Tuote: EX10030658

|

Malli: SBS-FZ 2000/12M

Ketjutalja - 2000 kg - 12 m

239,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas - vakaa ketjutalja, jonka kantavuus on 2000 kg
  • joustava - 12 metrin nostokorkeuden ansiosta
  • kätevä - manuaalista mallia voidaan käyttää ilman virtalähdettä
  • pitkäikäinen - sinkityt ruuvit, mutterit ja pultit sekä karkaistu ketju takaavat parhaan teollisen laadun
  • turvallinen - luotettavat jarrut pitävät kuorman nostokorkeudessa

TUOTEKUVAUS

Raskaat, jopa 2000 kg:n kuormat nostetaan helposti ketjutaljalla

Teräspalkki, moottorin osa, rakennusteline – on useita esineitä, jotka ovat liian painavia siirrettäviksi ilman apuvälineitä. Juuri tähän tarkoitukseen on ketjutalja SBS-FZ 2000/12M, joka moninkertaistaa voimasi ja helpottaa painavien lastien nostossa. Joustavan rakenteensa ansiosta sitä voidaan käyttää niin rakennuksilla, korjaamoissa kuin myös varastohalleissa.

Steinberg Systemsin tehokas käsiketjutalja

Steinberg Systemsin ketjuviputaljan kantokyky on jopa 2 t, minkä laitteen lujatekoinen teräsrakenne mahdollistaa. Myös teräsketju, jolla lastit nostetaan, on erittäin vankka ja se erottuu edukseen 6 millimetrin ketjulenkeillään. Lisäksi ketju on karkaistu ja ruuvit, mutterit ja pultit sinkitty. Täten laite on suojattu korroosiolta ja korkeimpien teollisten standardien mukainen.

Ketjutaljalla nostat esineet jopa 12 metrin korkeuteen, joten niiden siirtelyyn saat mitä parhaimman liikkumavaran. Talja työskentelee mekaanisesti ilman ulkopuolista energialähdettä. Kuormat voidaan nostaa tai siirtää yksinkertaisesti ketjusta vetämällä. Kolme hammasratasta laitteen sisällä takaavat optimaalisen voimansiirron. Näin ollen talja on käytettävissä erityisen joustavasti. 

Ketjutalja kiinnitetään kiinteällä koukullaan kattoon tai palkkiin. Toinen koukku on tarkoitettu lastille. Se voidaan varmistaa sulkimella, joten esine roikkuu ketjussa turvallisesti. Nosto- ja laskuliike voidaan keskeyttää millä tahansa hetkellä ja lukita, joten työskentelyn täysi kontrolli on aina mahdollista.

TEKNISET TIEDOT