Trustpilot

Hiomakone

Tarjouksessa
Penkki-/nauhahiomakone - 250 W
MSW
(10)

Penkki-/nauhahiomakone - 250 W

Mitat (PxLxK)
27 x 24.5 x 18.6 cm
79,00 € 94,23 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 24.6.

Hiekkapaperin sijaan on huomattavasti nopeampaa ja tehokkaampaa käyttää sähköisiä hiomalaitteita, joilla voit helposti käsitellä puun lisäksi myös metallia ja kiveä. Erityisesti ammattitehtävissä hiomakoneet ovat suuressa roolissa, sillä niiden odotetaan suoriutuvan tehtävästä kuin tehtävästä mahdollisimman tehokkaasti. Ammattilaisten arvostamia ominaisuuksia ovat etenkin laitteiden helppo käyttö, joustavuus, monipuolisuus, jotka edesauttavat aikaansaamaan toivotun lopputuloksen. Expondolta löydät valikoistamma nyt suuren määrän erilaisia hiomakoneita, jotka soveltuvat käytettäväksi puulle, metallille, muoville ja kivelle. MSW Motor Technicsin hiomalaitteiden keskeisimmät piirteet ovat kestävyys ja tehokkus, mitkä tekevät niistä etenkin ammattikäyttöön sopivia. Tutustu nyt kattavaan hiomalaitteiden valikoimaamme.

Ammattilaisten hiomakoneet

Nykyaikaisilla hiomakoneilla voidaan käsitellä monia materiaaleja ja muotoja eri tehokkuuksilla ja hyvinkin tarkasti. MSW:n hiomakoneet käsittävät kattavan valikoiman ammattilaisille tarkoitettuja hiomalaitteita, jotka soveltuvat käytettäväksi tavallisimmissa sekä erityisemmissä hiomatöissä. Hiominen on arkipäivää ammattilaisille, jotka käsittelevät puuta, metallia, muovia ja kiveä. Kaikki laitteemme ovat varusteltu tehokkailla moottoreilla, jotka yltävät suuriin kierrosnopeuksiin. Teho takaa näin ollen suoriutumisen myös haastavammista hiomatöistä. Expondon hiomakoneet sopivatkin parhaiten ammattilaisten päivittäiseen käyttöön, mutta lisäksi myös käsityöharrastajille ja nikkaroijille. Hiomakoneiden käyttö on erittäin vaivatonta myös raskaissa töissä. Tasainen teho tuottaa parhaan lopputuloksen ja tarkatkin työt onnistuvat koneilla, jotka ovat erikoistuneet esimerkiksi kiven käsittelyyn. Kivihiomakoneella voit hioa ja kiillottaa monia kivipintoja, kuten marmoria ja graniittia hyvinkin tarkasti. Näiden märkähiomakoneiden etuihin kuuluvat vedensyöttö pölyn sitomista varten sekä liitäntä vesiletkulle.

Expondon hiomakoneiden valikoimasta löydät tehokkaat saumahiomakoneet metallin käsittelyä varten. Laitteen hyödyllisempiä ominaisuuksia on säädettävä kierrosnopeus, jonka myötä voit käsitellä erivahvuisia metalleja haluamallasi voimakkuudella. Voit myös tehdä pienempiä korjauksia tai suurempia muokkauksia. Käytännöllinen muotoilu ja rakenne mahdollistavat esteettömän ja tarkan työskentelyn laitetta käytettäessä. Metallialan ammattilaisille tuttu laite on lisäksi putkihiomakone, jolla voit käsitellä pyöreitä materiaaleja. Kyseessä on erinomainen laite, sillä muilla hiomakoneilla pyöreämuotoisten esineiden käsittely ei onnistu. Verkkokaupastamme saat lisäksi myös putkihiomakoneisiin sopivat hiomanauhat eri karkeuksilla. Näin voit käsitellä monia eri materiaaleja ja saavuttaa juuri oikeanlaisen lopputuloksen.

Työkalut eri materiaalien käsittelyyn

Expondon valikoimasta saat kaikki tarvittavat laitteet erilaisten materiaalien käsittelyä varten. Panostamme laadukkaisiin materiaaleihin ja virheettömään viimeistelyyn, jotta asiakkaamme voivat käyttää laitteita turvallisesti myös raskaassa käytössä. Laadukkaasta toteutuksesta ja tyylikkäistä yksityiskohdista huolimatta tarjoamme aina kaikki tuotteet edulliseen hintaan. Hiomakoneiden valikoimasta löydät helposti erilaiset hiomanauhat, laikat ja kiillotuslevyt monipuolista käyttöä varten. Mikäli etsit hiomakonetta, joka sopii eri materiaalien suurempaan pintakäsittelyyn, suosittelemme tasohiomakonetta ja kärkihiomakonetta. Näillä hiomakoneilla on suurikokoinen hiomapinta-ala, mikä tekee niistä erittäin käytännöllisiä tasaisten pintojen hiomisessa ja kiillotuksessa. Ne soveltuvat puun, metallin ja kiven hiontaan. Laitteiden tehokkuus perustuu 12000 kierrosnopeuteen, joka tuottaa erittäin nopeaa edestakaista värähtelyliikettä, mikä puolestaan sopii täydellisesti pintojen hiontaan. Kärkihiomakoneen erityinen hyöty on helpompi kulmien ja reunojen hionta. Mukana tulevan adapterin avulla voit liittää koneisiin imurin tai pölypussin ja kerätä saman tien työskentelystä aiheutuvan pölyn talteen.

Mikäli hoidat erilaisia töitä aina leikkaamisesta hiomiseen ja kiillotuksesta kaivertamiseen, on MSW:n monitoimityökalu runsailla toiminnoillaan varmasti oikea ratkaisu nopeuttamaan työskentelyä. Varustelu sisältää suuren määrän erilaisia vaihtopäitä, jotka ovat helposti säilöttävissä kestävään salkkuun - täydellinen laite tarkkuutta vaativiin töihin. Hiomakoneet ovat tehokkaita ja monipuolisia työvälineitä sekä ammattilaisille että harrastelijoille. Voit käsitellä puuta, metallia, kiveä ja muovia ongelmitta ja haluamallasi teholla. Oikeanlaiset varusteet, hiomanauhat ja kiillotuslevyt eri karkeuksilla takaavat virheettömän lopputuloksen. Toimitamme kaikki hiomakoneet, kuten myös muutkin tuotteemme laajasta valikoimastamme aina nopealla toimitusajalla sekä ilmaisella kotiinkuljetuksella.