Hautomakone - 7 munaa - sis. läpivalaisulampun

Tuotenumero: EX10130000 / Malli: IN-7DDI

Hautomakone - 7 munaa - sis. läpivalaisulampun

 • Tuotenumero: EX10130000
 • Malli: IN-7DDI
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2018
 
 
 
57,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 2,61 € Klarnalla

Lue lisää

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Hautomakone - 7 munaa - sis. läpivalaisulampun

Jos haluat hautoa ankan, hanhen tai viiriäisen munia, incubaton hautomakoneet ovat juuri oikea valinta. Anna tämä vastuullinen työ automaattisen hautomakoneen IN-7DDI tehtäväksi. Tämä laite sopii loistavasti harrastajien kasvattajille, laboratorioille tai jopa koulussa oppitunneissa. Siinä voi hautoa yhdellä kerralla jopa 7 linnunmunaa. Selkeä LED-näyttö ilmaisee erilaiset tärkeät tiedot. Näet selkeästi lämpötilaa, kosteutta, kuoriutumis- ja kääntöajankohtaa koskevat tiedot. Näin saavutat hyvän kuoriutumisasteen!

Huomio: Tämä laite ei käännä munia automaattisesti kokonaan ympäri. Sinun on tehtävä se itse! Älä unohda täyttää laitteeseen käyttöönoton yhteydessä tarpeeksi vettä riittävän ilmankosteuden takaamiseksi. Perehdy munien hautomiseen, ennen kuin aloitat laitteen käytön.

Hautominen voi alkaa! Haudo munia oikein

 

Munien hautominen on erittäin mielenkiintoinen tehtävä, joka vaatii omistautumista, hyvää suunnittelua, joustavuutta ja tarkkaavaisuutta. Toimitukseen kuuluu läpivalaisulamppu. Voit tarkkailla linnunpoikasten kehittymistä lampun avulla. Jos valaiset munan läpi, näet sen sisällä kasvavan pikku linnun ääriviivat. Näin voit valvoa, kehittyykö sikiö odotetulla tavalla. Hautomakoneen läpinäkyvän kannen läpi näet hyvin kaiken, mitä hautomisen aikana tapahtuu!

 

Tasaisen sisälämpötilan saavuttamiseksi ja yllä pitämiseksi hautomakoneessa on sisäänrakennettu tuuletin. Se huolehtii paremmasta ilman kierrosta ja lämmön jakautumisesta. Koneessa voidaan hautoa samanaikaisesti joko 7 vakiokokoista munaa, yksi hanhenmuna tai 4 kalkkunan tai ankan munaa. Munien tyypistä riippuen voit tarvita hautomiseen jopa 35 päivää. Väärällä laitteella tämä on jo huomattava korotus sähkölaskuusi. Hautomakoneella IN-7DDI säästät selvää rahaa! Laitteen moottorin ottoteho on vain 20 W, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan.

Kevyt ja kompakti hautomakone IN-7DDI

 

Hautomakone vakuuttaa keveydellään ja kompaktilla rakenteellaan. Se painaa vain 0,4 kg, joten sitä on helppo kuljetella paikasta toiseen. Pienien mittojensa ansiosta sille löytyy myös säilytystila melkeinpä mistä vain. Muita laitteen etuja ovat kokonaan irrotettavissa oleva kansi ja munakenno. Näin kaiken saa hyvin helposti puhdistettua.

 

Lämpötilan säätö on hautomisprosessin tärkein yksittäinen tekijä. Voit säätää hautomakoneen sisätilan lämpötilan digitaalisen lämpötilanäytön avulla asteentarkasti välille 20 °C ja 50 °C. Kertasäätö riittää, sitten sinun ei enää tarvitse kantaa huolta lämpötilan asetteluista. SMART-ohjausjärjestelmä pitää lämpötilan haluttuna.

Yksinkertainen, turvallinen ja luotettava

 

Laite vakuuttaa käyttäjäystävällisellä digitaalisella ohjauspaneelillaan. Aseta arvot helposti ja tarkastele erilaisia parametrejä, kuten lämpötilaa LED-näytöllä. Koska koneen hautomatila on hautomisen aikana aina kosketuksissa veden kanssa, suunnittelussa on nimenomaan panostettu turvallisuuteen. Hautomakoneen suojausluokka on IPX4.

Kohokohdat

 • Sis. läpivalaisulampun
 • Suuri 20 - 50 ℃:n lämpötila-alue
 • Sisäänrakennettu tuuletin pitää sisälämpötilan tasaisena
 • Kustannustehokas 20 W:n moottori
 • Erilaisille linnun munille (ankka, hanhi tai viiriäinen)

Pääominaisuudet

Malli
IN-7DDI
Kunto
Uusi
Materiaali
Muovi
Teho
20 W
Jännite / taajuus
230V / 50Hz
Kyyhkyn, linnun tai viiriäisen munien lkm
7
Kalkkunan tai ankan munien lkm
4
Hanhien munien lukumäärä
1
Lämpötilan säätöalue
20 - 50 ℃
Läpinäkyvä kansi
Kyllä
Eristysluokka
II
IP-suojausluokka
IPX4
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
17 x 16,5 x 15 cm
Paino
0,38 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
19 x 19 x 17 cm
Lähetyspaino
0,7 kg
 • Hautomakone IN-48DDI
 • Läpivalaisulamppu
 • Käyttöohje
4 Basierend auf 2 Bewertung/en

Lajittele...

Jätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (21.5.2019)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (21.5.2019) Super schnell und gut

Gute Ware und sehr gut

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (23.4.2019)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (23.4.2019) Incubatrice uova di gallina

Funziona ma solo per uova di gallina non adatto per le uova di oca