Trustpilot

Kiillotuskone

Etsitkö helppoa ratkaisua maali- tai lakkapintojen huoltoa varten tai naarmujen poistamiseen sekä puu- että muovipinnoista? MSW Motor Technicsin laadukkaiden kiillotuskoneiden avulla pintojen korjaus ja käsittely sujuu erittäin helposti. MSW:n tuotteet soveltuvat hyvin ammattikäyttöön, mutta myös aloittelijat ja harrastelijat löytävät sopivan mallin ajoneuvon tai veneen lakkapinnan hoitoon. Tilaa nyt kiilllotuskone edulliseen hintaan. Etsitkö konetta lasien kiillottamiseen ravintola-alan yritykseesi? Expondon verkkokaupasta löydät myös suuren valikoiman ravintolalaitteita ilmaisella kotiinkuljetuksella.

Kiillotuskone lakka- ja maalipintojen hoitoon

MSW Motor Technicsin laadukas ja edullinen kiillotuskone sopii esimerkiksi ajoneuvojen tai veneiden lakka- ja maalipinnan hoitoon. Näin voi helposti poistaa naarmuja tai muita pintavikoja lakatusta pinnasta. Jopa naarmuinen pinta kiilltää käsittelyn jälkeen kuin uutena. Myös muiden materiaalien kuten puun, luonnonkiven ja muovin työstämiseen, vahaukseen ja sinetöintiin se on täydellinen ratkaisu. Sisäänrakennettu lukituskytkin takaa, ettei kone käynnisty vahingossa. Näin myös aloittelijat voivat käyttää kiillotuskonetta turvallisesti.
Lisäksi löydät Expondon verkkokaupasta myös suuren valikoiman hiomakoneita eri pintojen hiontaa ja kiillotusta varten. Tarjoamme esimerkiksi hiomakoneita kivien tai putkien hiomiseen. Tarjoamme myös erilaisia satinointikoneita. MSW Motor Technicsin satinointikone sopii erinomaisesti erilaisten metalli-, puu- sekä muovipintojen satinointiin, hiontaan, kiillotukseen ja harjaamiseen.

MSW Motor Technicsin kiillotuskone toimii pyörivän kiillotusalustan avulla, johon voidaan kiinnittää eri kokoisia kiillotuslevyjä. Pyörivä kiillotusalusta poistaa luotettavasti pintojen epätasaisuuden ja syvätkin naarmut. Alusta pyörii ympyränmuotoisilla liikkeillä koneen karan ympäri. Nämä voimakkaat, ympyränmuotoiset liikkeet poistavat jopa vanhat naarmut ja suuret vauriot lakatuista pinnoista. Tämä helposti ja mukavasti käytettävä laite soveltuu sekä ammattimaiseen käyttöön lisäksi että harrastelijoille. Lakka- ja maalipintojen pintojen hoitoon ja työstöön se on paras mahdollisuus. Tämä kone ei ole ainoastaan erittäin helppokäyttöinen, vain sen rakenne on lisäksi myös erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Kiillotuskonetta käyttämällä saavutat intensiivisimmän värisävyn ja parhaan lopputuloksen kaikkiin lakkapintoihin. Kiillotuskone soveltuu erinomaisesti epätasaisuuksien poistoon lakka- ja maalipinnoista tai metallilaitteiden pinnoista.

Poista helposti naarmut tai epätasaisuudet

MSW Motor Technicsin tuotteilla on erinomaiset ominaisuudet mobiilia käyttöä varten. Pienen ominaispainon ja kompaktin rakenteen ansiosta kiillotuskone on erittäin helposti kuljetettava. Lisäksi siinä on lukituskytkin turvallisuuden takaamiseksi. Näin myös aloittelijat voivat käyttää konetta täysin turvallisesti. MSW Motor Technicsin kiillotuskoneissa on irrotettava kiillotusalusta. Mukana toimitetun jakoavaimen avulla kiillotusalustan irrottaminen ja vaihto sujuu erittäin nopeasti käsin. Mukana saat lisäksi vipukahvan, joka voidaan asettaa koneen molemmille puolille. Tällä tavalla kone soveltuu täydellisesti niin oikea- kuin vasenkätisillekin. Näin voit soveltaa kiillotuskoneen tarkoitukseesi ja tarpeisiisi heti oston jälkeen. Jos sinulla on vielä kysymyksiä koneen käytöstä tai ominaisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme. Et tule katumaan ostoa. Ajoneuvosi tai veneesi pinta näyttää pian kuin uudelta!


MSW Motor Technicsin kiillotuskoneissa on säädettävät nopeustasot. Aloittelijat voivat valita pienimmän pyörimisnopeuden ja oppia näin käyttämään konetta. Kokeneet ammattilaiset voivat käyttää suurempaa pyörimisnopeutta: Kiillotusalusta pystyy pyörimään jopa 3000 kierrosta minuutissa. Oikealla nopeustasolla saavutat parhaan mahdollisen kiillotustuloksen. Näin saat aikaan upean kiillon ajoneuvosi tai veneesi pinnassa. Kone työskentelee hiljaisesti myös suurinta pyörimisnopeutta käyttäessä. MSW Motor Technicsin lujarakenteinen kiillotuskone on valmistettu kestävästä muovista. Vakuutuu itse MSW Motortechnicsin tuotteiden laadusta ja pitkäikäisyydestä! Expondon verkkokauppa tarjoaa lisäksi suuren valikoiman verstas- ja teollisuslaitteita. Käsitteletkö usein styroxia tai muita kovavaahtoja yrityksessäsi? Meiltä löydät myös edullisen stryrox-leikkurin ammattikäyttöön.