Tuote: EX10030898

|

Malli: SBS-EC-300B

Endoskooppi - 30 m - 12 LED - 7" näyttö

1 179,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • hyvä näkymä – 23 x 134 mm suuri kamera, jossa on 720 x 576 px resoluutio ja 7" näyttö, tarjoaa selkeän kuvan
  • kirkas – 12 LEDiä takaavat parhaan näkyvyyden
  • pitkä kantama – 30 m kaapeli mahdollistaa uskomattoman ulottuvuuden
  • tallentava – video- ja äänitallenteita sekä kuvia voidaan dokumentoida
  • kannettava – käytännöllinen kuljetuslaukku ulkokäyttöön

TUOTEKUVAUS

Endoskooppi syvien paikkojen tarkastukseen

Steinberg Systemsin endoskoopilla tarkastat vaikeasti katsottavissa tai saavutettavissa olevat paikat ja virhekohdat. Joustava joutsenkaula sekä kahvan ergonominen muoto tekevät laitteesta ihanteellisen lukuisiin käyttökohteisiin niin ammattimaisessa kuin yksityiskäytössäkin. Kameralla voit esimerkiksi tarkistaa sylinterien, linjojen, putkien, poistoputkien sekä väli- ja onttotilojen kunnon kunnostustöiden yhteydessä – ja keksiä samalla muita käyttökohteita tälle tarkastuskameralle.

Tarkastuskameralla tutkit putken sisäosan kätevästi

Kameran pää ohjataan putkeen 30 metrin lasikuitukaapelilla. Endoskooppi soveltuu halkaisijaltaan eri kokoisiin viemäreihin; kaksi erikokoista ohjainta mukauttavat kameran putken halkaisijan mukaan. Kameran pää ja kaapeli ovat vedenpitäviä (IP68) ja siksi niitä voidaan käyttää myös kosteissa ympäristöissä. Kaapeli taipuu vaivattomasti mutkikkaissakin putkijärjestelmissä.

Joustavaa kameran päätä voidaan kääntää 90° ja sen katselukulma on 105°. 12 endoskoopin runkoon integroitua LED-lamppua antavat tarkasteluun tarvittavan valon. Laadukas safiirilinssi soveltuu myös karkeisiin olosuhteisiin ja tuottaa teräviä kuvia LCD-näytölle. Lisäksi kahdeksankertainen digitaalinen zoom ja itsenäinen kuvasuuntaus paljastavat putken pienimmätkin yksityiskohdat. Endoskooppia ohjataan perusohjausyksikön avulla.

Reaaliaikaisen tarkastelun lisäksi voit myös tallentaa ääni- ja videotallenteita sekä kuvia, jotka antavat sinulle arvokasta tietoa analysoitaessa katkoksia tai tukoksia. USB-portin lisäksi tarkastuskamerassa on paikka SD-muistikortille, joten voit tallentaa kortille kuvia jopa 256 GB edestä, 8 GB SD-kortti sisältyy jo toimitukseen.

Endoskooppikamera toimii ladattavalla akulla, joten sitä voi käyttää missä tahansa ilman ulkoista virtalähdettä. Kuljettamisen ajan endoskooppia voidaan säilyttää tukevassa kotelossa.

TEKNISET TIEDOT