Trustpilot
Tarjouksessa
(8) arvostelua

Puutarhakatos - 2,6 x 3 m - beige

179,00 € 279,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10250053

|

Malli: UNI_GAZEBO_ 3X2.5T

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 4-8 arkipäivää
Avainominaisuudet
  • uusi lempipaikkasi – ihanteellinen paikka rentoutumiseen tai ajanviettoon ystävien kanssa
  • joustava suoja – tiheydeltään 180 g/m² polyesterikangas suojaa auringolta, kevyeltä sateelta tai tuulelta
  • vankka rakenne – jauhepäällysteistä terästä olevat kehykset ovat pitkäikäiset ja kestävät hyvin vaihtelevia sääolosuhteita
  • koristeellinen – moderni muoto hienoine koristeineen kaunistaa jokaista puutarhaa
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


3.8

Perustuen 8 arvosteluun

Lajittele :

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Katos

Nopeaa ja tehokasta palvelua expodolta. Piti meidät ajan tasalla joka vaiheessa. Ystävä pystytti sen minulle ja meidän välillämme meni 2-3 tuntia, ei ollut vaikeaa, jos laitoit kaikki palaset ensin. Kun se on pystytetty, se näyttää hyvältä ja toimii suojaalueena pienen pation päällä puiden peittämän puutarhamme huipulla. Halusimme estää lehdet ja lintujen ulosteet pilaamasta terassiamme, minkä se tekee ja antaa meille mukavan varjoisan alueen istua. Näyttää myös erittäin tukevalta, toivottavasti kestää monta vuotta. Toivon myös, että on mahdollisuus varakanteen, josta tiedustelen. Pidämme tätä hyvänä ostoksena

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Finland

3

Ei sateeseen Kiva auringonpaisteeseen. Helppo asettua. Mutta kun sataa, se kerää vettä alaosaan ja selkään. Paljon. Joten minun piti tehdä ylimääräistä muovia kankaan alle, jotta kankaan pysyisi.

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Rakastan aurinkovarjoani.

Rakastan aurinkovarjoani. Meitä kesti kolme sen kokoamiseen. Oli vain yksi ongelma - keskimmäisestä ylätuesta puuttui ruuvinreikä - helposti ratkaistu poralla. Se on tukeva ja näyttää hyvältä. Ole vain varovainen, jos sataa - vettä kerääntyy etuosaan ja joudumme jatkuvasti kaatamaan sitä pois, elämisen vaara Pohjois-Englannissa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Hieno aurinkosuoja

Se on mukava aurinkosuoja, joka on helppo koota noudattamalla ohjeita tarkasti. Muista yhdistää kaikki, mikä kuuluu yhteen sekaannusten välttämiseksi. Myös erilaiset mutterit ja pultit. Näyttö ei sovellu kovaan sateeseen. Sitten suosittelen poistamaan kankaan väliaikaisesti.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

aurinkosuoja

Ostin sen aurinkosuojaksi kissan parvekkeellemme. Se palvelee tarkoitustaan hyvin ja olen tähän asti tyytyväinen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Paviljonki a la aurinkovarjo

Puolassa valmistetussa paviljongissa ei ole käytännössä mitään vikaa. Osien sopivuuteen on syytä kiinnittää huomiota, omani sisälsi 4 kpl. poraa reikiä väärin eivätkä vastanneet. Lisäksi selkeämpi ohjekirja olisi parempi, sen kokoaminen vaatii jonkin verran teknistä tietämystä, mutta vielä tärkeämpää on oikea kokoamisjärjestys. Kaiken kaikkiaan se seisoo, ja saimme sen oikeaan aikaan! Se on jo poistanut paljon aurinkoa, ja meillä on mukava oleskelutila sen alla!

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla ManoMano France

Vaikka kangas on sateenkestävä, pergolan pohjaosaan jää kerääntynyttä vettä. Kerran koottuna on kaunis.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Ei silloin kun sataa

Expondo oli hyvä oston ja toimituksen kannalta. Varsinainen Gazebo-kehys on kunnossa, vaikka keskipalkissa oli pieni kierre. Kanvaskansi on todella tiukka istuvaksi ja rasittaa kannen kehykseen kiinnittävien kytkimien ompeleita. Muutama päivä sen pystyttämisen jälkeen satoi ensimmäistä kertaa vähään aikaan, ongelma 1 sadevesi kerääntyi kankaan alempaan etu- ja ylätakaosaan, alaosaan johti useiden litran vesi- ja painovesialtaisiin ja paljon muuta. rasitusta kantta kiinnittävien kytkimien ompeleisiin, mikä aiheutti ongelman 2 lisäämällä rasitusta eturungon liitospultteihin, joten minun on nyt lisättävä aluslevyt pultteihin, jotka yhdistävät lähtökehyksen sen vahvistamiseksi, jotta se ei vahingoita runkoa. Ongelma 3 on, että sade tihkuu kannen läpi, joten terassikalusteemme kastuivat. Rungon etuosa on oikeassa kulmassa, jotta vesi pääsee valumaan pois, mutta koska kannessa on jonkin verran venytystä, vesi EI valu pois ja vain ahtaa ala- ja yläosaan, ei hyvä. Joten en suosittele, jos asut missä tahansa, saattaa sataa. Suosittelen valmistajaa vaihtamaan kannen materiaalin sellaiseen, jossa ei ole venytystä tai tarkastelee lisäyksiä runkoon veden kerääntymisen estämiseksi, vahvistaa kantta kaikkien ompeleiden ympäriltä, joihin kytkin on sijoitettu, ja toimittaa myös aluslevyt kaikille pulteille. estää etu- ja takarungon nivelten rasitusta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme