Trustpilot

Kuumaleikkuri

Tarjouksessa
Kuumaleikkurin V-terä

Kuumaleikkurin V-terä

Mitat (PxLxK)
10 x 5 x 0.5 cm
33,99 € 38,99 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.
Tarjouksessa
Ohjuri kuumaleikkuriin

Ohjuri kuumaleikkuriin

Mitat (PxLxK)
10.5 x 1.6 x 2.5 cm
26,99 € 31,99 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Kuumaleikkuri soveltuu erinomaisesti köysien sekä synteettisten, raskaiden kankaiden leikkuuseen. Esimerkiksi telakoilla, purjehduskouluissa ja käsityötehtaissa käytetään erilaisia, hyvinkin raskaita köysiä ja kankaita, joiden työstämiseen tarvitaan tehokkaat työkalut. Expondon verkkokaupan kuumaleikkurit sopivat niin ammattilaisille kuin harrastelijoille. Erilaiset leikkauskärjet takaavat, että valikoimastamme löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Lyhentäessäsi köysiä tai leikatessasi synteettisiä kankaita, saat siistit ja suorat leikkaussaumat ja huolitellut köysien päät, jotka sulavat kiinni erotusprosessissa ja eivät näin rispaannu käytössä.

Kuumaleikkuri köysien ja kankaiden leikkaamiseen

Kuumaleikkuri sulattaa työstettävän materiaalin leikkauskohdasta ja näin leikkaussauma on erittäin tarkka. Terä kuumennetaan ennen leikkuuta haluttuun lämpötilaan, jotta se liukuu vaivatta köysien ja muiden helposti sulavien materiaalien läpi. Ergonominen kahva ja kompakti koko mahdollistavat erityisen joustavan työskentelyn. Raskaiden kankaiden ja köysien siirtelyyn ja nosteluun kuluu paljon energiaa, joten työkalujen tulee olla kevyitä ja helppokäyttöisiä. Expondon kuumaleikkureissa on kätevä kiinnityskoukku, jotta voit ripustaa sen vaikkapa seinälle siksi aikaa, kun käsittelet kankaita tai köysiä. Leikkurin saa kätevästi päälle vain yhtä nappia painamalla ja se on sekunneissa käyttövalmis.

Kuumaleikkuri on erinomainen muun muassa näistä syistä:

  • Tarkat ja siistit kuumasaumatut leikkuureunat
  • Ergonominen ja kevyt rakenne – helppo käyttää
  • Kestävä ja huoltovapaa tarkkaan valittujen materiaalien johdosta
  • Nopea lämpenemis- ja leikkuuaika tehokkaan muuntajan ansiosta
  • 3 metriä pitkä johto sekä metallikoukku laitteen perässä mahdollistavat vaivattoman käytön ja säilyttämisen
  • Monenlaisia kärkiä eri tarpeisiin


Leikkurin korkein käyttölämpötila on 500 °C astetta, jonka laite saavuttaa sekunneissa tehokkaan muuntajansa ansiosta. Työkalu on paloturvallinen, sillä sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja sammuttaa laitteen automaattisesti, kun sen elektroniset komponentit saavuttavat 90 °C asteen lämpötilan. Kuumaleikkurit toimitetaan näppärässä salkussa, joka sisältää myös harjan, vaihtoavaimen sekä käyttöohjeet. Näin laitteen kuljettaminen työpisteeltä toiselle sekä puhdistus ja huolto on helppoa. Suosittelemme tutustumaan myös Expondon kuumailmapuhaltimiin, jotka soveltuvat mm. maali- ja lakkapinnan poistamiseen, muovin muotoilemiseen, juotos- ja hitsaustöihin, kuivaamiseen, kutistesukkien ja -kalvojen kuumennukseen, putkien sulattamiseen sekä piirilevyjen osien irrottamiseen ja järjestelyyn.

Työkalut vaativaan materiaalin työstämiseen

Kuumaleikkuri voidaan varustaa erilaisilla leikkuukärjillä ja -terillä, jolloin sitä voidaan käyttää esimerkiksi styroxin leikkaamiseen. Terän vaihto on yksinkertaista ja nopeaa, joten vaikka käsittelisit useampia materiaalityyppejä, terän vaihto ei hidasta työtahtiasi. V-terä on erinomainen rispaantuneiden saumojen ehkäisemiseksi. F-terä on 60 mm leveä ja vakuuttaa leikkaussyvyydellään. Ohjuri yhdistettynä R-kärkeen puolestaan mahdollistaa paloturvallisen leikkaamisen ilman alustaa. Lisävarusteet on suunniteltu ammattilaisille ja vaativille harrastelijoille. Niiden ansiosta leikkuri soveltuu muun muassa pitkittäis-, hiippa-, viisto- ja porrasleikkauksiin sekä leikkaukseen vapaalla kädellä.

Telakoilla, purjehduskouluissa ja käsityötehtaissa loistava apuväline on myös satinointikone, joka soveltuu hyvin erilaisten metalli-, puu- sekä muovipintojen satinointiin, hiontaan, kiillotukseen ja harjaamiseen – myös veneiden pintakäsittelyyn. Koneiden ja laitteiden valinnassa käytön helppous sekä turvallisuus ovat aina tärkeitä. Kun panostat laadukkaaseen kalustoon, voit luottaa, että materiaalien käsittely sujuu jouhevasti.

Myös laadukkaat ja pitkäikäiset sähkötyökalut ovat ensiarvoisen tärkeitä jokaisella työpajalla ja verstaalla. MSW Motor Technicsin tuotevalikoimasta löydät laitteet joka tarpeeseen, niin ammattikäyttöön kuin laatutietoisille harrastelijoille. Tutustu expondon valikoimaan ja tilaa omasi ilmaisella kotiinkuljetuksella. Pitkä takuu ja joustava palvelu tekevät työkalujen hankinnasta helppoa. Olipa tarpeesi mikä tahansa, verkkokaupastamme löydät laadukkaat ja pitkäikäiset työkalut tunnetuilta ja luotetuilta merkeiltä. Autamme mielellämme sopivien laitteiden valinnassa!