Tuote: EX10030201

|

Malli: SBS-ML 100

Nostomagneetti - 100 kg

159,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • kompakti, suorituskykyinen nostomagneetti
  • nopea, turvallinen ja taloudellinen
  • alhainen nettopaino / kyky vastustaa demagnetointia
  • säästävä työtapa / magneettisuus kytkettävissä pois päältä
  • täysin ilman sähköä / kestävä ja vähän huoltoa vaativa
  • parhaan mahdollisen turvallisuuden takaa kolme kertaa suurempi vetovoima / pyöreille ja tasaisille materiaaleille

TUOTEKUVAUS

Nostomagneetti - 100 kg

Steinberg Systemsin käsikäyttöinen nostomagneetti / kestonostomagneetti / SBS-ML 100 – 100 kg sopii parhaiten lähes kaikenlaisen ferromagneettisen kuorman, kuten terästuotteiden, painojen, rakennusosien, romun ja kiintolevyjen liikutteluun sekä varastoon tuomiseen. Mukava- ja helppokäyttöisyyden lisäksi nostomagneetin etuina on, että se lisää huomattavasti tehokkuutta ja tuotettavuutta eikä aiheuta lisäkäyttökustannuksia.

Erittäin tehokkaan, maailmanlaajuisesti voimakkaimpana tunnetun neodyymi-kestomagneetin ansiosta Steinberg Systemsin nostomagneetti SBS-ML 100  pystyy nostamaan jopa 100 kg painavan kuorman. Toisin kuin trukeilla ja kurottajilla työskenneltäessä, työkappale nostetaan pelkän magnetismin avulla, mikä säästää kappaleen pintoja kulumiselta.  

Kun magneetti on asetettu nostettavan kuorman yläpuolelle, tulee magneetti aktivoida vielä vivusta. Käytön jälkeen nostomagneetti voidaan deaktivoida  kääntämällä uudelleen vivusta, mikä mahdollistaa sen, että nostoa seuraava kuljetus tapahtuu helposti ja turvallisesti. Lisäksi erityinen turvamekanismi estää vivun tarkoituksettoman vapautumisen.

Koska nostomagneetti SBS-ML 100 toimii täysin ilman sähköä, eivät  johto- tai sähkörasiakytkennät eivätkä ylimääräiset huolto- tai lataamisajat rajoita laitteen käyttöä. Lisäksi neodyymi-magneetit ovat erittäin kestäviä ja kulumattomia.

Vaikka nostomagneetti on rakenteeltaan erittäin kompakti, pystyy sillä nostamaan kuormia aina  100 kg asti, varsinkin kun pinnoitteet tai lika eivät häiritse suoritustehoa. Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaa 300 kg vetovoima.

Nostomagneetin käytön lisäetuna on, että materiaalit voidaan jaotella jo nostovaiheessa ferromagneettisiin ja ei-ferromagneettisiin magneetin vetäessä puoleensa vain magneettisia tuotteita, kuten auton osia, terästä tai romua. Steinberg Systemsin nostomagneetti SBS-ML 100  soveltuu parhaiten pyöreiden ja  tasaisten materiaalien siirtelyyn.

TEKNISET TIEDOT