Hautomakone - 96 munaa - sis. läpivalaisulampun - täysautomaattinen

Tuotenumero: EX10130003 / Malli: IN-96DDI

Hautomakone - 96 munaa - sis. läpivalaisulampun - täysautomaattinen

 • Tuotenumero: EX10130003
 • Malli: IN-96DDI
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2019
 
 
 
155,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 7,10 € Klarnalla

Lue lisää

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Hautomakone - 96 munaa - sis. läpivalaisulampun - täysautomaattinen

Jos haluat hautoa ankan, hanhen tai viiriäisen munia, incubaton hautomakoneet ovat juuri oikea valinta. Anna tämä vastuullinen työ automaattisen hautomakoneen IN-96DDI tehtäväksi. Tämä laite sopii loistavasti ammattikäyttöön. Siinä voi hautoa yhdellä kerralla 96 kananmunaa, 264 viiriäisen munaa tai 48 hanhen munaa. Selkeä LED-näyttö ilmaisee erilaiset tärkeät tiedot. Näet selkeästi lämpötilaa, kosteutta, munimis- ja kääntöajankohtaa koskevat tiedot. Näin saavutat hyvän kuoriutumisasteen!

Hautominen voi alkaa! Haudo munia oikein

 

Munien hautominen on erittäin mielenkiintoinen tehtävä, joka vaatii omistautumista, hyvää suunnittelua, joustavuutta ja tarkkaavaisuutta. Toimitukseen kuuluu läpivalaisulamppu. Voit tarkkailla linnunpoikasten kehittymistä lampun avulla. Jos valaiset munan läpi, näet sen sisällä kasvavan pikku linnun ääriviivat. Näin voit valvoa, kehittyykö sikiö odotetulla tavalla. Hautomakoneen läpinäkyvän kannen läpi näet hyvin kaiken, mitä hautomisen aikana tapahtuu!

 

Tasaisen sisälämpötilan saavuttamiseksi ja yllä pitämiseksi hautomakoneessa on sisäänrakennettu tuuletin. Se huolehtii paremmasta ilman kierrosta ja lämmön jakautumisesta. Munien tyypistä riippuen voit tarvita hautomiseen jopa 35 päivää. Väärällä laitteella tämä on jo huomattava korotus sähkölaskuusi. Hautomakoneella IN-96DDI säästät selvää rahaa! Laitteen moottorin ottoteho on vain 120 W, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan.

Kevyt ja kompakti hautomakone IN-96DDI

 

Hautomakone vakuuttaa keveydellään ja kompaktilla rakenteellaan. Se painaa vain 5,5 kg, joten sitä on helppo kuljetella paikasta toiseen. Pienien mittojensa ansiosta sille löytyy myös säilytystila melkeinpä mistä vain. Muita laitteen etuja ovat kokonaan irrotettavissa oleva kansi ja munakenno. Näin kaiken saa hyvin helposti puhdistettua.

 

Lämpötilan säätö on hautomisprosessin tärkein yksittäinen tekijä. Voit säätää hautomakoneen sisätilan lämpötilan digitaalisen lämpötilanäytön avulla asteentarkasti välille 20 °C ja 50 °C. Kertasäätö riittää, sitten sinun ei enää tarvitse kantaa huolta lämpötilan asetteluista. SMART-ohjausjärjestelmä pitää lämpötilan haluttuna. Automaattinen munien kääntömekanismi kallistaa munat 45 astetta oikealta vasemmalle kymmenessä sekunnissa aina kahden tunnin välein.

Yksinkertainen, turvallinen ja luotettava

 

Laite vakuuttaa käyttäjäystävällisellä digitaalisella ohjauspaneelillaan. Siitä käsin voit ohjata monia toimintoja ja säätää ilman kosteutta ja lämpötilaa. Lisäksi näet LED-näytöstä hautomiseen jo kulutettujen päivien lukumäärän ja munien kääntötiheyden. Voit lisäksi asettaa alhaisen tai korkean lämpötilan hälytyksen, liian vähäisen ilmankosteuden hälytyksen ja lämpötilan ylä- ja alarajat. Koska koneen hautomatila on hautomisen aikana aina kosketuksissa veden kanssa, suunnittelussa on nimenomaan panostettu turvallisuuteen. Hautomakoneen suojausluokka on IPX4.

Huomio: Älä unohda täyttää laitteeseen käyttöönoton yhteydessä tarpeeksi vettä riittävän ilmankosteuden takaamiseksi. Perehdy munien hautomiseen, ennen kuin aloitat laitteen käytön.

Kohokohdat

 • Jopa 96 kananpojan hautomiseen
 • Sis. läpivalaisulampun
 • Sisäänrakennettu tuuletin pitää sisälämpötilan tasaisena
 • Kustannustehokas 120 W:n moottori ja suuri 20 - 50 ℃:n lämpötila-alue
 • Erilaisille linnun munille (ankka, hanhi tai viiriäinen)

Pääominaisuudet

Malli
IN-96DDI
Tuotenumero
10130003
Kunto
Uusi
Materiaali
Muovi
Teho
120 W
Jännite / taajuus
230V / 50Hz
Kananmunien lukumäärä
96
Viiriäisen munien lukumäärä
264
Hanhien munien lukumäärä
48
Lämpötilan säätöalue
20 - 50 ℃
Läpinäkyvä kansi
Kyllä
Automaattinen munien kääntömekanismi
Kyllä, aina kahden tunnin välein
Lämpötilan ja ilmankosteuden hälytykset
Kyllä
Eristysluokka
II
IP-suojausluokka
IPX4
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
50 x 47 x 38 cm
Paino
5,48 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
56 x 54 x 33 cm
Lähetyspaino
7,3 kg
 • Hautomakone IN-96DDI
 • Läpivalaisulamppu
 • Käyttöohje
5 Basierend auf 1 Bewertung/en

Lajittele...

Jätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (30.1.2019)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (30.1.2019) Instruction how to assemble

Would be better to have colourfull instruction how to assemble it. Provided instruction is poor