Tarjous

Tuote: EX10030786

|

Malli: SBS-AFM-300F

Työpistematon reunalista - 975 x 72 mm - yhteensopiva maton 10030772 kanssa

21,99 € 26,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • yhteensopiva - työpistematolle 10030772
  • turvallinen - reunalista vähentää kompastumisvaaraa ja estää luotettavasti maton liukumisen
  • helppo - kätevä ja käyttäjäystävällinen kiinnitys
  • joustava - liitosjärjestelmä yhdistää yksittäiset moduulit halutun pinnan muodon muodostamiseksi
  • pitkäikäinen – suuri repäisylujuus, säänkestävyys ja kulumattomuus

TUOTEKUVAUS

Täydellinen reunalista työpistematolle 10030772

Rengaskumimatot lisäävät liikkumamukavuutta, vähentävät väsymystä työpaikalla ja estävät liukastumisen märillä pinnoilla. Ulsonixin työpistematolle 10030772 tarkoitetun reunalistan avulla varustat väsymyksen estävän maton juuri sopivalla reunalla, sijaitseepa matto sitten virastossa, päiväkodissa, koulussa, työpajassa, tehtaassa tai kosteassa työtilassa. 

Tyylikkään musta pitkäikäinen reunalista

Reunalista antaa turvalliselle ja miellyttävälle lattialustalle elegantin, mustan reunan. Raskaan ominaisuutensa ansiosta se estää kulmien kääntymisen, ja matto on liukumaton monenlaisilla pinnoilla eikä siitä itsestään tule kompastumisvaaraa. Mitoiltaan 97 x 5,5 x 2 cm:n reunalista kiinnitetään yksinkertaisesti haluttuun mattoon intuitiivisen liitosjärjestelmän avulla, ja se on yhtä helppo irrottaa, jos mattoja on siirrettävä tai vaihdettava. 

Luonnonkumista (NR), nitriilikumista (NBR) ja kierrätetystä kumista valmistettu reunalista on paitsi erityisen kestävä, myös erittäin kulumaton ja tarjoaa luotettavasti lisää turvallisuutta useiden vuosien ajan. Lisäksi se on säänkestävä ja uhmaa lukuisia muita ulkoisia vaikutteita. Reunaprofiili on kuitenkin helppo puhdistettava ja hoidettava, joten matto ja reuna saavat aina siistin vaikutelman aikaan. 

TEKNISET TIEDOT