Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Endoskooppi - 60 m - 42 LED - 9" näyttö

2 849,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10030555

|

Malli: SBS-EC-670

Parhaan hinnan takuu

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 30. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
2 849,00 €
3+
5%
2 706,55 €
5+
10%
2 564,10 €
10+
15%
2 421,65 €
Avainominaisuudet
  • selkeä – 9" TFT-näyttö selkeään toistoon aurinkosuojalla
  • kirkas – 42 LEDiä takaavat parhaan näkyvyyden
  • pitkä kantama – 60 m kaapeli mahdollistaa uskomattoman ulottuvuuden
  • tallentava – video- ja äänitallenteita sekä kuvia voidaan dokumentoida
  • kannettava – käytännöllinen kuljetuslaukku
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Endoskooppi pitkien putkien tarkastukseen

Tukos tai onnettomuus on usein piilossa syvällä putkistossa. Steinberg Systemsin endoskooppi on ensimmäinen valinta, putkistojen kuvaamiseen ja vahingoittuneiden alueiden tarkastamiseen yksityiskohtaisesti.

Tarkastuskameralla tutkit putken sisäosan kätevästi

Alumiiniseoksesta valmistettu kameran pää syötetään putkeen 60 metrin lasikuitukaapelilla. Endoskooppi sopii halkaisijaltaan 70 - 300 mm viemäreihin ja kolme erikokoista ohjainta säätävät kameran putken halkaisijan mukaan. Kaapeli on rullattu ruostumattomasta teräksestä valmistetun kammellisen ja jarrullisen kaapelirummun ympärille. Kameran pää ja kaapeli ovat vedenpitäviä (IP68), joten niitä voidaan käyttää myös kosteissa ympäristöissä. Kulmikkaissa putkijärjestelmissä kaapeli seuraa vaivattomasti jopa 90° mutkissa.
Joustava kamerapää on käännettävissä 90° ja sen katselukulma on 105°. Kamerapäähän integroitu 42 LED-lamppua tarjoavat tarvittavan valon. Laadukas safiirilinssi soveltuu jopa vaativiin ympäristöihin ja tuottaa veitsenteräviä kuvia LCD TFT -näytöllä 16:9-muodossa. Lisäksi 8x digitaalinen zoom ja itsenäinen kuvan kohdistus paljastavat pienimmätkin yksityiskohdat putkessa. Kameraa ohjataan perusohjausyksiköllä, mutta  vaihtoehtoisesti voidaan käyttää myös mukana tulevaa kaukosäädintä.
Reaaliaikaisen tarkastelun lisäksi voit myös tallentaa videokuvaa MP4-muodossa sekä kuvia, jotka antavat sinulle arvokasta tietoa analysoitaessa katkoksia tai tukoksia. Tarkastuskamerassa on paikka SD-muistikortille, joten voit tallentaa kortille kuvia jopa 256 GB edestä, 8 GB SD-kortti sisältyy jo toimitukseen.
Endoskooppikamera toimii ladattavalla akulla, joten sitä voi käyttää missä tahansa ilman ulkoista virtalähdettä. Akku kestää yhdellä latauksella 7 tuntia ja on ladattavissa täyteen 5 tunnissa. Kuljetuksen ajan endoskooppia voidaan säilyttää tukevassa, vedenkestävässä muovikotelossa (ABS).

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka joustava tarkastuskameran kaapeli on?

Voidaan käyttää 90 ° kulmissa.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme