Tuote: EX10030320

|

Malli: SBS-PW-301CC

Kappalelaskuvaaka - 30 kg / 1 g - 3 LCD - akku 72 h

149,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tarkka – 20 g - 30 kg mittausalueella jopa pienet kappalemäärät on määritettävissä 1 g tarkkuudella
  • tilava – 30,5 x 22 cm suuri punnitustaso ruostumattomasta teräksestä
  • selkeä – taustavalaistua 3 LCD-näyttöä suurin luvuin
  • lujatekoinen – vankkaa muovia oleva kuori ja helppohoitoinen punnitustaso ruostumattomasta teräksestä
  • tasapainotettu – säädettävät kumitassut ja integroitu vatupassi takaavat vaa’an optimaalisen asennon

TUOTEKUVAUS

Selkeä ja tarkka laskijavaaka 3 LCD-näytöllä jopa 30 kg asti

Kappalelaskuvaa’alla voit määrittää kappalemäärän painon perusteella – olipa kyseessä ruuvit, makeiset tai muut kappaletavarat joiden kanssa työskentelet päivittäin. Hyvän mittaustarkkuutensa ansiosta myös pienimmätkin tavarat voidaan määrittää suurissa määrin – olipa kyseessä sitten teollinen valmistus tai inventaario.

Paikkansapitävä kappalemäärä Steinberg Systemsin laskijavaa‘alla

Kappalelaskuvaaka punnitsee enintään 30 kg painoisia lasteja 1 g tarkkuudella, joten se on erittäin täsmällinen. Mitatut arvot yhteispainolle, kappaleen painolle ja kappalemäärälle esitetään selkeästi kolmella LCD-näytöllä, jotka sijaitsevat suoraan punnitustason alapuolella. Näytön 16 mm korkeat luvut ovat selkeästi luettavissa. Yksiselitteistä käyttöpaneelia on helppo käyttää. Kaikki perustoiminnot, kuten taaraus tai yhteenlasku ovat suoraan valittavissa. Vaaka tarjoaa käyttämukavuutta 99 talletuspaikallaan. Yksiköksi on tarpeen mukaan valittavissa joko kg tai lb.

Lujatekoista, helppohoitoista ruostumatonta terästä oleva punnitustaso tarjoaa 30,5 x 20 cm alallaan riittävästi tilaa erikokoisille tavaroille. Liukumattomat, korkeussäädettävät jalat antavat vaa’alle vaakasuoran ja varman pidon. Voit tarkistaa sisäänrakennetun vatupassin avulla, että vaaka seisoo varmasti vaakasuorassa. Vaa’an näyttö toimii akulla, joten se sopii hyvin myös liikkuvaan käyttöön. Akku kestää vakuuttavat 72 tuntia. Akun matala lataustaso ilmoitetaan näytöllä.

Parhaan laadun tarjoamiseksi vaa’an valmistuksessa käytettiin huippulaatuisia materiaaleja, jotka tekevät tuotteesta erittäin kestävän. Näytön kotelo on vankkaa muovia, punnitustason ollessa kestävää ruostumatonta terästä.

Tätä vaakaa ei voi virallisesti varmentaa, joten se soveltuu yksinomaan tarkistusvaa’aksi tai sisäiseen käyttöön.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET