Tarjous

Tuote: EX18000547

|

Malli: SBS-LZ-2000SLS

Pöytäsentrifugi - 6 x 50 ml - RCF 2 390 xg - sis. kulmaroottorin 24 x 10 ml ja 8 adapteria 5 ml sentrifugiputkille

1 099,00 € 1 229,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – kuuden putken à 50 ml tai lisäkulmaroottorilla 24 putken à 10 ml samanaikainen käsittely ja 8 adapteria sentrifugiputkille à 5 ml
  • tehokas – 100 W moottori ja 2 390 xg suhteellinen sentrifugaalivoima
  • säädettävä - jopa 300 - 4 000 kierr./min
  • käytännöllinen – ajastin jopa 99 min tai jatkuva käyttö
  • liikuteltava – kevyt ja kompakti rakenne mahdollistaa ongelmattoman kuljetuksen

TUOTEKUVAUS

Joustava pöytäsentrifugi kahdella kulmaroottorilla

Työskenteletkö teollisuuslaboratoriossa, tutkimuskeskuksessa tai oppilaitoksissa, kuten koulussa tai yliopistossa? Sitten sinulla tulisi olla Steinberg Systemsin pöytäsentrifugi! Sen avulla voit suorittaa tarkkoja laboratoriokokeita ja se tukee sinua ammattimaisesti monenlaisissa tehtävissä laboratoriossa. Tämän setin mukana saat 6 x 50 ml vakioroottorin lisäksi lisäkulmaroottorin 24 x 10 ml putkille ja 8 adapteria 5 ml putkille 10 ml putkien sijaan.

Olipa kyseessä sitten 10 ml tai 50 ml sentrifugiputket, pöytäsentrifugi tuottaa aina parhaat tulokset

Sähkökäyttöisen sentrifugin moottorin teho on 100 W. Roottorin avulla sentrifugissa voidaan käsitellä samanaikaisesti kuusi 50 ml putkea. Jos vaihdat sisäänrakennetun kulmaroottorin ylimääräiseen roottoriin voit käsitellä samanaikaisesti 24 putkea à 10 ml. Kun haluat käyttää pienempiä 5 ml putkia 10 ml putkien sijaan on toimituksessa mukana kahdeksan sopivaa adapteria tähän tarkoitukseen. Kierrosnopeutta voidaan säädellä 300 - 4 000 kierr./min väliltä mikroprosessorin kautta, ja se aikaansaa jopa 2 390 xg suhteellisen sentrifugaalivoiman. Tämä tekee laboratoriosentrifugista erittäin mukautuvan ja mahdollistaa kullekin näytteelle parhaan pyörimisnopeuden valinnan. Portaattomasti säädettävissä olevan kierrosluvun avulla saavutetaan korkea keskipakoisvoima erottamaan kiinteät partikkelit nesteestä, jotka voidaan erottaa lopuksi toisistaan helposti dekantoimalla. Kymmenen esiasetettua nopeutta helpottavat käyttöä. Hälytystoiminnolla varustettu kansi suojaa näytteitä saastumiselta. Hälytystä lukuun ottamatta sähkökäyttöinen sentrifugi toimii hiljaa ja sujuvasti.

Kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta on sähkökäyttöisen sentrifugin kuljetus vaivatonta. Lisäksi se mahtuu tilaasäästävänä myös ahtaisiin työtiloihin.  Laitteessa on ajastin, joka voidaan säätää 0 - 99 minuutin välille. Näin säästyt turhalta odotusajalta sentrigufin sammuessa automaattisesti ajastimen ajan umpeuduttua. Yli 99 minuutin sentrifugointiajoille laitetta voi käyttää "jatkuva käyttö"-toiminnolla. Kaikki arvot näkyvät selvästi digitaalinäytöllä ja niitä voidaan säätää desinfioitavasta ohjauspaneelista.

TEKNISET TIEDOT