Tuote: EX10280130

|

Malli: WIE-AT-300

Pieneläinloukku - 102 x 18 x 27.5 cm - silmäkoko: 25 mm

69,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • eläinystävällinen - haitallisten ja ei-toivottuihin eläinten kiinniottaminen vahingoittamatta niitä
  • luotettava - herkän irrotusmekanismin, varman lukituksen ja 25 x 25 mm silmäkoon ansiosta
  • turvallinen - tukevalla kahvalla, jossa on kättä suojaava päällyste
  • pitkäikäinen - ja säänkestävä galvanoidun teräksen ansiosta
  • lisävarusteet - mukaan lukien lihapihdit, lihakoukut ja kalvohanskat

TUOTEKUVAUS

Taistele eläinystävällisesti haittaeläimiä vastaan Wiesenfieldin pieneläinloukulla

Elävänä pyytäviä loukkuja pidetään yleisesti eläinystävällisinä pyyntimenetelminä. Wiesenfieldin pieneläinloukulla WIE-AT-300 valitset erityisen luotettavan ja helppokäyttöisen mallin. Herkkä mekanismi sekä laajat lisävarusteet tekevät haitallisten ja ei-toivottujen eläinten kiinniottamisen ja siirtämisen turvalliseksi ja mutkattomaksi. Pieneläinloukku on jo valmiiksi koottu ja se on heti käyttövalmis toimitukseen sisältyvien erityisten syöttien kanssa.

Säänkestävä eläinloukku pienille ja vähän suuremmillekin nelijalkaisille eläimille

Kokonaismitoillaan 102 x 18 x 27.5 ja silmäkoollaan 25 ansa sopii hyvin pienille eläimille, kuten rotille, mutta se on myös oivallinen supiloukku tai minkkiloukku. Herkkä lukitusmekanismi reagoi luotettavasti jokaiseen liikkeeseen. Kiinnijäänyt haittaeläin voidaan kuljettaa elävänä loukussa turvallisesti päällystetyn kantokahvan ansiosta.

Täysin valmiiksi koottu eläinloukku koostuu kokonaan galvanoidusta teräksestä, mikä tekee siitä hyvin ruosteenkestävän ja siksi erittäin pitkäikäisen. Tämä tarkoittaa, että loukku voidaan asettaa ullakkojen, kellareiden, varastotilojen tai autotallien lisäksi myös ja puutarhoihin tai maatiloille.

Varsinaisen loukun lisäksi toimitukseen sisältyy lisätarvikkeet, joten eläinloukku on heti käyttövalmis. Näitä ovat lihapihdit, lihakoukut ja kalvohansikkaat ansan turvallista asettamista ja valmistelua varten sekä eläinten turvallinen vapauttaminen luontoon.

TEKNISET TIEDOT