Trustpilot
Tarjouksessa
(10) arvostelua

Vedenpehmennin - 1-6 henkilölle - 12 L - 1,4-2,6 m3/h

449,00 € 479,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10250398

|

Malli: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. maanantai 6. toukokuuta
5% alennusta ostaessasi 3 samaa tuotetta ja 10% alennusta vähintään 5 tuotteesta!
Hinta
Kappalehinta
Alennus
449,00 €
449,00 €
0%
1 347,00 €
426,55 €
5%
2 245,00 €
404,10 €
10%
Avainominaisuudet
  • yksinkertainen – automaattisen pehmennysventtiilin ASD2 ansiosta monimutkaiset konfiguroinnit eivät ole tarpeen
  • pitkäikäinen – automaattinen regenerointitila takaa pitkän, huollottoman käyttöiän
  • sopiva – 12 litran hartsin tilavuudella vedenpehmennin sopii ihanteellisesti 1 - 6 henkilön talouksiin ja yrityksiin
  • tehokas – vedenvirtaus on jopa 2,6 m³/h
  • voimakas – vedenpehmennin työskentelee 0,15 - 0,5 Mpa eli 0,15 - 5,0 baarin työpaineella
  • turvallinen – käyttökelvoton vesi johdetaan liitännän kautta viemäriverkkoon
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.5

Perustuen 10 arvosteluun

Lajittele :

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

hyvää ja halpaa

hyvä laite, mutta käyttöohjeet tulee mukauttaa mukana tulevaan laitteeseen, letkuihin pitää hankkia sovittimet 1 tuumasta 15 mm:iin, mutta niitä saa paremmilta tukkuliikkeiltä, maksavat noin 10 euroa, lisäksi veden kovuutta ei voi säätää Alankomaissa käytetyksi saksalaiselle kovuudelle, Dh, mutta mmolina, muuntaminen on helppoa 1 mmol, on 5,6 DhKatso tämä taulukko ja tiedät kuinka veden kovuus muunnetaan. °dH °e °fH ppm mmol/l Saksan kovuus 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 Englanti kovuus 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 Ranskan kovuus 1 °fH 0,560 Ca 0,100,10,70 ppm 0,70 ppm. 6 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Veden kovuuden muuntotaulukko

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Slovakia

Yksinkertainen täyttymys

Tavara saapui hyvässä kunnossa ja turvallisesti pakattuna. Suodatin on näppärä ja näppärä. Vaikka suola on irrotettavan magneettisuojan läpi etuosassa. Tämän seurauksena palvelutila ei kasva.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

Kalkinpoistojärjestelmä

Laitteen huippuhinta suorituskyky on oikea. Voin vain suositella.

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Nopea ja tehokas

Ensimmäistä kertaa tilasin huuhteluaineen expondolta ja iso yllätys, että aikaa kunnioitettiin ja paketti oli super hyvin pakattu. Suosittelen tätä kauppiasta, minun tarvitsee vain ottaa se käyttöön.

Näytä alkuperäinen arvostelu

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Vedenpehmennin - 1-6 henkilöä - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

Tilausprosessi oli erittäin yksinkertainen ja laite saapui nopeasti. Olimme erittäin tyytyväisiä ostoksemme koko prosessiin ja tuloksiin. Käännymme varmasti expando.itiin uudelleen tulevaisuudessa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

10 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Belgium

Hieno tuote. Huomautus: 4/4 liitäntäletkuille: liitäntä vaaditaan välillä 3/4M - 4/4F. Hinta: 1,70 €/kpl

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Ensimmäiset kokemukset

Loistava laite, manuaali erittäin sekava. Toimitetaan ajallaan hyvässä pakkauksessa. Verkkosivustolla todetaan, että yhteyden muodostaminen ei ole vaikeaa; Eikä niin ole, kunhan on selvästi kerrottu, mitä tarvitset! Esimerkiksi liitäntäkoko ei ole se vakiokoko, jota käytämme Alankomaissa. Joten sinun on ostettava ylimääräistä materiaalia, jotta se sopii. Joustavat letkut ovat valtavan kokoisia, ja niitä on vaikea sijoittaa asennuksen jälkeen, jolloin joustavuus katoaa vedenpaineen vuoksi. Käsikirja ei ole hollanniksi, ja tämä on toisinaan hämmentävää, koska käytettyjä termejä ei ole helppo ymmärtää ilman käännöstä, ja silloinkin maallikon on vaikea kääntää toiminnaksi. Käyttöohjeissa käytetyt sanat eivät vastaa laitteen näytön valikossa käytettyjä sanoja. Tämä on hyvin hämmentävää! Minulla esimerkiksi kesti puoli aamua tehdä siitä juustoa, vaikka itse asiassa se on superyksinkertaista. Riittää, että käytetään oikeita sanoja vastaamaan laitteen sanoja. Laitteen lopullinen toiminta on kunnossa, eikä siitä ole valittamista. Kun olet muodostanut yhteyden, sinun ei periaatteessa tarvitse huolehtia siitä enää. On suositeltavaa asentaa ylimääräinen ohitus, jotta voit jatkaa veden käyttöä regeneroinnin ja/tai työn aikana.

Näytä alkuperäinen arvostelu

toissa päivänä Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

Kastelukone 1-6 hengelle

Valitettavasti yrityksellä ei ole Unkarissa palvelukeskusta, joten asiakkaan tulee suorittaa asennus itse. Periaatteessa tämä ei olisi vaikeaa, mutta oheisen käyttöoppaan kuvaus - ei liian teknisesti taipuvaisille ostajille - on monimutkainen ja joskus vaikea ymmärtää. En esimerkiksi löytänyt tapaa asettaa haluttua nk-astetta... jne. Vaiheittainen opas helpottaisi ostajaa huomattavasti.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

Ensiluokkainen vedenpehmennin

Olen käyttänyt sitä melkein kuukauden ja olen siihen 100% tyytyväinen.. Olin hieman epäileväinen neljän päivän toimitusajan suhteen, mutta yllätyin iloisesti, kun neljäntenä päivänä näppärästi pakattuna, mielikuvituksellisesti työnnettynä sisäpuolelta ulos täytetyllä kuminauhalla, postimies soitti kelloa ja luovutti vedenpehmennin.Ensisilmäyksellä ja nyt jopa kuukauden käytön jälkeen voin sanoa, että laatu tässä tapauksessa ylittää hinnan. Asennus on yksinkertainen, asensin sen noin puolessa tunnissa kahdella 1" letkulla tunnin jälkeen. Valikko ei ole sama kuin kirjassa, ilmaisut ovat outoja ja kun näin mmol/, luulin sen kysyvän verensokeritasostani. Siksi yksi tähti putosi. Jos onnistumme voittamaan tämän, mikä vie varmasti puoli päivää ostin sen ja porasin kylkeäni päivän tai kaksi, olemme taatusti tyytyväisiä. Ja sitten, kun hyvä säätö kerran, ei sitä tarvitse silloin tällöin täyttää suolalla, voin vain suositella.

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Belgium

Hyvä vedenpehmennin

Hyvä ja edullinen vedenpehmennin, helppo asennus, hollantilainen käsikirja löytyy nettisivuilta, mutta voisi olla vähän selvempi maallikolle, tämä on mahdotonta. Joku kokenut selvittää asian, mutta älä kiristä joustavia letkuja liian tiukalle tai tiivisteet ovat viallisia. Vedenpehmennin itsessään on erittäin hyvä tuote pienellä rahalla, voin ehdottomasti suositella sitä. Tiedoksi joustavien letkujen liitännät ovat 4/4.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme