Trustpilot
(2) arvostelua

Pakettivaaka - varmennettu - 150 kg / 50 g

279,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10200026

|

Malli: BEK+C030X050150-F-B1

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Toimitus n. torstai 2. toukokuuta
Avainominaisuudet
  • tehdaskalibroitu ja varmennettu kaupalliseen punnitukseen
  • kompakti 50 x 40 cm punnitustaso ja kantokahva
  • sertifioitu punnitustarkkuus 20 g (60 kg) tai 50 g (150 kg)
  • moderni taustavalaistu LCD-näyttö
  • kestävä akku jopa 100 tunnin käyttöön
  • RS232-liitäntä tietojensiirtoon yleisten protokollien kautta
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.5

Perustuen 2 arvosteluun

Lajittele :

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Vain mahtavaa!

Aluksi olin hieman skeptinen, koska 1. tavarat piti lähettää takaisin Puolaan (niin ne tulevat myös sieltä, mikä myöhemmin vahvistettiin) ja 2. negatiivisia arvosteluja oli kaiken kaikkiaan melko paljon! Siitä huolimatta tilasin TEM-vaa'an expondosta, koska en löytänyt mitään vertailukelpoista kohtuulliseen hintaan. Enkä myöskään halunnut kiinalaisia tuotteita. Minusta oli mukavaa, että TEM tulee Turkista ja heidän nettisivunsa on myös vakuuttava. No, paketti tuli todellakin Puolasta ja todella nopeasti! Mikä oli todella hämmästyttävää: paketissa ei ollut pienintäkään vauriota, ei mitään! Näytti siltä, että sitä oli kuljetettu vain 5 km. Olin ja olen innoissani! Näyttö on pakattu erikseen ja hyvin pehmustettu, loput ovat yhdessä laatikossa. Lyhyen testivaiheen jälkeen täytyy sanoa: hintaansa nähden paras pakettivaaka ja myös erittäin hyvä elektroniikan laatu! Valitettavasti runko on hieman ruma (reunat eivät purseet), mutta se on piilossa punnituspinnan alla ja sitä ei näe eikä tarvitse koskea, joten täydet pisteet! Se on myös mainitsemisen arvoinen: vaa'an mukana tulee paristo. Virtalähde ja RS232-kaapeli sekä pistokesovitin! Kernissä joudut maksamaan ylimääräisestä kaikesta, TEM:ssä se on all inclusive! Nyt haluan kiittää expondoa erittäin nopeasta vastauksesta ja erittäin asiakasystävällisestä palvelusta! En ole koskaan ennen kokenut mitään tällaista, niin sen pitää aina olla, mahtavaa! Suuri kiitos rouva Teschnerille :-). Kiitos sinulle, tämä ei ollut viimeinen tilaus...

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

SUOSITELLA

Hyvä materiaali. Toisaalta olen tilannut teiltä nyt kahdesti ja LCD-näytöt saapuvat rikki. Onneksi palautuksesi huoltopalvelusi on huippuluokkaa!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme