Trustpilot
(1) arvostelu

Tarkkuusvaaka - 200 g / 0,001 g

259,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10030046

|

Malli: SBS-LW-200A |0,001G LABORWAAGE / WA

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 30. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
259,00 €
3+
5%
246,05 €
5+
10%
233,10 €
10+
15%
220,15 €
Avainominaisuudet
  • punnitusalue 200 g saakka – tarkkuus 0,001 g
  • tietojensiirto tulostimelle tai tietokoneelle RS-232 -portin kautta
  • digitaalinen LCD-näyttö selkein luvuin
  • monia eri toimintoja
  • automaattinen itsekalibrointi
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Tarkkuusvaaka - 200 g / 0,001 g

Tarkkuusvaa’alla SBS-LW-200A saat erityisen tarkkoja mittaustuloksia ja se punnitsee jopa 200 g painon 0,001 g tarkkuudella. Vaaka soveltuu täten kaikille osa-alueille, kun hyvä mittaustarkkuus on tarpeen. Täten sitä voidaan käyttää niin laboratorioissa tai ravintola-alalla sekä myös teollisuudessa. Näin ollen askareet, kuten kappalemäärän lasku tai raaka-aineiden erittäin tarkka punnitus käy nyt lapsellisen helposti. Steinbergin valikoimasta löydät laadukkaat teollisuustarvikkeet ja tarkat vaa’at kaikkiin tilanteisiin.
Tarkkuusvaa’assa on pyöreä, halkaisijaltaan 90 mm oleva punnitustaso, joka on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Tasolle voidaan asettaa jopa kosteita tai märkiä tuotteita. Ruostumaton teräs takaa lisäksi hygieenisen puhtauden ja yksinkertaisen puhdistuksen.
Nykypäivänä ei kenelläkään ole enää aikaa hukattavaksi ja siksi tarkat mittaustuloksetkin halutaan saada nopeasti. Asteikko näyttää tulokset samantien ja nollattaessa näyttö reagoi myös välittömästi. Sisäänrakennetun, sinisen taustavalon omaavan LCD-näytön ansiosta mittaustulokset on hyvin luettavissa valaistuksesta riippumatta.
Sähköisessä vaa’assa on erilaisia käytännöllisiä toimintoja. Taaraus-toiminnolla määrität pelkän punnittavan objektin painon ilman punnitusastiaa, PCS-toiminnolla yksittäisten objektien kappalemäärän määrittäminen on mahdollista. Muita toimintoja ovat prosenttilasku ja vähennyslasku. Voit valita 13 eri punnitusyksikön väliltä.
Tiedonsiirto tulostimeen tai tietokoneeseen on mahdollista valinnaisen ohjelmiston avulla RS-232 -portin kautta. Mittaustulokset on välittömästi siirrettävissä käyttäen liitäntäjohdoa. Tämän vuoksi rasittava kirjoitustyö ja mahdolliset kirjoitus- tai lukuvirheet on vältettävissä.
Irrotettava tuulisuoja suojaa punnittavaa objektia epäpuhtauksilta ja parantaa samalla punnitustulosten laatua. Lisäksi näppäimistö erottuu edukseen veden- ja rasvankestävyydellään. Lujatekoiset kumitassut antavat tarkkuusvaa’alle vankan ja liukumattoman pidon. Lisäksi tassut ehkäisevät työtason naarmuuntumisen. Vaa’an erittäin vankka kotelo suojaa laitetta ulkoisilta tekijöiltä ja iskuilta.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Toimitus kesti hetken, mutta ei hätää. Käytän vaakaa uudelleenlataajana kuormien annosteluun. Paino näkyy nopeasti ja tarkasti. Olen erittäin tyytyväinen muutaman ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Mitä voin tehdä, jos vaaka menee rikki?

Tarjoamme ammattimaisen huoltopalvelun, jonka kautta laite korjataan asiantuntevan yhteistyökumppanimme toimesta, joten otathan yhteyttä meihin.

Mitä TARE eli taaraus tarkoittaa?

TARE-toiminto mahdollistaa brutto- tai kokonaispainon sekä netto- tai pelkän punnittavan esineen painon määrittämisen. Taarausta tarvitaan objektien punnitukseen, joita ei voida punnita yksinään.

Kuinka suuri punnitustaso on?

Punnitustason halkaisija on 90 mm.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme