Tuote: EX18000553

|

Malli: SBS-LZ-1000SLS-1

Pöytäsentrifugi - 8 x 15 ml - RCF 1 880 xg 8 adapterilla 5 ml putkille

499,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – kahdeksan putken samanaikainen käsittely à 15 ml tai à 5 ml
  • tehokas – 100 W moottori ja 1 880 xg suhteellinen sentrifugaalivoima
  • säädettävä – jopa 300 - 4 000 kierr./min
  • käytännöllinen – ajastin jopa 99 min tai jatkuva käyttö
  • liikuteltava – kevyt ja kompakti rakenne mahdollistaa ongelmattoman kuljetuksen

TUOTEKUVAUS

Mukautettava sentrifugi adaptereilla 5 ml putkille

Työskenteletkö teollisuuslaboratoriossa, tutkimuskeskuksessa tai oppilaitoksissa, kuten koulussa tai yliopistossa? Sitten sinulla tulisi olla Steinberg Systemsin pöytäsentrifugi! Sen avulla voit suorittaa tarkkoja laboratoriokokeita ja se tukee sinua ammattimaisesti monenlaisissa tehtävissä laboratoriossa. Tämän setin mukana saat 8 x 15 ml vakioroottorin lisäksi myös 8 adapteria 5 ml putkille.

Olipa kyseessä sitten 15 ml tai 5 ml sentrifugiputket, pöytäsentrifugi tuottaa aina parhaat tulokset

Sähkökäyttöisen sentrifugin moottorin teho on 100 W. Roottorin avulla sentrifugissa voidaan käsitellä samanaikaisesti kahdeksan 15 ml putkea. Jos haluat käyttää 5 ml putkia sen sijaan, löydät kahdeksan sopivaa adapteria tästä setistä. Kierrosnopeutta voidaan säädellä 300 - 4 000 kierr./min väliltä mikroprosessorin kautta, ja se aikaansaa jopa 1 880 xg suhteellisen sentrifugaalivoiman. Tämä tekee laboratoriosentrifugista erittäin mukautuvan ja mahdollistaa kullekin näytteelle parhaan pyörimisnopeuden valinnan. Portaattomasti säädettävissä olevan kierrosluvun avulla saavutetaan korkea keskipakoisvoima erottamaan kiinteät partikkelit nesteestä, jotka voidaan erottaa lopuksi toisistaan helposti dekantoimalla. Kymmenen esiasetettua nopeutta helpottavat käyttöä. Hälytystoiminnolla varustettu kansi suojaa näytteitä saastumiselta. Hälytystä lukuun ottamatta sähkökäyttöinen sentrifugi toimii hiljaa ja sujuvasti. Lisäksi sentrifugi on suojattu liialliselta nopeudelta.

Kevyen ja kompaktin rakenteensa ansiosta on sähkökäyttöisen sentrifugin kuljetus vaivatonta. Lisäksi se mahtuu tilaasäästävänä myös ahtaisiin työtiloihin.  Laitteessa on ajastin, joka voidaan säätää 0 - 99 minuutin välille. Näin säästyt turhalta odotusajalta sentrigufin sammuessa automaattisesti ajastimen ajan umpeuduttua. Yli 99 minuutin sentrifugointiajoille laitetta voi käyttää "jatkuva käyttö"-toiminnolla. Kaikki arvot näkyvät selvästi digitaalinäytöllä ja niitä voidaan säätää desinfioitavasta ohjauspaneelista.

TEKNISET TIEDOT