Trustpilot

Seinähiomakone

Olet sitten rakennusalan yrittäjä tai remonttia suunnitteleva yksityishenkilö, Expondon MSW seinähiomakoneella hiot sileäksi niin katot kuin seinätkin. Valitse tarpeesi mukaan varrellinen hiomakone tai tarkemman työn mahdollistava käsimalli. Varrellisesta hiomakoneesta löytyy säädettävä teleskooppivarsi, joten se mukautuu helposti erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivaksi. Hiomakoneen kallistuskulma helpottaa työskentelyä erilaisissa kulmissa. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva seinähiomakone. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Voiko seinähiomakoneen kytkeä pölynimuriin?

Kyllä voi. Hiomakoneen imuletku on kytkettävissä pölynimuriin, jolloin hiottu pöly imetään suoraan pölynimuriin ja hiomapöly ei sotke koko kohdetta. Expondon valikoimasta löydät myös seinähiomakoneet, joiden mukana tulee pölynkerääjäpussi, tarvittavat adapterit sekä integroidut hiiliharjat. Tilaamalla koko paketin selviät remontistasi mahdollisimman siististi ilman turhaa pölyä ympäri kohdetta. Säästät aikaa ja vaivaa kytkemällä seinähiomakoneen pölynimuriin tai hankkimalla koneen sekä pölynkeruupussin.

Seinähiomakone LED-valoilla

Jos työsi on pikkutarkkaa tai joudut työskentelemään huonossa valaistuksessa, on fiksua hankkia seinähiomakone LED-valolla. LED-valon avulla pystyt työskentelemään jopa täysin pimeissä ja valaisemattomissa kohteissa. Hiomakoneen valo on niin kirkas, että näet sen avulla pienimmätkin epäkohdat, joten työn laatu ei kärsi vaikka valoa olisikin rajoitetusti saatavilla. LED-valolla toimivat seinähiomakoneet ovat yrittäjälle tärkeä apuväline, sillä työskentelyolosuhteet voivat vaihdella paljon, mutta työn laadun on siitä huolimatta pysyttävä hyvänä.

Seinähiomakoneen suorituskyky

Seinähiomakoneen tärkein ominaisuus on sen suorityskyky. Expondon valikoimasta löydät erilaiset seinähiomakoneet 750-1010 W väliltä. Jokaisen seinähiomakoneemme pyörimisnopeus on myös säädettävissä, jolloin saat aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hiomakoneiden nopeustehot vaihtelevat 1300-3200 r/min välillä. Suurimmat nopeudet on tarkoitettu suurten epätasaisuuksien hiontaan ja pienemmillä nopeuksilla tehdään hienohiontaa ja viimeistellään hiomistyöt.

Seinähiomakone Expondolta

Panosta laatuun ja kestävyyteen valitsemalla Expondon laajasta valikoimasta juuri sinun tarpeisiisi sopiva seinähiomakone. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.