Tuote: EX10030450

|

Malli: SBS-MR-2000

Magneettisekoittaja - lämpölevyllinen - 5 l - 2 000 r/min

379,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – sekoitusnopeus 200 – 2 000 r/min sallii myös jäykkien liuosten tasaisen sekoituksen
  • tilava – 19 x 19 cm suuri keraaminen levy kuumentamiseen ja sekoitusalustana
  • nopea – lyhyt lämpenemisaika aina 350 °C saakka
  • sähkötupakat – sopii optimaalisesti nesteiden yksilölliseen valmistukseen
  • kätevä – statiivi sisältää lämpötila-anturin ja mahdollistaa täten tarkat tulokset

TUOTEKUVAUS

Steinberg Systemsin magneettisekoittajalla sekoitus sujuu

Kun haluat sekoittaa laboratoriossa kemikaaleja ja muita liuoksia on magneettisekoittaja juuri oikea työkalu siihen tarkoitukseen. Magneettisekoittaja sekoittaa myös suljettuja astioita ja mahdollistaa liuosten sekoittamisen ilman suoraa kontaktia. Täten se soveltuu mitä parhaiten sähkötupakassa käytettävien nesteiden valmistukseen.

Optimaalinen kierrosluku ja lämpötila jokaiselle seokselle

Magneettisekoittimen lämpölevyllä on tilaa jopa 5 l kokoisille astioille. Digitaaliselta käyttöpaneelilta niin lämpötila, sekoitusnopeus kuin myös ajastin on säädettävissä mukavasti. Arvoja voidaan tarkkailla näytöstä vaivattomasti. Lämpötila on säädettävissä jopa 350 ° C saakka ja levy lämpenee nopeasti. Sekoitusnopeus, jolla sekoitussauva liikuttaa nestettä on asetettavissa 200 ja 2 000 r/min välille. Täten myös viskoosien liuosten sekoitus on mahdollista perusteellisesti. Ajastimella voit säätää sekoitusprosessin keston enintään 9 999 minuuttiin. Lämpölevyä ja sekoitustoimintoa voidaan käyttää toisistaan riippumatta.

Magneettisekoittaja on varustettu statiivilla, jonka voit kiinnittää tarpeen mukaan sekoittajan jauhepäällysteiseen kuoreen. Statiivi on suunniteltu ennen kaikkea lämpötila-anturia varten, jotta voit tarkkailla lämpötilaa tarkasti. Kaiken kaikkiaan magneettisekoitin on vankalla teräsrakenteellaan ja kestävällä keramiikkalevyllään sopiva myös päivittäiseen käyttöön.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET