Trustpilot

Nakertaja

Kun tarvitset kätevää työvälinettä pellin ja muiden materiaalien leikkaukseen esimerkiksi katto- tai autopeltitöissä, saattaa nakertaja olla juuri oikea ratkaisu tarpeisiisi. Sen avulla voit leikata erilaisia muotoja ahtaammissakin tiloissa, eikä työkalu vahingoita materiaalien pinnoitteita. Expondon verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät myös muut kätevät ja sähkökäyttöiset työkalut, kuten hitsauskoneet invertteritekniikalla. Laadukkaat verstaslaitteemme sopivat niin ammattilaisten kuin vaativien harrastelijoidenkin käyttöön. Tutustu siis laajaan työkalujemme valikoimaan jo tänään, ja tilaa tarpeisiisi sopiva nakertaja sekä muut laitteet kätevästi kotiinkuljetuksella expondon verkkokaupasta.

Nakertaja sujuvaan pellin leikkaukseen ja muotoiluun


Expondon verkkokaupasta löydät laajan valikoiman laadukkaita, Saksassa suunniteltuja MSW:n sähkötyökaluja ja vinssejä. Metallien työstöön tarkoitettujen, sähkökäyttöisten työkalujemme valikoima on monipuolinen, ja pyörömateriaalien hiomiseen ja kiillottamiseen tarkoitettujen laitteiden ohella löydät meiltä myös kätevät peltileikkurit eli nakertajat. Nakertaja on oikea työväline silloin, kun esimerkiksi kulmahiomakonetta ei voida käyttää pellin leikkaukseen: Kulmahiomakoneesta lentävät kipinät voivat esimerkiksi vaurioittaa maalipintoja, tai leikattavat kohteet ovat liian ahtaissa paikoissa. Kulmahiomakonetta ei voida myöskään käyttää silloin, kun lähellä on palavaa materiaalia. Siksi nakertaja onkin ehdoton väline esimerkiksi auton koripellien tai lokasuojan kaarien leikkauksessa. Nakertaja lunastaa paikkansa myös kattotöissä ja poimulevyjen työstössä. Kulmahiomakoneella eli ”rälläkällä” työstäminen repii pinnoitteita, mikä altistaa leikkauskohdan välittömästi korroosiolle. Myös rälläkästä lentävät kipinät voivat vaurioittaa materiaalien maalauspintoja, mikä niin ikään johtaa ruostumiseen, ja saattaa pilata esimerkiksi uuden peltikaton jo asennusvaiheessa. Nakertaja sen sijaan on kylmäleikkuulaite, joka ei vaurioita materiaalien pinnoitteita.

Expondon valikoimasta löydät sähkökäyttöisiä nakertajia, jotka sopivat tasaisten ja aaltomaisten pellien, ruostumattoman teräksen kuin muovinkin leikkaukseen. Näiden kätevien peltileikkurien avulla voit leikata mitä erilaisimpia muotoja enintään 2,3 mm paksusta pellistä. Myös ruostumattoman teräksen leikkaus sujuu jopa 1,6 mm paksuuteen saakka. Säädettävän leikkaussuunnan ansiosta terä tavoittaa ahtaammatkin kohteet. Sähkökäyttöisen työkalun kompakti rakenne mahdollistaa optimaalisen käsiteltävyyden ja onnistuneen lopputuloksen. Kannattaa siis tutustua valikoimaamme ja hankkia peltiverstaiden vakiovarustukseen kuuluva nakertaja edullisesti expondolta!

Sähkökäyttöiset työkalut kätevästi expondolta

Kätevien peltileikkureiden lisäksi löydät kattavasta valikoimastamme muitakin hyödyllisiä välineitä erilaisten metallien työstämiseen. Esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistettujen rakenteiden hiontaan sopivat MSW:n tehokkaat saumahiomakoneet. Expondon sähkökäyttöisten työkalujen mukana tulee myös kattavat varusteet: Esimerkiksi nakertaja toimitetaan kuljetuslaukussa lisätarvikkeineen, joten laite on helppo varastoida tai kuljettaa mukana liikkuvissakin työtehtävissä. Toimituksessa mukana oleviin lisätarvikkeisiin kuuluu varaterä, kuusiokoloavaimet, hiiliharjat, jakoavain sekä kädensija ja kädensijan jatke. Töihin voikin ryhtyä siis heti toimituksen saavuttua verstaalle!

Valikoimastamme löydät sähkötyökalujen lisäksi myös muut apurit esimerkiksi verstaaseen, varastoon ja erilaisiin tuotantoprosesseihin niin teollisuuteen kuin maatalouteenkin: Esimerkiksi erilaisilla nosto- ja vetolaitteillamme raskaidenkin lastien siirtely tai nostaminen sujuu aina vaivatta ja turvallisesti. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi laitteet pajalle tai verstaaseen kätevästi kotiinkuljetuksella expondon verkkokaupasta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteisiin, tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse.