Tarjous

Tuote: EX10030735

|

Malli: SBS-LI-65

Inkubaattori - 70 °C asti - 65 l - kiertoilma

1 099,00 € 1 229,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tarkka - ylläpitää lämpötiloja tasaisesti 5 – 70 °C välillä tarkkuudella ± 1.5 °C sekä ajastin 0 - 9 999 min automaattisella virrankatkaisulla
  • tehokas - PID-säädin LCD-näytöllä ja kiertoilma
  • tilava - ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisätila, jonka tilavuus on 65 l
  • ilmatiivis - lämmönkestävä silikonikumista valmistettu ovitiiviste sulkee sisätilan varmasti
  • pitkäikäinen - kestävä kotelo on valmistettu kylmävalssatusta, sähköstaattisesti pinnoitetusta teräksestä

TUOTEKUVAUS

Juuri oikea lämpötila inkubaattorissa

Mikro-organismeilla, soluviljelmillä ja itiöillä on yksi yhteinen piirre: ne tarvitsevat vakiolämpötiloja kehittyäkseen optimaalisesti laboratoriossa. Tämän varmistaa Steinberg Systemsin inkubaattori SBS-LI-65. Optimaalisen lämpötilan hallinnan ja kestävän kotelon ansiosta se on luotettava työkalu jokaisessa lääketieteen, elintarvikeanalytiikan tai biologian laboratoriossa, jossa sitä voidaan käyttää helposti ja tehokkaasti.

Steinberg Systemsin laadukas viljelykaappi

Inkubaattori varmistaa optimaaliset olosuhteet viljelmille PID-ohjelmiensa avulla, jotka voidaan asettaa kosketusohjauspaneelilta ja tarkistaa LCD-näytöltä. Se tarjoaa toimintoja, kuten ajan- ja lämpötilan säädön, ylikuumenemissuojan, ajastimen ja automaattisen sammutuksen. Lämpötilan säädin ylläpitää tarkasti asetettua, maksimissaan 70 °C lämpötilaa ajastimeen asetetun ajan 0 - 9 999 min. Anturit tarkistavat lämpötilan jatkuvasti ja korjaavat automaattisesti mahdolliset poikkeamat. Tämän seurauksena inkubaattori ylläpitää lämpötilaa ± 1.5 °C:n tarkkuudella. Lämpötila jakautuu sisätilassa erittäin tasaisesti kiertoilman avulla, mikä estää lämpötilamuutokset. Lämpötilan voi rajoittaa kätevästi digitaaliselta näytöltä. Lisäksi laitteessa on UV-valolla toimiva sterilisaatiotoiminto.

Ovi tilavaan sisätilaan on ilmatiivistetty silikonikumitiivisteellä ja varmistaa siten minimaalisen lämpötilahäviön viljelmien tai bakteerien inkuboinnin aikana. Lisäksi karkaistu lasi-ikkuna on lämmönkestävä ja se mahdollistaa tarvittaessa inkuboinnin seuraamista. 

Sisus on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on siksi erittäin helppohoitoinen ja kestää hyvin korroosiota ja muita ympäristövaikutuksia. Inkubaattori on 65 l tilavuudellaan erittäin tilava. Säädettävän korkeutensa ansiosta sisäosaa voidaan käyttää optimaalisesti ja mukauttaa eri näytteille tai viljelmille sopivaksi.

Kotelo on valmistettu tukevasta, valssatusta teräksestä, joka on varustettu sähköstaattisella pinnoitteella tehden ulkokuoresta erittäin kestävän. Tämä tarkoittaa, että inkubointikaappi kestää myös raskaita kuormia ja se voidaan puhdistaa vaivattomasti.

TEKNISET TIEDOT