Trustpilot

Suurennuslasivalaisin

Suurennuslasivalaisin on oiva apuväline hitsaamiseen ja muuhun tarkkuutta vaativaan työskentelyyn sekä askarteluun. Työpajoilla valaistus saattaa usein olla hämärä, joten yksityiskohtien tarkasteluun tarvitaan lisävaloa ja usein myös suurennuslasia. Expondon tuotteissa yhdistyy molemmat ominaisuudet. Suurennuslasivalaisimen avulla saat sekä kirkkaan valaistuksen että suurennuslasin, joiden avulla näet työstettävän kohteen pienintä yksityiskohtaa myöden. Valaisin onkin täydellinen apu käsityöläisille, hienomekaanikoille ja yleiseen askarteluun. Joustava varsi ja linssin suojus tekevät valaisimen käytöstä helppoa. Näppärän koon ansiosta voit jopa kuljettaa sitä mukanasi työpisteeltä toiselle.

Suurennuslasivalaisin tarkkaan työskentelyyn


Stamos Solderingin suurennuslasivalaisin erottuu edukseen erityisellä valaisimen ja suurennuslasin yhdistelmällään. Aidosti värejä toistavan ominaisuutensa ansiosta se soveltuu erinomaisesti juottamiseen ja pienien komponettien työstämiseen. Laite pitää juotoskohteen valaistuna ja juottaja pystyy tarkasti juottamaan pieniäkin kohteita suurennuslasin läpi. Mahdolliset juotos- ja saumakohtien virheet on helpompi havaita suurennuslasin ja hyvän valaistuksen ansiosta. Tutustuthan samalla myös verkkokaupastamme löytyviin juotoskolveihin, jotka auttavat tarkan ja kestävän juotosjäljen aikaansaamisessa.

Suurennuslasivalaisin on erinomainen apuväline muun muassa näistä syistä:

  • Yksinkertainen käyttöperiaate
  • Helppo ottaa mukaan ja siirtää paikasta toiseen
  • Kestävä ja vankka rakenne tarkkaan valittujen materiaalien johdosta
  • Tukeva jalka estää kaatumisen ja heilumisen
  • Varustettu linssin suojuksella, joka suojaa lialta ja vaurioilta


Laitteessa on sekä 5- että 10-kertainen suurennus – valitse tarpeen mukaan itsellesi riittävä teho. Kaksinkertainen linssi on täten täydellinen apu erittäin tarkassa työssä. Pienten levyjen juottaminen tai hienomekaanisten osien yhteen liittäminen sujuu vaivattomasti, kun näet työstettävän kohteen ilman ponnisteluita. Silmien ja yleisen työergonomian kannalta onkin ensiarvoisen tärkeää, että et joudu siristelemään silmiäsi tai kumartelemaan työpöytäsi äärellä. Joustavan ja pitkän varren ansiosta voit myös säätää valon sekä suurennuslasin kulman ja korkeuden juuri työpisteesi tarpeiden mukaisesti. Muita laadukkaita työkaluja, joita saatat tarvita juottamisessa, ovat esimerkiksi Stamos Solderingin juotosasemat.

LED-valo ja joustava varsi tekevät käytöstä helppoa


LED-valolla varustettu suurennuslasivalaisin on valmistettu kestävästä muovista. Sitä voidaan käyttää pelkästään pöytälamppuna, ja tähän tarkoitukseen se onkin aina nopeasti toimintavalmiina. Laitteessa on joustava varsi, jonka korkeutta ja kallistuskulmaa voidaan säätää vaivattomasti. Työtilasi on täten optimaalisesti valaistu ja työskentely myös hämärässä ympäristössä onnistuu ongelmitta. Mikäli työpisteesi kaipaa lisävirtaa, tutustuthan verkkokauppamme teholähteisiin.

Suurennuslasivalaisimen leveä tukijalka liukumattomilla kumijaloilla takaa, että valaisin seisoo varmasti paikoillaan työpöydälläsi. Pienet töytäisyt eivät sitä kaada tai heiluta, sillä se on tarpeeksi vankka ja painava pysyäkseen vakaasti paikoillaan. Laite on silti näppärän kokoinen ja sen voi pakata mukaan. Työlaukussa se ei vie turhan paljon tilaa ja mukana toimitettava suojus suojaa linssiä siirtelyn aikana.

Erityisesti työpajoilla pölyn, lian ja muiden ulkoisten vaikutusten alaisena työkalut on hyvä pitää suojattuina. Kun et käytä suurennuslasivalaisinta, on se parasta suojata mukana toimitettavalla linssinsuojuksella. Näin laite pysyy hyvässä kunnossa pidempään. Materiaalit ovat laadukkaat ja kestävät, mutta mitä paremmin ne suojaat sitä pidempään laite kestää käytössä. Voit kuitenkin olla huoletta laitteen kestävyyden suhteen, sillä Expondon verkkokaupasta tilatuille tuotteillemme annamme kolmen vuoden takuun. Valitsemme ainoastaan laadukkaita, luotettavia valmistajia, jotta voimme olla varmoja tuotteiden kestävyydestä. Tarjoamme muun muassa monenlaisia sähkötyökaluja, joita työpajoilla ja verstailla tarvitaan päivittäin. Korkea laatu ei kuitenkaan aina tarkoita korkeampia hintoja – päinvastoin. Me Expondolla teemme kaikkemme, että voimme tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivat tuotteet edullisimpaan hintaan.