Trustpilot

Satinointikone

MSW Motor Technicsin satinointikone sopii erinomaisesti erilaisten metalli-, puu- sekä muovipintojen satinointiin, hiontaan, kiillotukseen ja harjaamiseen. Verkkokaupastamme löydät lisäksi laajan valikoiman erilaisia hiomarullia sekä hiomanauhasarjoja vaihtelevilla karkeusasteilla. Tehokkaan 900 watin moottorin ansiosta saavutat haluamasi lopputuloksen ripeästi. Satinointikone on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön, mutta se sopii luonnollisesti myös harrastuskäyttöön ja kotiverstaaseen, sillä se on ergonomisesti muotoiltu ja helppo käyttää. Tilaa jo tänään tehokas satinointikone edullisesti Expondon verkkokaupasta!

MSW Motor Technicsin satinointikone vaativaan työskentelyyn

Jos haluat hioa, kiillottaa tai harjata suuria pintoja, on MSW:n satinointikone ehdottoman tärkeä apuväline. Varsinkin suurten pintojen hiominen ilman hiomakonetta on aikaavievää ja työlästä. Lisäksi saavutat koneella tasaisemman lopputuloksen kuin käsin hioessasi. Tehokkaan 900 watin moottorin ansiosta laite pyörii jopa 2 800 kierrosta minuutissa. Hiomarullat liitetään laitteeseen 19 mm:n kaksoiskiilaliitoksella, ja siihen sopivan hiomarullan suurin halkaisija on 120 mm ja suurin leveys 100 mm. Kierrosluku on portaattomasti säädettävissä, joten voit mukauttaa kierrosnopeuden aina tarkoitukseen sopivaksi. Löydät kaupastamme myös pyöröpintojen hiomiseen sopivan laitteen, jolla hiot vaivatta kaarevia pintoja kuten putkia. Myös kivipintojen vesihionta ja kiillotus onnistuu MSW:n kivihiomakoneella. Tehokkailla laitteillamme saavutat varmasti laadukkaan hiomatuloksen helposti ja nopeasti.

Myös työskentelyturvallisuus täytyy aina ottaa huomioon työkaluja käytettäessä. Satinointikoneessa on tukeva, suojattu kahva, jonka ansiosta saat laitteesta tukevan otteen. Suosittelemme myös sopivien työkäsineiden käyttämistä, jotka löydät verkkokaupastamme. Myös suojaavat työvaatteet sekä suojalasit ovat tärkeä osa työturvallisuutta, sillä hioessa ja harjatessa irtoava aines saattaa lentää silmiin. Tutustu siis Expondon sähkötyökalujen valikoimaan ja tilaa edullinen satinointikone satinointia, hiomista, kiillotusta tai harjaamista varten.

Expondo on verstaslaitteiden asiantuntija

Satinointikoneiden lisäksi myymme paljon muitakin työkaluja, kuten suosittuja hitsauskoneita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi erilaisia TIG AC-DC-hitsauskoneita, jotka sopivat erityisesti alumiinin hitsaukseen. Myös laadukkaat 12V vinssimme ovat asiakkaidemme suosiossa. Niiden avulla pystyt vetämään raskaitakin kuormia maastoautolla tai mönkijällä. MSW Motor Technicsin tunnetun laadun huomaat myös vinsseissä, sillä ne ovat erityisen kestäviä, pitkäikäisiä ja tehokkaita. Päivittäisessä verstastyöskentelyssä on tärkeää, että työssä käytettävät laitteet ja työkalut ovat tarkoitukseen sopivia ja tehokkaita. Oikeanlaisilla laitteilla säästät paljon vaivaa ja takaat erinomaisen lopputuloksen. Vaikka käyttäisitkin satinointikonetta vain harrastuskäytössä, laadukkaaseen laitteeseen sijoittaminen kannattaa silti. MSW:n satinointikoneen ansiosta säästyt paljolta vaivalta ja huomaat työn jäljessä laadukkaan laitteen edut.

Kun ostat sähkötyökalusi Expondolta, et joudu tekemään suuriakaan sijoituksia mutta saat silti laadukkaan ja turvallisen laitteen, josta on sinulle iloa pitkäksi aikaa. Laitteidemme suunnittelussa ja valmistuksessa kiinnitämme aina huomiota asiakkaidemme tarpeisiin ja turvallisuuteen. Niinpä tuotteemme tarkastetaan ja tuotantovaiheessa jatkuvassa laaduntarkkailussa saksalaisten laatustandardien mukaan. Mikäli tarvitset neuvoja sopivien laitteiden valinnassa, tai sinulla on kysyttävää tuotteisiin, tilaukseen tai toimitukseen liittyen, auttaa asiakaspalvelumme sinua mielellään. Tilaa siis tehokas satinointikone Expondolta kätevästi kotiinkuljetuksella.