. Kaikki on hallittavissa ja helppokäyttöinen. Se on nopeasti käyttövalmis ja tarjoaa hyvää ja nopeaa työtä. Lisävarusteet ovat myös laadukkaita ja tarjoavat laitteelle monipuolista käyttöä, suurennuslasissa on tukeva ja painava pohja, jotta suurennuslasi seisoo tukevasti missä tahansa asennossa. Negatiivinen: Ilmavirran säätö ei kuitenkaan ole tarkka, näyttö on max, vaikka kiertotaso ei ole vielä täysin käännetty ylös. Lisäksi kuumailmaraudan pidike ei ole kovin hyvä, kuumailmasilitysrauta on kiinteä ja toimii täydellisesti, mutta sen kiinnitystapa ei ole hyvin tehty. Siksi minulle 4,5/5 tähteä

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Kiinteä ja hyvä tuki

Juotosasema on rakenteeltaan kiinteä. Valitettavasti ensimmäisen IR-lämmitin meni rikki isolla räjähdyksellä, kun yritin saada sen yli 200°C. Mutta tuki hoiti koko asian supernopeasti ja erittäin mukautuvasti ja muutaman päivän sisällä sain uuden, joka läpäisi stressitestin ilman ongelmia. Haittapuolena minulle on suurennuslasin hieman alhainen suurennus ja suhteellisen voimakas vääristymä, mikä on suunnittelun vuoksi luultavasti väistämätöntä. Olisin myös halunnut paljon hienompaa kärkeä muuten erittäin laajaan juotoskärkivalikoimaan, sillä teen yleensä paljon töitä 0201 SMD:n kanssa. Harrastajille asema on varmasti erittäin hyvä ja ennen kaikkea kustannustehokas vaihtoehto.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Mitä minun tarvitsee huomioida käyttöönoton yhteydessä?

Molempien kolvien on oltava niille tarkoitetuissa pidikkeissä laitetta käynnistettäessä.

Mihin tarkoitukseen esilämmityslevy on hyvä?

Voit lämmittää sillä elektronisia kappaleita. Tämä vähentää juotettavien osien lämmöntarvetta, mikä vähentää termisten vahinkojen riskiä huomattavasti.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme