Trustpilot

Juotoskolvi

Jos etsit ensiluokkaisia laitteita juotostöitä varten, olet Expondon verkkokaupassa oikeassa osoitteessa. Valikoimastamme löytyvät erilaiset juotoskolvit sekä juotosasemat, jotka sopivat varmasti kaikenlaisiin tarpeisiin. Laadukas ja tehokas juotoskolvi on ehdottoman tärkeä työkalu, kun haluat saada aikaiseksi tarkan ja kestävän juotoskohdan. Valikoimastamme löydät juotoskolveja eri tehokkuuksilla, joten voit valita 60 tai 75 watin kolvin. Verkkokaupastamme löydät myös juottamisessa tarvittavat varusteet, kuten juotosteräsetit, suurennuslasilampun, juotospinsetit ja sydänlangan juotosten poistoon.

Ensiluokkainen juotoskolvi Expondolta

Juotoskolvi on ehdottoman tärkeä apuväline sähkölaitteiden huoltoon ja korjaukseen liittyvissä töissä. Virtapiirien tai esimerkiksi johtojen juottaminen vaatii laadukkaan juottimen, jonka avulla saat aikaan kestävän ja tarkan juotoskohdan. Keskinkertaista juotoskolvia käytettäessä lämpötila ei pysy vakaana ja juotoksesta tulee heikko. Heikon juotoskohdan vuoksi korjaus ei kestä kauan tai virtapiiri ei toimi ollenkaan. Niinpä laadukkaaseen juottimeen panostaminen kannattaa. Expondo tarjoaa yhdessä juotostyökalujen valmistajan Stamos Solderingin kanssa asiakkailleen ensiluokkaisia, turvallisia ja pitkäikäisiä kolveja ja juotostarvikkeita, joiden avulla saavutat parhaat työtulokset. Koska laitteidemme turvallisuus on etusijalla, on kaikissa juotosasemissamme ESD-toiminto, joka suojaa laitetta sähköstaattisilta purkauksilta. Laitteen toimitukseen kuuluu suojamaadoitettu pistoke, joka on välttämätön laitteen maadoitusta ja virheetöntä toimintaa varten. Lisäksi juotoskolvi-setissämme on teline kolvia varten, mikä takaa sen turvallisen säilyttämisen, sillä kuuma juotin pysyy tukevasti paikoillaan, kun sitä ei käytetä. Verkkokaupastamme löydät myös kaikki tarvitsemasi lisävarusteet, kuten juotosteräsetit, juotososien pidikkeet, sydänlankaa juotosten poistoa varten sekä juotospinsetit.

Sähkölaitteiden korjaustöitä varten myymme myös tarkkoja ja luotettavia teholähteitä sekä älypuhelinten korjauksessa tarvittavia LCD-näytön avaajia. Tutustu verkkokaupassamme laajaan tuotevalikoimaamme jo tänään ja valitse tarpeisiisi sopivat juottimet ja muut laitteet. Meiltä löydät sopivat tuotteet parhaalla hinta-laatusuhteella kätevästi kotiinkuljetuksella.

Laadukkaat verstaslaitteet Expondon verkkokaupasta

Laadukkaat työkalut ja laitteet ovat tärkeä osa menestyvän yrityksen perustaa. Vain laadukkaat laitteet yhdistettyinä ammattitaitoon takaavat ensiluokkaisen lopputuloksen. Niinpä onkin tärkeää panostaa yrityksesi varustukseen, olipa sitten kyse hitsauskoneista, juotosasemista tai muista sähkötyökaluista. Juotostöissä on myös hyvä kiinnittää huomiota oikeanlaiseen juotostekniikkaan ja juotoskolvin hoitoon. Oikeankokoisen juotosterän valinta on tärkeää, sillä jos käytät liian pientä terää, juotostina ei välttämättä sula kokonaan tai juotosterä joutuu liian pitkäksi aikaa kosketukseen juotoskohdan kanssa. Liian iso terä saattaa puolestaan vahingoittaa piirilevyä. Myös terien puhdistaminen on tärkeää, sillä säännöllinen hoito pidentää niiden käyttöikää. Tärkeää on myös, että käytät puhdistamiseen vain puhdasta ja kosteaa sientä ja pelkästään deionisoitua tai tislattua vettä. Lisätietoa juotostekniikasta ja työkalujen puhdistamisesta löydät esimerkiksi Metcalin sivulta (kts. PDF ”How to extend the life of soldering tips and cartridges).

Verkkokaupastamme löydät myös tehokkaita ja turvallisia 12V vinssejä, joiden avulla voit vetää autolla tai mönkijällä painavia lasteja. Sähkötyökalu-valikoimastamme löydät esimerkiksi monipuoliset kivihiomakoneemme, joilla saavutat parhaan mahdollisen hiomatuloksen. Niin juotoskolvien kuin muidenkin laitteiden suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan, ergonomiseen muotoiluun, tehokkuuteen sekä pitkäikäisyyteen. Tilaa siis ensiluokkainen juotoskolvi Expondolta jo tänään!