Tuote: EX10250223

|

Malli: UNI_SAUNA_G9.0KW

Sähkökiuas - 9 kW - 30…110 °C

259,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • voimakas – 9 kW teho
  • yksinkertainen – helppo asentaa ja käyttää
  • nopea – lämpenee jopa 110 °C:een
  • pitkäikäinen – vedenkestävää ruostumatonta terästä
  • siirrettävä – kannettava rakenne

TUOTEKUVAUS

Tehokas kiuas lämmittää 9 kW teholla!

Kauneus ja terveys -tuotteiden ammattilaisen, Uniprodon laajasta sauna-kategoriasta löytyvä sähkökiuas UNI_SAUNA_G9.0KW, sopii parhaimmiten 9 kW tehollaan 9 - 13 m³ saunoihin. Tarvittaessa lujatekoinen laite voidaan kiinnittää myös seinään.

Terveellinen ja rentouttava – Uniprodon sähkökiuas saa sinut hikoilemaan

Laadukas sähkökiuas kuumenee nopeasti 110 °C:een ja saa sinut hikoilemaan halutussa lämpötilassa optimaalisen lämmönsiirtonsa ansiosta lyhyessä ajassa. Sisäänrakennettu termostaatti takaa sen, että säädetty lämpötila pysyy tasaisena.

Sähkökiukaaseen mahtuu jopa 10 kg kiuaskiviä – ihanteellisia tähän tarkoitukseen ovat Uniprodon kiuaskivet UNI_SAUNA_S01. Kiukaan osat on valmistettu korroosionkestävästä alumiini-sinkki-seoksesta. Ulkokuori on päällystetty harmaalla. Lisäksi tehokkaat lämpövastukset ovat korroosionkestäviä ja ruostumattomia. Ylikuumenemissuoja aktivoituu 115 °C:ssa ja takaa turvallisen ja luotettavan saunahetken.

Tilaa jo tänään tämä sähkökiuas ja voit nauttia pian rentouttavista saunomishetkistä omassa kotisaunassasi. Tilaa samalla monitoiminnallinen kiukaan ohjauskeskus UNI_SAUNA_C04 tai UNI_SAUNA_C05 – yksilölliseen lämpötilan, päälläoloajan ja valaistuksen säätämiseen.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET