Trustpilot

Suihkulähde

Tarjouksessa
Suihkulähde puutarhaan - 5 tasoa - kivityyli - LED-valaistus - 12 W
Uniprodo

Suihkulähde puutarhaan - 5 tasoa - kivityyli - LED-valaistus - 12 W

Mitat (PxLxK)
28.5 x 21 x 45 cm
109,00 € 119,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 29.5.

Suihkulähteet tuovat viihtyvyyttä puutarhaasi käden käänteessä! Suihkulähde on myös helppo tapa luoda puutarhaan hieman ylellisyyttä sekä katseenvangitsija, joka luo ympäristöön mukavuutta. Expondon lähteet sopivat sijoitettavaksi erilaisiin kohteisiin niin sisä- kuin ulkotiloissa. Monipuolisesti sääolosuhteita kestävät suihkulähteet tuovat helppoutta myös sijoittelun suhteen: ne voidaan tarvittaessa siirtää ketterästi sisätiloista ulos tai päinvastoin tarpeen mukaan. Suihkulähteen veden solina kutsuu sinut rentoutumaan. Valitse nyt juuri sinulle sopiva suihkulähde koristamaan niin pihaasi kuin vaikkapa toimiston aula- tai sisätiloja!


PALLOSUIHKULÄHDE

Expondon pallosuihkulähde on etenkin puutarhan keskipiste, jonka 12 kirkasta led-valoa loistavat kauniisti pimeässä. Pallosuihkulähteellä saat ylellistä tunnelmaa myös sisätiloihin. Pallosuihkulähde sopiikin hienoksi koristeeksi muun muassa ravintoloihin, toimistoihin, juhliin ja erilaisiin tapahtumiin. Koska pallon pinta on ruostumatonta terästä, ei sinun tarvitse huolehtia sen kestävyydestä turhaan, sillä tämä laadukas pallosuihkulähde kestää erilaisia sääolosuhteita. Pallon pinta peilaa auringonsäteitä sekä sen 12 led-valoa pitävät huolen säkenöivästä ulkonäöstä. Piristä tällä pallosuihkulähteellä syksyn pimeneviä iltoja! Led-valon voit helposti kytkeä päälle ja pois niin halutessasi. Pallosuihkulähteellä saat luotua tilastasi erityisen viihtyisän helposti ja nopeasti. Pallosuihkulähteen virtajohdon pituus on 5 metriä, joten sen voi joustavasti sijoittaa erilaisiin ympäristöihin. Tilaa jo tänään omasi ja nauti kauniista suihkulähteestä ja sen tuomasta tunnelmasta!


MITEN SUIHKULÄHDE ASENNETAAN?

Expondon suihkulähteet ovat helppoja asennettavia. Suihkulähteen tankkiin lisätään vesi ja se on käytettävissä normaalilla sähköpistokkeella. Expondon pallosuihkulähteen mukana tuleva virtajohto on 5 metriä pitkä. Suihkulähde tulee aina sijoittaa tasaiselle alustalle, jotta se ei pääse kaatumaan.


SUIHKULÄHTEET EXPONDOLTA

Löydä Expondolta upea katseenvangitsija oli kyseessä sitten puutarha, juhlat, ravintola, liiketila tai vaikkapa toimisto. Näillä upeilla suihkulähteillä saat luotua tilastasi viihtyisän käden käänteessä.

Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.