Trustpilot

Kuumailmapuhallin

MSW Motor Technicsin kuumailmapuhallin on monipuolinen työkalu eri alojen ammattilaisille. Laite soveltuu mainiosti maali- ja lakkapinnan poistamiseen, muovin muotoilemiseen, juotos- ja hitsaustöihin, kuivaamiseen, kutistesukkien ja -kalvojen kuumennukseen, putkien sulattamiseen sekä piirilevyjen osien irrottamiseen ja järjestelyyn. Säädettävän lämpötila- ja ilmavirta-asetuksen ansiosta voit valita optimaalisen tehon jokaista työtä varten. Saat toimituksen mukana runsaan lisävarustelun, joka sisältää käteviä suuttimia ilmavirtaukselle sekä erimuotoisia lastoja. Tutustu nyt Expondon valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva kuumailmapuhallin ammatti- tai kotikäyttöön. Meiltä saat verstaslaitteet aina edulliseen hintaan ja ilmaisella kotiinkuljetuksella.

Kuumailmapuhallin ammattilaisille

Entisöintitöissä vanhan maali- tai lakkapinnan poisto on tyypillisesti pitkäkestoista ja uuvuttava ilman kunnon työvälineitä. Helpoin tapa suoriutua tethtävästä on käyttää MSW Motor Technicsin kuumailmapuhallinta, jonka korkea lämpötila mahdollistaa maalin vaivattoman irrottamisen lastalla. Oikeaoppisessa käytössä kuumailmapuhallin-pistooli ei aiheuta palojälkeä kohdistetulle pinnalle ja kuuman ilman ansiosta maalipinta kuoriutuu helpommin eikä pintaa joudu naarmuttamaan vahvasti. Laitteen puhallin tuottaa parhaimmillaan jopa 600 °C lämpötilan, joka on kätevästi säädettävissä eri töiden mukaan. Pintakäsittelyyn suosittelemme lisäksi satinointikonetta, joka soveltuu monien eri materiaalien kiillotukseen ja harjaamiseen. Löydät Expondolta myös kattavan valikoiman hiomakoneita, joilla voit esimerkiksi käsitellä pyöreitä materiaaleja, mihin perinteiset hiomakoneet eivät kykene.

Helppokäyttöisellä ja turvallisella kuumailmapuhaltimella on myös reilusti muita käyttömahdollisuuksia, kuten muovin sulatus, muokkaus, kutistaminen ja hitsaus. Lisäksi se sopii juotostöihin, virtapiirin osien järjestelyyn sekä jäätyneiden putkien sulattamiseen. 2000 wattia tuottava kuumailmapuhallin toimii täysin sähköisesti ja sisältää mallista riippuen 2-3 ilmavirtaustasoa, joita säädetään ergonomisestä kahvasta. Expondolta tilatessasi saat kuumailmapistoolin mukana useita erilaisia suuttimia, jotka vaikuttavat laitteen ilmavirtauksen kohdistumiseen. Suuttimet on suunniteltu eri työtehtäviä varten ja ne estävät kuuman ilman kohdistumisen väärälle alueelle.

Tehokas ja käyttäjäystävällinen

Kuumailmapuhallin nopeuttaa monia työtehtäviä, jotka olisivat aikaisemmin sujuneet huomattavasti hitaammin ja vaatineet enemmän fyysistä rasitusta. Näin sekä työtehokkuus että -ilo paranevat. Expondon puhaltimet ovat etenkin ammattilaisille ihanteellisia. 2000 watin suorituskyky estää ylikuormituksen riskin ja varmistaa laitteelle osoitettujen työtehtävien mutkattoman onnistumisen. Kuumailmapuhaltimilla on mallista riippuen 2-3 ilmavirtaustasoa, mikä tarkoittaa joustavaa 70-600 °C lämpötilan säätöväliä. Ensimmäinen taso tarkoittaa laitteen toimimista matalammalla lämpötilalla ja ilmanvirtauksella soveltuen parhaiten muovin käsittelyyn, kuten taivuttamiseen ja PVC:n kutistamiseen. Toinen ilmavirtaustaso puolestaan sopii mainiosti esimerkiksi ikkunoiden karmien käsittelyyn sekä putkien sulattamiseen. Kuumailmapuhaltimen mukana saat useita erilaisia suuttimia, joiden avulla kuuman ilman virtausta modifioidaan. Lasisuojasuuttimella ohjaat kuuman ilman poispäin lasista käsitellessäsi ikkunan karmeja. Suuremmat maalipinnat on helpoin käydä läpi leveällä suuttimella ja tarkat maalipisteet lyhyellä suuttimella, jolla voi lisäksi kiinnittää elektronisia rakennekomponentteja piirilevyyn ja kuumentaa metallia. Lisäksi kuumailmapuhallin sopii muovin hitsaukseen korjaustöissä. Voit niin ikään suorittaa myös juotostöitä sekä kuumentaa kutistesukkia, joita käytetään johtojen liitoskohtien peittämiseen ja eristenvaurioiden korjaamiseen.

Kattavaan varusteluun kuuluvat myös kaavin neljällä erilaisella terällä, joilla irrottaminen sujuu nopeasti heti kuumennuksen jälkeen. Ensimmäinen taso, jonka lämpötila on mallista riippuen alhaisimmilaan 70 °C, mahdollistaa liimojen ja rakennesaumojen nopean kuivaamiseen. Kuumailmapuhaltimille löytyy siis runsaasti eri käyttötarkoituksia, jotka tekevät sitä hyödyllisen monelle ammattilaiselle. Yli kahden metrin virtajohto ja laitteen keveys takaavat sujuvan työskentelyn myös haastavammissakin työtilanteissa. Expondolta löydät laadukkaat ja pitkäikäiset sähkötyökalut kaikkiin ammattikäytön tarpeisiin verstailla ja korjaamoilla. Tutustu nyt Expondon kuumailmapuhaltimien valikoimaan ja tilaa omasi ilmaisella kotiinkuljetuksella.