Tarjous

Tuote: EX10030619

|

Malli: SBS-LZ-6000HS

Mikrosentrifugi - 4 x 8-nauhainen PCR-putki 0,2 ml - RCF 20 600 xg

999,00 € 1 429,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas - 500 W:n moottori ja 20 600 xg:n suhteellinen sentrifugaalivoima
  • tilava - neljän putkiliuskan samanaikainen käsittely 8PCR 0,2 ml
  • säädettävissä - jopa 300 - 16 000 r/min
  • käytännöllinen - ajastin jopa 99 min tai jatkuva toiminta
  • kannettava - kevyt ja kompakti rakenne mahdollistaa ongelmattoman kuljetuksen

TUOTEKUVAUS

Sähköinen pöytäsentrifugi neljälle putkiliuskalle 8PCR 0,2 ml

Steinbergin pöytäsentrifugi SBS-LZ-6000HS on oiva lisä laboratoriotarvikkeisiisi. Sähköinen sentrifugi on tieteellinen apuväline, ja sitä käytetään teollisissa laboratorioissa, tutkimuskeskuksissa ja oppilaitoksissa, kuten kouluissa tai yliopistoissa.

Tarkat näytetulokset Steinbergin teollisuustarvikkeiden pöytäsentrifugilla

Sähkökäyttöisen, kompaktin sentrifugin moottorin teho on 500 W. Roottorin avulla sentrifugissa voidaan käsitellä neljä putkiliuskaa 8PCR8 0,2 ml samanaikaisesti. Kierrosnopeutta voidaan säädellä 300 - 16 000 r/min väliltä mikroprosessorin kautta, ja se aikaansaa jopa 20 600 xg suhteellisen sentrifugaalivoiman. Tämä tekee laboratoriosentrifugista erittäin mukautuvan ja mahdollistaa kullekin näytteelle parhaan pyörimisnopeuden valinnan. Säädettävissä olevan kierrosluvun avulla saavutetaan sopiva keskipakoisvoima, joka erottaa kiinteät partikkelit nesteestä. Kymmenen esisäädettyä nopeutta helpottavat käyttöä ja hälytystoiminnolla varustettu kansi suojaa näytteitä saastumiselta – hälytystä lukuun ottamatta sähkökäyttöinen sentrifugi toimii hiljaa ja sujuvasti. Lisäksi laite on suojattu liialliselta nopeudelta, ylijännitteeltä, sähköiseltä lukitusvirheeltä ja siinä on epätasapainon tunnistus.

Kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta on sähkökäyttöisen sentrifugin kuljetus vaivatonta ja se mahtuu tilaasäästävänä myös ahtaisiin työtiloihin. Laitteessa on ajastin, joka voidaan säätää 0 - 99 minuutin välille. Näin säästyt turhalta odotusajalta sentrigufin sammuessa automaattisesti ajastimen ajan umpeuduttua. Yli 99 minuutin sentrifugointiajoille laitetta voi käyttää "jatkuva käyttö"-toiminnolla. Kaikki arvot näkyvät selvästi digitaalinäytöllä ja niitä voidaan säätää desinfioitavasta ohjauspaneelista.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET