Trustpilot

Monitoimityökalut

Verstastöissä työtehtävät vaihtelevat muun muassa leikkuusta sahaukseen ja hionnasta kiillotukseen. Näitä töitä varten tarvitset myös oikeat laitteet, mutta monen koneen erikseen ostaminen tulee nopeasti kalliiksi ja kuljetukseen joutuu varaamaan tilaa ja vaivaa. MSW Motor Technicsin monitoimityökalu on oikea työväline eri työtehtäviä ja eri materiaaleja varten. Tehokas 135-wattinen moottori tuottaa tarvittavan voiman hiontaa, kiillottamista, leikkausta ja muita toimia varten. Täydellinen työväline verstaalle ja korjaamolle sekä korjaajille, jotka suorittavat esimerkiksi kotikäyntejä. Monitoimityökalulla käsittelet puuta, metallia, kiveä ja muovia voimakkaasti, mutta silti hienovaraisesti. Tutustu nyt expondon valikoimaan.

Monitoimityökalu korjaamolle ja verstaalle

Erilaisten materiaalien työstämiseen ja eri työtehtäviä varten et enää tarvitse erikseen monia laitteita. Saat kaikki työt hoidettua kätevällä sähköisellä monitoimityökalulla, jolla on runsaasti käyttötarkoituksia. Se ei ainoastaan sovellu puhdistamiseen, hiomiseen ja leikkaukseen, vaan tilauksen mukana tulevien lisävarusteiden kanssa laite sopii myös poraamiseen, kaivertamiseen ja ruosteen poistamiseen. Monitoimityökalun kierrosnopeus on manuaalisesti säädettävissä aina 35000 kierrokseen minuutissa asti. Täten voit hyödyntää laitetta kevyemmissä ja raskaammissa töissä sekä käsitellä erivahvuisia materiaaleja saaden aina parhaimman viimeistelyn aikaiseksi. Varusteena saat myös kiinnityslevyn, jolla voit kiinnittää laitteen pöytään mahdollistaen näin joustavan työasennon. Löydät expondolta myös taso- sekä kärkihiomakoneet, jotka sopivat erityisen hyvin tasaisten ja suurempien pintojen hiomista varten.

Monitoimityökalu on helppokäyttöinen väline ammattilaisille ja harrastelijoille. Runsas varustelu ja monipuoliset toiminnot antavat työtehtäviin uusia mahdollisuuksia ja voit aina halutessasi korjata työstettävää kohtaa vaihtamalla siihen sopivan leikkuu- tai hiomapään. Käyttö ei siis vaadi muuta kuin vaihtopään kiinnittämisen laitteen etuosaan ja käynnistämisen. Kuljetat kaikki vaihtopäät ja muut varusteet kätevästi kovasalkussa, jonka saat tilauksen mukana. Tukeva monitoimityökalu työstää kaikki materiaalit haluamallasi tavalla. Voit käyttää laitetta viimeistelyyn tai muokkaukseen.

Työkalujen laatukauppa

Expondolta löydät kattavan valikoiman sähkötyökaluja aina juotoskolveista tehokkaisiin poravasaroihin. Kaikki tuotteemme on valmistettu kokeneella asiantuntemuksella ja tarkan laadun valvonnan alaisuudessa. Voit siis olla varma, että tilatessasi expondolta saat parhaan hinta-laatusuhteen. Toimitus on aina ilmaista. Monitoimityökalujen valikoima käsittää erilaiset työkalut ammattilaisille. Kaikki laitteet ovat varustettu 135-wattisella moottorilla, jonka kierrosnopeus on säädettävissä aina 35 000 kierrokseen asti. Säädettävällä kierrosnopudella voit itse valita työhön vaadittavan optimaalisen tehon, jolla saat pienemmät ja suuremmat työt sujuvasti valmiiksi. Monitoimityökalut ovat lisäksi hyvin kevyitä, joten niiden käyttö on myös käsivoimin vaivatonta.

Säädettävän kierrosnopeuden ansiosta voit hoitaa pienemmillä kierroksilla kiillotustyöt ja suuremmilla poraamisen ja kaivertamisen. Vaihtopäät ovat nopeasti irrotettavissa ja kiinnitettävissä lukituskytkimellä. Mallin mukaan monityökalun mukana tulee myös 106 cm pitkä joustava akseli, jonka kärkeen vaihtopäät ovat kiinnitettävissä. Akselin tuoma lisäpituus mahdollistaa helpomman poraamisen tai hiomisen. Voit kiinnittää laitteen ensiksi työpöytään ja käsitellä materiaalia akselin avulla. Samalla yllät paremmin vaikeasti pääsyisiin kohtiin ja pystyt tekemään tarkkoja korjauksia ja muokkauksia. Tilauksen mukana saat myös salkun, joka on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä BMC-muovista. Kaiken kaikkiaan varusteita on mallin mukaan jopa 229 kappaletta, joilla voit hoitaa työn kuin työn. Monitoimityökalu sopii tarkkuuttaa vaativaa työtä tekeville ammattilaisille, käsityöläisille ja korjaajille. Työkalu varusteineen kulkee aina näppärästi salkussa sopien näin ollen mainiosti esimerkiksi kotikäyntejä tekeville ammattilaisille. Tilaa nyt edullisesti ammattimaiset monitoimityökalut ja muut sähköiset työkalut ilmaisella kotiinkuljetuksella expondolta.