Trustpilot

Kärkihiomakone

Hiomatehtävät ovat oleellinen osa verstas- ja rakennustöitä. Hiomakoneilta odotetaankin nykyään runsaasti joustavuutta ja mukautumiskykyä eri käyttötilanteisiin sopiviksi. MSW Motor Technicsin kärkihiomakone on tehokas työkalu puu-, metalli- ja kivipintojen hiomista varten. Fiksun muotoilunsa ansiosta tavallisesti vaikeasti hiottavat kohdat saadaan kätevästi työstettyä ilman suurta pähkäilyä tai osiin purkamista. Laitteen kärkimäinen muoto on optimaalinen etenkin kulmien hiomista varten. Suuri kierrosnopeus 12000/min tuo roimasti tehoa työskentelyyn. Tutustu nyt kärkihiomakoneeseen ja sen ominaisuuksiin.

Kärkihiomakoneen tehokkuus

Kärkihiomakone on oivallinen hiomakone puu- ja kivipintoja varten soveltuen myös eri metallien käsittelyyn, esimerkiksi metallin puhdistamiseen ruosteesta. Laitteen kompaktista koosta huolimatta, hioma-ala on mukavan suuri ja se kapenee kärkeä kohti. Näin se sopii käytettäväksi ahtaimmissakin tiloissa ja haastavimissa kohteissa, kuten kulmissa. Kärkihiomakone on optimaalinen laite sellaisten pintojen työstämiseen, jotka ovat muodoltaa epäsäännöllisempiä. Laitteen käyttö on joustavaa ja helppoa yksinkertaisen toimivuutensa ansiosta. Vaikka kärkihiomakone onkin helppokäyttöinen ja kevyt laite, riittävät 105 wattia takaamaan järeän hionnan ja irottamaan epäpuhtaudet työstettävästä pinnasta ongelmitta. Mikäli käsittelet työssäsi metallia, löydät valikoimastamme 900 watin moottorilla varustetun saumahiomakoneen. Erilaisten pintojen kiillotukseen ja puhdistamiseen suosittelemme lisäksi satinointikonetta.

Kärkihiomakone on helppokäyttöinen työkalu ammattikäyttöön työmaalla ja verstaalla. Kompakti muotoilu tekee siitä käytännöllisen apuvälineen, joka kulkee aina vaivattomasti mukana. Laite on vain kilon painoinen, mutta vakuuttaa vankalla toimivuudellaan. Hiomakoneen perustominnot saattavat kuulostaa vaatimattomilta, mutta huomaat sen olevan erittäin monipuolinen ja tehokas työkalu. Hiomapinnan muotoilun ansiosta työstät sujuvasti myös tavallisesti hankalat hioma-alueet, kuten kulmat ja reunat. Kärkihiomakoneella saat varmasti aikaan laadukkaan ja tarkan viimeistelyn.

Laatu ja luotettavuus

Expondo on erikoistunut ammattilaisille suunnattujen ravintola-, verstas- ja teollisuuslaitteiden valmistamiseen ja välittämiseen. Pyrimme vastaamaan ammattilaisten tarpeisiin ja suunnitelemaan juuri oikeanlaiset välineet monipuoliseen ja joustavaan käyttöön. Saat expondolta ammattilaisten suunnittelemat ja valmistamat sähkötyökalut kaikkiin työtehtäviin. Olitpa sitten ammattilainen tai harrastelija, löydät markkinoiden parhaan hintalaatusuhteen expondolta. MSW:n kärkihiomakone on käytännöllinen hiomakone 105 watin sähkömoottorilla, joka tuottaa 12000 kierrosta minuutissa. Hiomapaperi ei kuitenkaan kierrä jatkuvasti, kuten nauhahiomakoneessa, vaan suuri kierrosnopeus tarkoittaa tehokasta värähtelyliikettä. Värähtelyn nopea edestakainen liike on optimaalinen tasojen ja pintojen hiomiseen. Näin värähtely poistaa ongelmitta pintojen epäpuhtaudet ja kulumat puu-, metalli- ja kivipinnoista. Samaista menetelmää käyttää hyödykseen myös tasohiomakone, joka soveltuu parhaiten suurten tasojen hiontaan ja puhdistukseen. Kärkihiomakoneen käyttöä helpottaa laitteen on-kytkin, jota kerran painamalla laite pysyy auomaattisesti päällä. Et siis joudu painamaan jatkuvasti yhtä nappia pohjassa, vaan voit rauhassa keskittyä työskentelyyn.

Kärkihiomakoneen hiomapaperi on niin ikään aina helposti vaihdettavissa uuteen. Voit liittää koneeseen työstettävän materiaalin mukaisesti hiomapapereita eri karkeuksilla. Paperi irrotetaan ja kiinnitetään näppärillä sankakiinnittimillä, jotka pitävät paperin työskentelyn aikana tukevasti paikoillaan. Myös hiomatöiden siisteys on otettu huomioon: kärkihiomakoneen erityisen adapterin avulla voit liittää koneen perään imurin tai pölypussin. Saat siis kaiken työskentelystä aiheutuvan pölyn saman tien talteen ja vältät näin ollen lattioiden ja muiden pintojen puhdistamisen pölystä. Myös allergikoille tämä on paras vaihtoehto pitää sisäilma mahdollisimman puhtaana. Kärkihiomakoneen käyttö on jouheaa vakaan käyntitehon ja miellyttävän kahvan ansiosta. Pidät laitteen tukevasti otteessasi ja voit helposti valita työstettävän alueen. Voit myös itse antaa enemmän painoa saadaksesi vaikeammin hiottavia kohtia valmiiksi. Tilaa nyt ammattilaisille sekä harrastelijoille soveltuva kärkihiomakone, jolla käsittelet monet materiaalit turvallisesti ja tehokkaasti. Saat laitteen Expondolta nopealla toimitusajalla – aina kotiovellesi asti.