Trustpilot

Styrox-leikkuri

Tarjouksessa
Styrox-leikkurin terä - sileä - 30,5 cm
(1)

Styrox-leikkurin terä - sileä - 30,5 cm

Mitat (PxLxK)
30.5 x 0.07 x 0.05 cm
29,99 € 34,80 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.7.
Tarjouksessa
Styrox-leikkurin terä - suora - 15 cm
(1)

Styrox-leikkurin terä - suora - 15 cm

Mitat (PxLxK)
17.6 x 0.09 x 1.34 cm
42,99 € 49,15 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.7.
Tarjouksessa
Uusi
Styrox-leikkuri - 190 W - 200 - 450 °C
MSW

Styrox-leikkuri - 190 W - 200 - 450 °C

Mitat (PxLxK)
25.7 x 4.5 x 11 cm
75,00 € 79,59 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.7.
Leikkauslanka - styrox - 30,5 cm

Leikkauslanka - styrox - 30,5 cm

Mitat (PxLxK)
50 x 0.2 x 0.2 cm
26,99 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.7.

Etsitkö tapaa leikata styroxia tai muita polymeerejä nopeasti ja vaivattomasti? Tässä tapauksessa styrox-leikkuri on ratkaisu jota etsit. Tämä monipuolinen sähkötyökalu toimii sulattamalla materiaalia käsitellystä kohdasta kuuman terän avulla. Näin voi leikata kaikkia materiaaleja alhaisella sulaamispisteellä erittäin tarkasti ja puhtaasti ilman leikkauspölyn syntymistä. Styrox-leikkuri sopii monien materiaalien leikkaamiseen, esim. suulakepuristettuun polystyreeniin (XPS), polyetyleeniin, tai PU-vaahtoon. Tämä luotettava apulainen rakennustöissä ja kotikäytössä sopii eri alan ammattilaisten, mutta myös yksityisihmisten käyttöön. Nopean lämpenemisajan ansiosta voit ryhtyä heti leikkaamaan.

Styrox: Monipuolinen ja kestävä materiaali

Oletko tilannut viimme aikoina herkkiä astiaoita tai elektronisia laitteita internetin kautta? Sitten ilahduit varmaan, jos tilaamasi tuotteet sapuivat paketissa turvallisesti ja ilman pienintäkään naarmua styroksisten pakkausmateriaalien ansiosta. Styroxilla tai muilla kovavaahdoilla on monia eri käyttömahdollisuuksia. Tiesitkö että styroxin ominaisuudet tekevät siitä täydellisen materiaalin lämpöeristystä varten? Eristyslevyt styroxista pysyvät useimmiten piilossa seinien takana, mutta pitävät samalla luotettavasti syksyn ja talven kylmyyden seinien ulkopuolella. Styrox eli EPS on erittäin monipuolinen ja kestävä materiaali jolla on käyttöä monessa eri tehtävässä sekä ammattikäytössä että yksityisihmisen jokapäiväisessä elämässä.


Käsitteletkö styroxia ammattimiehenä tai yksityisihmisenä esimerkiksi kotiremontissa? Jos etsit helppoa tapaa leikata styroxia tai muita materiaaleja alhaisella sulaamispisteellä nopeasti, tarkasti ja vaivattomasti, styrox-leikkuri on oikea valinta. Styroxin lisäksi työkalu sopii vaikka kovavaahdon ja vaahdotettujen putkien käsittelyyn. Tämä erinomainen ja monikäyttöinen verstaslaite leikkaa vaivatta niin ohuita kuin paksujakin polymeerilevyjä. Näin kovavaahdon leikkaaminen sujuu kuin leikiten.

Expondon verkkokaupasta löydät tarpeisiisi sopivan styrox-leikkurin edulliseeen hintaan. Laadukkaan styrox-leikkurin avulla leikkaaminen sujuu erittäin tarkasti. Tarkkojen, suorien leikkausreunojen ansiosta leikkauspölykuormitusta ei juurikaan synny. Styrox-leikkurin avulla voit leikata eri materiaaleja ilman haitallisen leikkauspölyn syntymistä! Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan tuotteen. Meiltä saat sen jopa ilmaisella kotiinkuljetuksella. Expondon verkkokaupasta löydät lisäksi ammattikäyttöön myös suuren valikoiman edullisia ja laaudukkaita hitsauskoneita. Kurkista sisään ja vakuutu itse!

Varusta styrox-leikkuri moneen eri tarpeeseen

Jo aloittelijamallimme tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia sekä ammattilaiselle että yksityisihmiselle. Valitse tarkoitukseesi sopiva malli ja teho suuresta valikoimastamme edullisia ja laadukkaita sähkötyökaluja. Jos haluat varustaa styrox-leikkurisi toimimaan entistä tarkemmin ja monipuolisemmin, löydät kaupastamme myös suuren valikoiman erikoisvarusteita, joilla voit varustaa styrox-leikkurisi juuri tehtävääsi varten.

Haluatko leikata reikiä polymeerilaattoihin, esimerkiksi johtoja tai putkia varten? Reikäleikkurilla tai sädeleikkurilla reikien leikkaaminen sujuu nopeasti ja erittäin tarkasti.

Sopivalla uraleikkurilla voit leikata pyöreitä tai kulmikkaita uria ja muotoilla esimerkiksi eristyslevyt tai pakkausmateriaalit juuri tarvitsemaasi muotoon.

Jos haluat muotoilla styroxia vielä pienimpiäkin yksityiskohtia myöten, ei sekään ole ongelma: Expondon verkkokaupasta löydät myös lattapihdit, joilla voit muotoilla styrox-leikkurisi terää juuri tarvitsemaasi muotoon. Näin voit leikata vaikkapa monimutkaisiakin veistoksia polystyreenistä: Myös käsityöläisen tai kuvanveistäjän käyttöön styrox-leikkuri tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia. Vielä helpommaksi tarkan ja suoran leikkauksen tekevät uraleikkuriohjain tai ohjauskiskot.

MSW Motor Technicsin STYRO CUTTER sarjan lisävarusteet sopivat käytettäväksi myös useimpien muiden valmistajien styrox-leikkureissa.

Muotoile styroxia vielä tarkemmin ammattilaisen tarpeisiin monipuolisilla lisävarusteilla! Kaupastamme voit myös tilata lisäteriä edullisella hinnalla: Näin voit vaihtaa käytössä kuluneen terän helposti ja nopeasti niin että leikkauksen tarkkuus säilyy ongelmitta.

Expondon verkkokaupasta löydät laajan valikoiman ammattitarpeeseen sopivia laadukkaita työkaluja. Käytä plasmaleikkuria teräksen tai erilaisien metallien kuin kuparin, alumiinin tai titaanin leikkaukseen. Nakertajan avulla voit leikata niin peltiä, ruostumatonta terästä kuin muoviakin nopeasti ja tehokkaasti.